2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 靈異鬼怪區 深圳地X海 有鬼 (轉貼自某論壇)
go

深圳地X海 有鬼 (轉貼自某論壇) [複製鏈接]

深圳地X海 有鬼 (轉貼自某論壇)

地x海某某房係有鬼,某日我朋友於此房按摩後在房訓,突然見到張被45度角凌空車過去,於是佢好驚孔狂奔找我,見佢出哂汗好驚唯有半夜走.
到下次同另外一個朋友再去.諸事問下D 技師啦!原來D技師都知道3樓同2樓近技師上落之樓梯的6-8間房都係好猛鬼,有技師見到白影,毛巾四維縹,最猛係見到幾個血流披面的人問技師點樣上樓呀!
已經嚇到走了一班技師.原來同我按摩的技師話地中海租用之大樓已經丟空了十年有多,係老闆貪平租先租,話老闆知道猛鬼都租,睇風水就得啦!所以成間場以木雕為主好樣D鬼有棲息處及在全層最猛鬼之地方付近放一個木雕鍾馗.此話聽了我都笑算,按完走啦!唔望由自可,一望即時心寒,一睇發現休息室入去按摩房的走廊,真係有個木雕好恐怖.係一個長形彎曲手指公,係手指公頭上有一個女人頭木刻,而此木雕下,真係有個鍾馗木雕,此時真係有D 驚,自此之後都不再去.都係近一個月的事.

真係無良老闆....
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-14 09:45 PM , Processed in 0.033847 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存