2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 本地海盜王私服 - 輝雄再臨iii 之 海盜神話(已開) ...
樓主: ~牙鏡~
go

[香港] 本地海盜王私服 - 輝雄再臨iii 之 海盜神話(已開) [複製鏈接]

原帖由 ~牙鏡~ 於 10-5-24 08:55 AM 發表

軒哥,60個??

而+系我地群等陣開SER都成101人 ,60個??
系吾系要我笑??

笑屎我咩 我地106個人 so sorry

原帖由 獅子座一軒 於 10-5-24 10:09 PM 發表

好啦wo你,成日黎人地個post踩人場,好心你就理下自己先啦.....你自己個post度有人嘈緊!!!
睇住自己d fd啦,唔好比佢地把論壇變成一個戰場!!

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 獅子座一軒 於 10-5-24 10:09 PM 發表

雖剛同行一定有鬥爭 但我亦首次以版主身份認真講最後一次 請各有各做 唔好再到人家post踩人示威之類

你行為令到2個post非常不愉快及引起各樣罵戰 如果你再不聽勸告 咁我只可以除你處分外 亦將你既私服列做黑名單處理 禁止在本版再有任何post宣傳討論等等

本版絕不能容忍多方挑起罵戰源頭 請你合作一下 謝謝

原帖由 ~牙鏡~ 於 10-5-24 08:55 AM 發表
軒哥,60個??
而+系我地群等陣開SER都成101人 ,60個??
系吾系要我笑??

而本版樓主 同樣亦跟以上我所說的事情 多多合作 不智無理等等事 不定要回覆 若然你情況跟那位會員一樣的 我處理辦法也是同一樣處分 多謝合作

好無聊啦你們,個個開服都是以研究海盜王為主,如果喜歡玩就玩加勒比海盜王啦,我們目前運行中呢。敬佩那些研究海盜王的玩家啦,不要人家研究海盜王也要罵人家。

(2)嚴禁發表,討論及教唆有關使用外掛/加速/BUG之文章/禁止使用hide功能/發佈主題禁止設有權限權限等等/私服遊戲版本及程式等等出售買賣/嚴禁洗版/發佈其他論壇連結或名稱 ,亦不可在他人私服遊戲宣傳主題中發表其他私服遊戲宣傳!
已有 1 人評分威望 收起 理由
☆魔鬼皇☆ -20 內容觸犯版規(2),請自行參閱有關版規內容!

總評分:  威望 -20   查看全部評分

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 bigkop 於 10-5-24 11:13 PM 發表
好無聊啦你們,個個開服都是以研究海盜王為主,如果喜歡玩就玩加勒比海盜王啦,我們目前運行中呢。敬佩那些研究海盜王的玩家啦,不要人家研究海盜王也要罵人家。

請你自重一下 別到人家主題內宣傳自己私服 這一點本版是非常嚴禁

原帖由 獅子座一軒 於 10-5-23 01:44 PM 發表
遲D應該會打沈你
小酷幫我整緊
LOVE全部野

原來系"佢"幫你整緊
睇你幾時比人食埋
原帖由 葛吱 於 10-5-24 04:41 AM 發表

朱古力你幾時變得咁勁

魔盜王去左邊

好掛住果陣3PIGS+輝雄
原帖由 月夜尋狼 於 10-5-24 07:31 AM 發表

2邊都有高手....只睇邊邊玩得長.....幾倍都唔仲要..
邊個開又有咩所謂?玩得長就得

agree,呢個服你一定玩得好開心:D

=.=唔該我想問個服整好未???我等左好耐啦,我唔係吹你地,但係...係改緊版既時候可唔可以開住個ser黎玩玩先,唔係會好悶......!!!!

輝雄係有心開服的,,,,!!!

笑傲無雙

幾時玩得等左2-3日啦

原帖由 傻*威 於 10-5-25 04:53 PM 發表
幾時玩得等左2-3日啦

我估過多日可能開得

笑傲無雙 忍影世界

原帖由 月夜尋狼 於 10-5-25 05:02 PM 發表

我估過多日可能開得

嗯,我相信銀(GM)既能力!
原帖由 傻*威 於 10-5-25 04:53 PM 發表
幾時玩得等左2-3日啦

ER..我地第一代(海盜神話)既人都等左4~5日= =..大家等多陣啦!!
原帖由 阿永 於 10-5-25 10:33 AM 發表
輝雄係有心開服的,,,,!!!

嗯!
原帖由 bb251346 於 10-5-25 05:17 AM 發表
=.=唔該我想問個服整好未???我等左好耐啦,我唔係吹你地,但係...係改緊版既時候可唔可以開住個ser黎玩玩先,唔係會好悶......!!!!

未,,GM努力中..
原帖由 呠〝 於 10-5-24 09:53 PM 發表

有輝1,輝2 班底 ?___? 定係只係 掛名...?

輝2端.由另一位GM改端再開
原帖由 cc931030 於 10-5-24 08:30 PM 發表
見輝雄我先入黎玩
其他小學雞ser
望都唔望~

多謝支持先!
原帖由 戰心 於 10-5-24 08:22 PM 發表
玩得未架.....................

未,,銀(GM)仲好努力咁整緊

十週年勳章(賀詞)

好似無咩新端 我都想研究下@@

十週年勳章(賀詞)

原帖由 獅子座一軒 於 10-5-23 01:44 PM 發表
遲D應該會打沈你
小酷幫我整緊
LOVE全部野

良性競爭係好既..不過你而家咁樣...

(7)有關連文設定於必須內容為”引用功能”回答問題性質,而發問問題禁止連文,如發表後再有新問題而主題最後發表是自己,必須使用”編輯功能”把問題補充,不接受先後發表推文/遊戲感想/遊戲心得等等夾雜連文!

已有 1 人評分威望 收起 理由
☆魔鬼皇☆ -5 內容觸犯版規(7),請自行參閱有關版規內容!

總評分:  威望 -5   查看全部評分

十週年勳章(賀詞)

咁呢個post呢-,-?連左幾十次
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... age%3D2&page=10

原帖由 火野亂太郎 於 10-5-26 03:46 PM 發表
咁呢個post呢-,-?連左幾十次
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... age%3D2&page=10

火野 佢係推post 每6小時可以一次 佢並沒違規的
(6)嚴禁無意義,內容空泛,過於精簡,以及單一論壇表情/符號/圖片/發表少於三個中文字或五個英文詞語的回覆/直接COPY樓上會員或自己的回覆文字及相同意思內容/並非討論性質語句,例如:只純推主題成份/遊戲公會招募/讚揚語句等等,不計算論壇帳號只計算文章最後發表時間為6小時一次,不可加入有關遊戲人物名稱或遊戲帳號,字數不可小於10個字並不計算任何符號及論壇表情!

以下依個推post 就係違規:
http://www1.2000fun.com/bbs/redi ... o=lastpost#lastpost
當然會有放寬度 如不足6小時的 可能5小時的 因應會員是否常犯或只有一次半次記錄 亦不會給予處分 但如果推post後再連帖發表其他 就一定會當成不合當連帖的 這一點絕對違反

而連帖都有放寬 不一定被處分 也是看連帖時間和內容而定 如相隔幾小時和所發表內容或詢問內容不一 我是許可的 以下是合理連帖152#~153#
http://www1.2000fun.com/bbs/view ... 1448951#pid67920053
而版規第7項亦說明標準連帖限制
(7)有關連文設定於必須內容為”引用功能”回答問題性質,而發問問題禁止連文,如發表後再有新問題而主題最後發表是自己,必須使用”編輯功能”把問題補充,不接受先後發表推文/遊戲感想/遊戲心得等等夾雜連文!

如再有任何意見俾我或詢問 可以到此post發表:
http://www1.2000fun.com/bbs/view ... &extra=page%3D1

gm呀,我等到傻左啦,唔該快少少,以你地既能唔洗咁多日呀!!!3至4日都好ok啦掛???我睇好你地架!!!

十週年勳章(賀詞)

原帖由 ☆魔鬼皇☆ 於 10-5-26 04:02 PM 發表

火野 佢係推post 每6小時可以一次 佢並沒違規的

以下依個推post 就係違規:
http://www1.2000fun.com/bbs/redi ... o=lastpost#lastpost
當然會有放寬度 如不足6小時的 可能5小時的 因應 ...

原黎係咁....明白了@@THX

wa~打正旗號的輝雄III@@純粹支持

笑傲無雙 忍影世界

原帖由 魔星雲 於 10-5-26 09:24 PM 發表
wa~打正旗號的輝雄III@@純粹支持

多謝支持

原帖由 bb251346 於 10-5-26 05:50 PM 發表
gm呀,我等到傻左啦,唔該快少少,以你地既能唔洗咁多日呀!!!3至4日都好ok啦掛???我睇好你地架!!!

我地都想整得快少少開比玩家玩- -..
但系而+真系好忙,,我地大約set好35~40%.
今晚仲要我開夜車到而+/ . \
請大家等多陣啦

十週年勳章(賀詞)

加油 等住玩
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 12:43 PM , Processed in 0.040592 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存