2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 開心Online 求!!修羅and密宗教學
go

求!!修羅and密宗教學 [複製鏈接]

1~小弟今天剛接獲開心online~
想尋求一些修羅and密宗的配點方案><"
因為見開心太小人op了>"<
麻煩各大大教路線!!
2~我想知新手有咩要注意>"<

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB

修羅....要高敏

密宗...要高攻講完...

其實下面有post講的....

密宗  全攻
練技能的先後次序:猛虎破,金剛護體,天雷返,虎煞襲,橫掃千軍,蒼宇流星,斷唸佛光,颶風狂襲

配點, 密宗全攻, 修羅全敏

有關資料可以睇我 (尋火者) 之前所講既職業post , 前幾頁應該有

有丫~我酋不多所有po都睇晒~不過睇返d日期好耐下~
同埋一d人又話修羅+魔一d話+力敏@@
因為怕是改板關係~所以上黎請教各位大大確定一下~
感謝~感恩

我game人物係犯罪家...修羅一個

修羅全敏正常 加力無用 加魔用裝喇 全加敏其實主要係快過人地既修羅同埋打王

如果唔係對修羅 你係最快果個人就得...唔係全敏都無人知喇係咪先~加咩都係睇你自己

修羅其實主要黎講係個控場人物, 多個修羅 戰鬥方法多好多(團p, 單p要自己食腦)

技能其實樣樣都重要 單石單睡單混 群石群睡群混 被動(加野鬼攻)

呢幾招都係最常用既, 而對密宗呢d技可能會無用 所以有時間都掛埋化兵果d 詛咒技能

寵黎講...最好係官職寵 死神必養(又平又有得復活)幾多隻 自己考量 護主最少2隻 因為團p你最少要帶2隻

修羅經常係團p一開始被圍既人物T_T...你想單p勁既咪養多幾幾隻免反既寵(e.g 招才豬 花劍)

海賊羊其實都好重要 如果唔識飛就要哂一回合 (密宗除外....囧)

我唔係識好多 同埋我唔係好勁=-0= 講住咁多 88
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 10:15 AM , Processed in 0.028223 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存