2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 足球討論區 巴塞或棄伊巴求馬達
返回列表 發新帖 回覆
go

巴塞或棄伊巴求馬達 [複製鏈接]

面對巴塞隆拿的追逐,蝙蝠軍團可能會放走22歲的左路天才祖安.馬達……

巴塞隆拿目前正考慮簽下華倫西亞的22歲左路天才祖安.馬達,但前提是瑞典前鋒伊巴謙莫域離開巴塞隆拿。

上季,巴塞隆拿花費6900萬歐元購入瑞典前鋒,也許是被寄予的希望過高,伊巴一個球季以來表現平平,在今年巴塞隆拿又斥鉅資購買韋拿之後,瑞典前鋒的未來讓人擔憂。儘管來自鲁营的消息稱瑞典前鋒不會被出售,不過據報導巴塞隆拿已經在為伊巴尋找買家。有報導稱有來自英超的球會對伊巴感興趣,不過他更希望前往意甲。

如果伊巴離開巴塞隆拿,那麼巴塞隆拿則可以放手追逐華倫西亞前鋒祖安.馬達。雖然之前被傳施華最有可能被華倫西亞出售,但是目前看來,蝙蝠軍團可能會通過賣出馬達套取現金。

據《世界體育報》稱,馬達與球會的合约條款中的買斷價位可能在6000萬歐元左右。而巴塞隆拿方面在南非世界盃開始之前,將會完成球會所有的轉會交易,紅藍軍團可能會為馬達報價2000萬歐元。

(Goal.com)

前線夠晒人啦...洗乜買
如果唔賣耶耶真係夠晒

十週年勳章(賀詞)

就算賣左伊巴前鋒都好夠人用
更何況未必會賣伊巴??
我自己覺得從韋拿黎左之後,所有話巴塞買前鋒既新聞可以當笑話咁睇

十週年勳章(賀詞) 忍影世界 玩過星曲WEB

買埋馬達 華倫 前面 真係 唔知用咩人呢 @~@

原帖由 ◎真田幸村◎ 於 10-6-2 12:24 AM 發表
買埋馬達 華倫 前面 真係 唔知用咩人呢 @~@

施華 我覺得唔會賣..賣左華西下年打咩?

十週年勳章(賀詞) 忍影世界 玩過星曲WEB

原帖由 火狼cool 於 10-6-2 12:28 AM 發表

施華 我覺得唔會賣..賣左華西下年打咩?

施華打前面唔覺得會入到波--
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-15 06:37 PM , Processed in 0.028953 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存