2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 劍狐傳奇 黑心小店 第三期 (平民紫武 vs 神兵紫武)出左物品拍賣啦 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

[分享] 黑心小店 第三期 (平民紫武 vs 神兵紫武)出左物品拍賣啦 [複製鏈接]

黑心小店 第三期 (平民紫武 vs 神兵紫武)

一把紫武有34隨機屬性, 有時可能會很差, 好像+34才智的紫刀
弄到有d人最後唔肯收貨 有時同幫的我又唔忍心放太差
所以紫裝工作坊將會轉型

現在只賣紫武 並且只賣製成品 價格由武器好壞決定
好想知咩武器比較受歡迎 留留言比我
話唔定有差屬性的武器殘賣 可以受益到平民們
又可以做到絕世神兵給有錢的朋友們
快來投票 ^~^

============================
拍賣列表:
所有物品的截標日期都係今個星期日 6月6
如果出一口價 可以直接買入

其他出標 高於1000的 都要交付5%保證金 最後停標前會交回
點數品的保證金為點數1比9折現

出標或直接買入 請在游戲內寄信給我 黑甲無善

平民級

因為隨機屬性太差 對方唔肯收
不過不竟都係紫武來 無論特殊能力或者攻擊力都有保証 而且有固定的34力敏體
想付出少量金錢就有紫武 這是拿刀朋友的好機會
起標價 888金               
一口價1111金

不論你係咩職業 一套閃裝都係必需的
就算水月 要單刷副本 還是要有一身閃裝
但新服閃裝極度短缺 所以千萬別錯過這次機會唷

9閃下身 起標價333金 一口價555金
11閃上身 起標價 555金 一口價777金

粉紅小豬的虛寶完了 十分可愛,送情人必用的粉紅豬已經沒貨啦
但不緊要 你還有一次機會
送情人最佳訂情信物 紅色小豬豬 永久70%行速
起標價 999金
一回價1314金                         (一生一世 快來送給你的愛人唷

優質水印

48紫刀  +20閃 係唯一一把可以用到80級的48紫武
閃職必備的武器
起標價 4444金
一口價 5300金

閃裝頭肩鞋的頂值都是7閃
這個頭額外有10敏 一共有8閃
不但有60級裝備的防數字, 而且有20體
用閃裝但又怕不夠防不夠血的你 一定要搶手買下來
起標價 1222金
一口價 1999金

70戰場是閃避與命中之爭
就算遠程法師都會使用半閃+血量法裝的
這對鞋不單有法裝頂值5閃 而且有水月需要的5%跑速
最最最難得的是 封人行動的能力
同時出現 行速 5閃 封人 3大戰場pk必備屬性 實在百年罕見 此物可能係你有生之年唯一一對
想馳騁戰場 千軍中取一人 此神物係你必備收藏
希望此千里鞋 能遇下伯樂!
起標價 1777金
一口價 2311金

神物級(點數限定)

紫武出產本身就很難 單一頂值是十分難得的
如果你有錢 又想追求最好的武器
這把頂力量的68紫拳是你不二選擇
起標價 499點數
一口價 666點數

來了來來了 萬眾期待 超級神兵面世
48紫刀係所有武器中最特殊的
因為刀類中唯一加閃避 而且高達20點之多就只有48紫刀一把
所以48紫刀係閃職必用 而且用到80級的

因為天狐三未出 40粉又比30粉難刷
48紫武產量一向偏低
此神兵又係百年罕見的頂力
雖然比不上頂敏+閃避來的好 但力量加成後 攻擊力可以說是紫武中的大師紫武

起標價 999點數
一口價 1599點數

============================

賣了幾次裝後 好像雲韶門 玄宿刀 跟修羅槍比較多,
已做了3次拳 4次刀 3次槍  
所以初步打算做5把紫刀 5把紫槍 5把紫拳物攻
再視乎需求改做其他武器

笑傲無雙

讚呀~~~~~~同幫會有無20% off @v@ ?????

為左避免比人以為我地排斥其他幫會
我決定同幫收貴d @_@

38紫法掌仲係咪1488

要睇下咩屬性
如果隨機屬性+34力量 1000都ok

38lv紫刀 您放幾錢??
我game名叫:o笨冰o
可以+fd講

有把隨機屬性+才智的 殘賣起標價888金
遲來會放上來 等我搞埋48刀先

笑傲無雙

有無5x lv用既高體/高力紫槍?_?

咁遲先出物品 真係梳舌呀
因為維修後出了新等級上限 要趕等級到68級 打洪武
又要搞互動到2級 玩阿路尋寶
手頭上又有二單幫升 同3把未完成38紫武 2把48紫刀
所以拖到現在
依家出左啦 大家岩洗就寄信比我啦

笑傲無雙

等紫槍中.............

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 笑傲無雙

6月6日`我生日`送把敏劍 尼`@@

生日就要豪爽D 快D大出紅 過D錢來

但系我無錢啵
得百幾金

高力48紫刀  我出999點

你游戲內人物咩名 比信我 黑甲無善
999起價 最少要比1000開始

我都係等紫槍中

頂敏48紫刀點計

原帖由 不翼夢 於 10-5-26 12:48 PM 發表

來了來來了 萬眾期待 超級神兵面世
48紫刀係所有武器中最特殊的
因為刀類中唯一加閃避 而且高達20點之多就只有48紫刀一把
所以48紫刀係閃職必用 而且用到80級的

因為天狐三未出 40粉又比30粉難刷
48紫武產量一向偏低
此神兵又係百年罕見的頂力
雖然比不上頂敏+閃避來的好 但力量加成後 攻擊力可以說是紫武中的大師紫武

起標價 999點數
一口價 1599點數

唔係呀?
咁叫超級神兵!!?又唔係大師、又未+15、又無入石……連6洞都無^^||
引返你好鍾意果條link先~~~~~~
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=18006&snA=12355&tnum=6

唔該你有呢d賣先叫超級神兵丫,費事自打咀巴,唔該 ^^

原帖由 tommyv3v 於 10-6-17 01:14 PM 發表

唔係呀?
咁叫超級神兵!!?又唔係大師、又未+15、又無入石……連6洞都無^^||
引返你好鍾意果條link先~~~~~~
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=18006&snA=12355&tnum=6

唔該你有呢d賣先叫超級神兵丫, ...
咁不如`尒整把大師紫武比我睇下~!?
加上E+係放比人
`又大師、又+15、又入石……連6洞
有邊位靚仔`會咁得閒`!? 加上一定回到本~!?(尒話有`請放圖`plz)
xxxx`停一停`諗一諗`-3-

`又大師、又+15、又入石……連6洞`~
比尒都自己用啦`哥哥仔`
不過尒都可以放出去` 

不如用小學雞`諗法同尒講`
超級神兵`係未到頂`
(咁可能易明D`)

*又開始9唔塔8`sorry -3-

原帖由 digiasgard 於 10-6-17 08:17 PM 發表
咁不如`尒整把大師紫武比我睇下~!?
加上E+係放比人
`又大師、又+15、又入石……連6洞
有邊位靚仔`會咁得閒`!? 加上一定回到本~!?(尒話有`請放圖`plz)
xxxx`停一停`諗一諗`-3-

`又大師、又+15、又入石……連6洞 ...

又大師、又+15、又入石……連6洞呢d對一般人黎講當然難啦
但對店主黎講相信就唔係一回事
請睇下店主係另一帖點樣睇唔起人+解釋咩係神裝先再作定論吧

http://ds2.2000fun.com/bbs/viewt ... page%3D1&page=2

入石入寶玉?算得係咩呀?
人地要既係+9逆玉喎

至於紫武既大師,雖然個名唔會show出黎
但功擊力是會比一般紫武高 (可參考呢篇: http://forum.gamer.com.tw/C.php? ... nA=11736&tnum=2 )
就好似店主d「神裝」一樣
好難先會見到架
所以店主唔好咁小器,拎d次貨出黎賣
拎d真真正正既「神裝」出黎賣啦
等大家開下眼界都好~^^

謎之聲:人地都話明間舖叫黑心小店嚕 ̄3 ̄
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 08:47 AM , Processed in 0.036649 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存