2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 墨湘Online 《墨湘》貼圖及影片區 凱旋軍-【幹他媽隊】復活戰1
go

凱旋軍-【幹他媽隊】復活戰1 [複製鏈接]

今次既相保證比之前既更加精彩更加型英帥靚正!!"冇錯!!"我又要又威又要型又要砌摸型7.7"我終於搵返以前打交既感覺喇~~"
不過煉獄剩係識得出分身真係冇乜樂趣7.7"雖然而家剩係得星期6/日d煉獄淆鳩獸先會出去升lv 但係對於專玩暗殺既我黎講..."
係黃河暗殺一樣冇難度/_\"

另外係我既誘惑之下咁多幫員重玩A_a"多謝你地陪我一齊發膠/_\"同埋一齊打殘煉獄班淆鳩戰士

我其實不時都會睇返以前影落既相(我有十幾個file都係裝Ms相架A_a")咁岩搵到張殺睡寶(葵兒)既相wo

不過上面果張都唔係重點 以下哩張先係重點呀 當時有大眾雞之稱既葵兒 其實以前一早就話過自己真係雞黎架
大家得閒咪做下好心 救濟下佢lo/_\"

哩張唔關事架 不過我懷念以前咁多玩家一齊打牛既日子

開始近哩2個星期既殺人照喇

開場主角25仔凌小魂 有傳佢之前密佢d幫友第一句:屌你老母 幾時比經我/屌你老母 有冇符比我?/屌你老母 比隻ac我玩
咁鍾意人地老母 你咪上人屋企lo 誰人無老母 何必屌老母~~"(劍剎教我唱架A_a")

小影因同大朋友互插屎眼 而貢獻左佢隻ac出黎 唯有用分身冰人客串下做路人甲

難得我有興趣升lv 走左個日本宅男出黎 見人就亂鳩咁斬~~"你一早聽隻寵話咪好lo "早告訴過你要小心"

比個特寫你 乖乖地邊飲奶邊望天上的..."一閃一閃小星星^0^"
N咁耐冇爆過無雙喇!!"隻秋喇百柒怪

我地升哂天喇 而家係天堂呀A_a"雙腳離地冇呃你架

絕招 影分身術\_/"睇你既姿勢 禁住個肚好似想屙屎wo~~"叫左而家d年青人唔好掛住打機連次所都唔去既喇
遲d想去都冇得去 要買便利通我就真係要恥笑 再次呼籲市民唔好因為掛住打機而唔去次所 會中尿毒架
我是眾人的關懷大使哦

腐乳仔金儿請平身 本大大不需要你向我跪安 因為你冇資格/_\"

當時記點果到有好多分身係到 我行埋去殺完腐乳仔金儿唔記得有冇搶野 d人都唔識行過黎冰 真係0反應 後知後覺 反應遲鈍就是我對煉獄的評價

我同夜凌剎唔需要望對手都ko到哩隻妖獸

肥皂鈴其實都係人妖一名 別再欺騙我地單純既玩家 你呃豬仔好喇face_l_18:

妖獸再次回歸 為左維護世界和平 我終於出手喇..."睇下肥皂鈴 十足奧運短跑冠軍咁即刻逃之夭夭

捕手大熊好似捉老鼠咁捉住左佢喇~~"完成任務獲得經驗值

係我拳王討面前係冇人可以自認拳霸/拳神等等既稱號

腐乳仔無論渣緊幾勁既刀 打唔到人都係=冇lun用

妖獸不要再冥頑不靈 既然你已經得到女人既身軀 再以你男人既心靈..."你自己食自己把喇7.7"

之前幫搶西屌(因為仙仙問西可以呃架咩?所以我改佢做搶西屌 囧")宣傳得多 收左咁多做Pc(_lo_e<---填字遊戲)既徒弟
問你拎返小小宣傳費姐..."你郁我/_\"?

Eson係到扮呆呆博我睇唔到?!"仲識用埋保護色咁西利wo~~"大家估下佢既下場係點face_l_18: ?

自作聰明不聽老呆呆言的後果↓

為你默哀1秒/_\"開香檳慶祝3年你終於歸西A_a"大家請留意佢係關左紅

點解我叫大家留意?!"請觀看以下影帝對話!!"新一代影帝就係.........."變性人Eson!!"Yoyo

一件比我娛樂下咪夠lo 加多件比我 我未必玩得到wo~~"就好似一對手只以渣2個波 不能渣4個波/_\"

一個唔小心..."出一出城姐~~"都可以比我升返上去72既=.-"?我都係鍾意低lv多d姐face_l_18:

請大家緊記 殺人係有報應

勇敢的人妖 每次出黎都會爆功 仲會好小心咁開眼睇下有冇其他人/_\"發現得我1個目標之後........"佢就係返城

有傳同小影互插屎眼既大朋友 開住小影隻人 去莫一自殺?!"咩事咁睇唔開呀?"
係唔係小影唔比屎忽你插呢 你地十足十青雞戒浪狗魂咁..."佢地就互震屎眼 你地就互插屎眼 西利西利 佩服你地
ps:這是有型的一暴楓雪一殺的

死完又死 死完又死 死完又死 沉迷小影=染上愛滋!!"死愛滋佬7.7" 上次我係華清就講個fd名出黎就叫愛之佬
你就諗多左以為我話你有愛滋病..."心虛A_a"?

小影煲比你果d愛心雞湯呢?!"呀係wo..."你同佢吵交wo 搞到你冇得飲佢煲既愛心湯face_l_18:

此時小影因為得知佢老公大朋友比人圍住黎彈鼻屎即刻現身想救佢咁話wo

智障兒童 你頭上果句係唔係應該我同你講呢

走咁快做咩?!"唱首Sorry Sorry黎聽下先喇

人見人憎既河童青山佬比人圍死 同肥東升lv究竟有咩關係呢?!"有獎問答遊戲答中有獎 我係認真架\_/"
另外 鳩才講左一句相信大家都好認同既說話↓

主要既目的其實我係想殺雞蟲曾志偉(獎門人) 但係眼見咁多分身係到 不得不用拳~~"
再一次向比我唔小心殺埋既朋友講sorry

↓周圍既人反應 點解我post出黎?!"因為我又要威又要型又要砌摸型7.7"吹乒乓呀A_a"?
仲有紅豆(醉戀)扮自己友果時既獨家珍藏表演~~"煉獄盟有咩叻?!"搵藉口 同 扮野叻lo

團結就是力量 十幾個分身真係圍得死人架 威力無窮添呀~~"煉獄剩係用分身哩方面叻既渣7.7"

其實我既目的同樣只係想殺曾志偉(獎門人)既渣~~"見唔見到曾志偉(獎門人)突左出黎個龜頭face_l_18:

最後當然敵不過分身既團結力量喇

深夜時分搵巨0 順便影左落黎既型仔相黎結束哩一集既殺人相

由於唔夠位既關係請到第二集繼續觀賞
待續......."

凱旋軍-【幹他媽隊】復活戰 2:http://www.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=4164877&page=1&extra=page%3D1
凱旋軍-【幹他媽隊】復活戰3:http://www.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=4164893&extra=page%3D1&frombbs=1

-.-好好笑 >︵<......

得閒整呢d睇下咪幾好^^
好過煉獄果d淨係得圖,.,,
睇都唔想睇

睇柒討post    除左睇煉獄死法十八變  最重要都係睇對白

wo @@- -不過得 1張經符 - -好似

十週年勳章(賀詞)

真係好鬼好笑....

唔俾gd都唔得

神討呀/.\   帥爆 打死佢門就岩- -佢地只識用分身 垃圾!!!

娃~  so  nice

死完又死 死完又死 死完又死 沉迷小影=染上愛滋!!"

小影比人圍住黎彈鼻屎
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 01:07 PM , Processed in 0.038848 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存