2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 玄武豪俠傳 想知破星魂有幾柒?入黎睇 aha 保證你笑^^ ...
go

想知破星魂有幾柒?入黎睇 aha 保證你笑^^ [複製鏈接]

笑傲無雙 玩過星曲WEB

佢d事跡 問我就最熟啦  哈哈
哎呀  諗住你仲有d人性 點知連 狗都不如
早知影低晒d相啦  哈哈  我諗番你係game 同我低聲下氣講野 真係好鬼好笑  kakak

見你po文 連修裝錢都冇 走去偷野 真係可憐
你幫人代練 acc  名: 肝
果時唔係好認叻咩 a_a 話自己係 破星魂  幫人代練緊  收人地2張1200點升50級
仲話用左3日就49 A_A  咁應該好有錢囉 仲洗乜去偷裝a_a

佢係裂空ser  垃圾 飛乂星幫既會長
我同佢打過2次英雄副本  第1次 佢偷左2次裝 中途被踢 ...  隊長比多次機會  可惜死性不改^^
不過佢好狗 係度跟住我地補尾刀 仲想槍寶  哈哈

第2次 打端王 我同組頭講左 破星魂 名臭 踢左佢
隊長唔信我@.@ 又比破星魂偷2次 最後又踢左^^
跟住佢開個on9 acc  叫  星魂乂單  我見個名就已知道係佢

我就係隊頻講 : 又有狗入黎偷野 係邊個?自己心知肚明^^
最後 又比我古中 真係佢  又黎偷野  再踢^^
佢又開番 破星魂 密我@.@ 話頭先果個唔係佢
我就話 你都on99 你唔係佢 又點知岩岩 星魂乂單 偷野?
又點會 2個acc 一出一入輪流密我@@ 你我當傻架 aha
p.s 嗚 睇來佢真係當我傻架

佢就死死氣 係咁密我 要我組佢  
我就話 : 話不投機 半句多   之後冇理佢了  hahaha
係咁吊佢  7.7  好7呀  

近排佢 星魂乂單  開左個臭幫 叫 獨乂霸 得12人條人  成日聚集係城度p人
最後佢惹出獲  打到我幫既人  之後就比我地sm到喊>"< ahah
情話唔係我叫黎^^係你地樣衰 比人打

想知點樣分出係咪佢好簡單^^  佢一入隊 就會講好簡單既字
如:  入?    去?
在打副本偷完野:  佢會唔出聲  人地叫佢都係唔會理 一路跟住打^^
最後:  最後?比人踢左  佢會密你  那個不是本人^^   佢呢招真係次次比我串到佢 god god god聲

贈你一句:  豬狗不如 ^^

幫:子夜秋歌   
名:午夜陽光

算喇- -佢都淆晒底唔上黎回post...
不過比人知下佢d醜事都幾好xD
下次開戰影埋相呀嘛

學你話齋
算啦 佢淆晒底  就影唔相啦

都幾多hk人玩列空= =

你個幫都係hk人幫會@@?

有10個左右呱

这游戏多人玩吗??
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 02:15 AM , Processed in 0.028422 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存