2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 幻月之歌 講真 有幾多人認為幻月之歌真係就快玩完? ...
go

[討論] 講真 有幾多人認為幻月之歌真係就快玩完? [複製鏈接]

近日大家都成日話好難升 又話改組隊系統 冇得共享任務 總之就係對隻game好多抱怨
我想問大家一個問題
你地有冇玩過其他難升既遊戲?
墨香 aion eco....等等 好多arpg game
你地覺得果d難定呢度難?
老實講句...呢度升lv 簡直易到爆...係你地d人 太多抱怨囉...
俾哂你地打一隻怪升1lv好唔好?成班小朋友...
幾個鐘頭升1lv 我唔覺得有咩問題
我d朋友 有好多個都64左...公測左兩日
依家呢個lv 兩日64 都叫慢嗎? 有咩遊戲可以咁?
好啦 到你地講既組隊系統 冇得共享任品 祭師好慘 冇人組咁 要祭不如5隻打手
其實係你地香港人心態問題 全部人都好自私 要副本就要補師 冇副本 升lv 就只組打手
我唔怕同你地講 我不嬲打咩任 點升lv 係呢度 我都係冇限職 見有缺就組人
知唔知咩叫公平?想要有補師同你地打副本 唔該你地班打手 平日組下補師 等佢地升高左 就有得一齊打副本啦
ok d怪物血量改高左 你地話秒唔到怪 要幾下殺
我想問...幾下殺一隻高自己幾lv既怪有咩出奇?3-4招 好難為你?之前機工一下決斷暴擊秒怪呢d先叫升lv?你地咩心態-.-?
係你地平日玩得太輕鬆 依家先覺得難 老實講 呢個係好正常既升lv速度
仲有最後一個大問題
4日用bug升到60果d人 絕對冇資格係度嘈隻game好難升 唔該 公測維修完之後 我見到一班用bug4日升到60既係度鬧哂爛橙點點點
你地4日用bug升lv既 有咩資格出聲?如果你認為有資格既 歡迎你地提出你地既理由

別的遊戲難升=/=顯得這隻很好升

最重要是請問現在組隊除了副本跟HAPPY HOUR外

還有什麼用?

是不是要祭師每打副本就要前後20元一次?

原帖由 gun2506 於 10-5-29 04:27 AM 發表
別的遊戲難升=/=顯得這隻很好升

最重要是請問現在組隊除了副本跟HAPPY HOUR外

還有什麼用?

是不是要祭師每打副本就要前後20元一次?

別的遊戲難升=/=顯得這隻很好升<呢句我唔認同 遊戲難唔難升 係有得比較

組隊系統 如果我冇記錯 你組左隊 大家都打得好快既話 d經係會比自己升得快 額外組隊點數

我覺得墨香 eco仲易升過幻月啵

原帖由 寒冰魔龍 於 10-5-29 04:39 AM 發表
我覺得墨香 eco仲易升過幻月啵

可能你既定義同我既定義唔同啦..
我指既定義係時間上
墨香60升到64..要用幾耐...?大家心知肚明

笑傲無雙

我唔信樓主而家未用過bug.."' 50幾副本由3xxxx->3xxx 呢個而家係bug^^
而家改個個組隊系統就知咩事/

我唔信樓主唔組隊升lv

而家問題係對新手or其他職業有好大問題..........

你地之前可以有得組隊升lv share任品可以講風浪話ok......我可以接受.

但你唔撚可以搵其他game黎做比較!!好唔撚全面,睇野既角度好撚低劣

eg: ro私服由64->65 難升1嗎?? [/colour]

原帖由 三隻字 於 10-5-29 04:50 AM 發表
我唔信樓主而家未用過bug.."' 50幾副本由3xxxx->3xxx 呢個而家係bug^^
而家改個個組隊系統就知咩事/

我唔信樓主唔組隊升lv

而家問題係對新手or其他職業有好大問題..........

你 ...

我同你講 我冇用過bug升lv 我係呢隻game出左1星期之後先玩 依家60
你所講既50幾副本由3xxxx->3xxx 我唔知你講緊d咩野
講到尾 組隊 係香港人自私 限制哂d人既職業 先會咁樣
仲有 我只係舉個例子 跟本隻game唔難升 係你地d人之前輕鬆升 依家又係度嫌隻game難 你地都未見過咩叫難升lv 就係度鬧隻game難升
乜你認為得你地新手冇得share任品?唔好傻 我地呢d60lv升咪又係冇得share

公測維修後的確係難升左
之前可以打重任升lv 組隊5個人打可以一齊打任品
總共要打的都要一個任15件
依家組隊系統都唔係一個人打到一件就全隊都有
而係一個個咁分配  如果一隊有5個人
姐係一個重任要打的就係75件 比起原本的慢幾多我唔洗講啦
咁樣不但令你升lv慢
更令整個組隊系統廢了
我組你打還不如一個人打快
========================================
要比起其他game的話根本就唔公平
我認比起其他同類形的遊戲中
不算是非常難升
但佢無理由就因為比起其他game易升就可以改難佢
你就可以因為比起其他人有更多的人權而可以減少你的人權嗎?(離題了~)
=======================================
你認為60lv無得share任品沒有問題是你一個人的感覺
可以代表整個高lv層的人都是接受現在的系統嗎?
係的話就唔會有咁多個60lv的人放ac啦

認同~

我玩劍狐開雙倍經都要平均5個鐘先升到1lv啦 我e加先48lv啦-.-
唔通咁就唔玩咩 一係自己開個迎ac在玩包你升得好~快

笑傲無雙

我從黎都唔覺得幻月難升
我自己都有玩過墨香 比起黎幻月的確係易升
但係e+重點係
佢粒聲唔出 改到咁 組隊唔分享任品
佢如果肯出公告講一講 ok 我無野講
但係佢連聲都唔聲下就改
直到e+都仲未有個話得事既人出黎回應
咁算咩意思?
e+唔係難唔難升既問題 係代理無啦啦改野唔出聲既問題
你可以擔保佢下次唔會無啦啦改野?
呢次就改組隊 下次呢? 偷偷地改埋D經驗值 咁又點算?

認同樓主講嘅嘢,
淨係打副本嗰時搵補機,平時邊有人要?
好多人而家都話只係怪責官方無因為改設定而出公告,
講真,嘥氣啦!
到官方有出公告嗰時呢班人又會搵第二個位入。
有BUG係應該修,設定錯誤係應該要改,
但橘子真係有錯,錯在封測不刪檔。
一早唔好話封測不刪檔就唔會出現咁多問題了‥
BTW兩日64,令我諗起希望,實得。XD..
當然呢隻GAME唔可以同希望比較,呢隻GAME 80就已經話封頂,
所以以上純粹講笑。

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

機戰1日100lv

(off topic左) 唔好意思XD

樓主講得好
認唔住讚你

玩過台灣伺服器(其他game)就發現香港人打機同台灣人真係差好多
香港人=自私...冇品...小朋友(郁d就講晒粗口又話出黎見要打要殺)

唔係話hk冇好人打機....
但我遇到好人 有品肯同補師練的香港人同台灣比率係1/100

唔知係我冇緣...定hk真係咁差,,,
試過玩一隻game頂唔順d香港人...
轉玩台ser....

十週年勳章(賀詞)

這遊戲完了~去玩末日大逃殺Online-口-

講真真係唔難升LV...
玩過魔獸就知咩事....

認同你

1. 請分清楚. .

你要人知恩圖報組ec係"理想"

佢地冇人組係"現實", 而抱怨係根據"現實"

2. d 人嘈唔係因為自己難升左, 而係因為有一堆人容易上左高lv, 而自己就難升左,是這樣比較的.
如果你話有新ser, 全部一齊難升開始, 我相信哥個ser ge 人唔會嘈難升.

同墨香果d比呢隻叫做超級易升

ECO 68lv開始先難升
支持樓主---

有bug可以點?_?
怪官方?_?

笑傲無雙

呢隻絕對比墨香易升lv....
不過樓主大部分既論點都硬膠
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-4 01:57 AM , Processed in 0.035351 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存