2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 玄武豪俠傳 bug橫行變爛game.......黑橘第1..心涼
go

bug橫行變爛game.......黑橘第1..心涼 [複製鏈接]

bug(黑錢/copy)橫行,又lag(維修完又係咁)變爛game
最攪笑沖裝對所有npc怪沒用(打副本同野外著+0同+15都係扣咁多)只對pvp人任有用
大家不用沖裝la,金都唔駛入,隻game都唔會生存好耐.................注意
攪到變爛game<<黑橘第1

笑傲無雙 玩過星曲WEB

算啦你
講咁多把鬼咩...唔玩就彈埋一二邊啦

原帖由 ~天仔~ 於 10-5-16 08:02 PM 發表
算啦你
講咁多把鬼咩...唔玩就彈埋一二邊啦

我反而覺得樓主講得ok o岩,
開頭講到鬼死咁大製作,
但有玩開都知...一日lag十幾廿次...打到好唔爽

沖裝冇影響之餘,最好笑係野外開紅都殺唔到人...
一定要兩個都pvp先打到...咁樣ge系統都叫 pvp?
黑錠問題已經好多tw人係到嘈緊...

唉...對住一開始隻好似咁好ge game變到依家咁...真係唔知自己仲會玩多幾耐...
希望快d維完可以再入game

LAG之係你地網速/電腦差姐...
我玩足成日都好順....隻GAME之係多BUG..用埋成日維..我唔覺佢有其他唔好...

睇唔出隻game有問題的人仲玩個班人..........我只可以話你地係水魚,同分析力加上低,我諗你班友係社會到頂多做到中層人士....都有1成人會做到的.....加油

笑傲無雙

我岩岩玩冇耐,不過我覺得
1.沖裝唔一定要對怪有用姐,咁你打怪/副本用+0裝,同人pk用+15裝,咁呢個問題咪解決左囉?!
2.唔順同lag既問題.我個人冇試過大lag,最lag既情況都係,我打緊隻怪,d技能冇左特效同數字,但係我狂禁技能制都一樣會打死隻怪既,睇唔睇特效都罷,至於唔順,我就真係覺得放技能果到唔係好順...

但其實我玩過WOW之後再玩其他game,我係覺得好多game個技能系統都好慢......不過係人都知WOW係技能流暢方面都做左好多野= =你想隻隻game都好似佢咁又冇可能....至於其他方面,你覺得爛橙會擺咁多心機入去咩?!= =睇佢代理咁多隻game就知道,佢唔會做咁多野啦!但其實佢做再多野,d人嘈到冇野好嘈,就會去話佢地商城呃錢= =咁如果比著我係爛橙,我都唔知做到咁好,呢個世界有好多人都雞蛋裡面挑骨頭,反正商城貴都會比人話,個本都搵唔返既,加多幾條罪(ser lag/成日維護)又有咩所謂?

即有做野喇~!!冇問題~!!
依舊好game一隻~!!
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-17 02:19 AM , Processed in 0.029050 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存