2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔獸世界 新手升lv要搵人帶入
go

[分享] 新手升lv要搵人帶入 [複製鏈接]

我升左80lv法師用左10日
我仲要有返學
奇實我算慢,因為我唔夠專業

我玩戰歌ser,升lv用左3千g

首先人手升lv到10lv
之後去影牙吸副本到20lv       依個過程唔洗錢
之後去血色吸副本到40lv
之後去祖爾吸副本到45lv
之後去c坦吸副本到55lv          副本個名唔記得
之後去外域吸副本到68lv         副本個名唔記得
之後去北列境開始人手升做任68lv升80lv         我用左7日

新手無錢,就要問你朋友借
玩game無可能無朋友部玩,我都係朋友借比我
奇實還錢可以好快還倒,當你68lv升80lv的過程一定做任搵多過3千g
一開始好易升我用左3日吸副本到68lv,係唔洗人手升

你識玩就係TVT
我搵個NPC都好耐XD E家6LV  成日打怪好易死=  =

十週年勳章(賀詞)

原帖由 鑽戒 於 10-6-5 11:56 PM 發表
我升左80lv法師用左10日
我仲要有返學
奇實我算慢,因為我唔夠專業

我玩戰歌ser,升lv用左3千g

首先人手升lv到10lv
之後去影牙吸副本到20lv       依個過程唔洗錢
之後去血色吸副本到40lv
之後去祖爾吸副本 ...

我寧願自己做任務 慢慢體驗魔獸世界樂趣

十週年勳章(賀詞)

原帖由 luby4151 於 10-6-6 01:37 AM 發表
你識玩就係TVT
我搵個NPC都好耐XD E家6LV  成日打怪好易死=  =

建議你下載番個插件包用 同埋開頭果D LV系易死D  特別有感覺係法師未有冰盾之前= =!

原帖由 kof2233999 於 10-6-6 02:01 AM 發表

我寧願自己做任務 慢慢體驗魔獸世界樂趣

但我覺得升lv係痛苦
我升過80lv人有2個
第一個80lv係自己做任升lv我用左成個月,先升倒
第二個80lv係因為有朋友陪玩所以轉ser,佢借錢比我吸副本,用左10日

仲有北列境一個68lv任最少有3g,我早左十幾日80lv,做番每日早十幾日都唔知搵倒幾多g
未去外域前一個任1g都無,低lv仲要係銀=.=
升lv一個人升好悶

早d 80先好,有打戰場打副本好玩好多

十週年勳章(賀詞)

原帖由 鑽戒 於 10-6-6 01:33 PM 發表

但我覺得升lv係痛苦
我升過80lv人有2個
第一個80lv係自己做任升lv我用左成個月,先升倒
第二個80lv係因為有朋友陪玩所以轉ser,佢借錢比我吸副本,用左10日

仲有北列境一個68lv任最少有3g,我早左十幾日80lv,做 ...

睇你點睇= = 我而家都做地球任務解博學大師  認真玩既話 遲早都要做

回復 5# 鑽戒 的帖子

你咩ser..帶埋我呢個重玩舊手==
我一定會還$-_-

原帖由 花無缺! 於 10-6-6 06:20 PM 發表
你咩ser..帶埋我呢個重玩舊手==
我一定會還$-_-

-.-有咩樂趣.不如自己升

解任務呢D野留番俾D車神做
-_,- 我一直覺得有博學大師 追尋者果D人係痴線-.-
仲有個神經病都係- - 個稱號已經講明佢係咩人

10日80lv
你都玩得好癲下
玩到咁盡
好頂唔順

十週年勳章(賀詞)

超吸副本不如你搵人代升好過啦,吸經完全體驗唔到效果,你個80lv即是唔係你升囉,要人帶到68先開始自己升,代表你冇實,仲口口聲聲講比人聽,唔知醜字點寫!

原帖由 cyw1999 於 10-6-10 07:02 PM 發表
超吸副本不如你搵人代升好過啦,吸經完全體驗唔到效果,你個80lv即是唔係你升囉,要人帶到68先開始自己升,代表你冇實,仲口口聲聲講比人聽,唔知醜字點寫!

首先,我個人覺得吸經吸到上80唔代表冇實力
大把專業玩家練分身都係吸上去,咁唔通佢地冇實力?? 雖然我唔清楚你既實力係咪超越專業玩家,但我相信專業玩家既實力都唔方差得去邊   你未免太以偏概全

其次,唔係人人都為左wow既故事/任務先玩
呢d玩家多數都以競技場/副本為目標,升lv對佢地黎講可免則免既情況下,我覺得咁樣做冇咩唔岩

即使鍾意解任,睇故事既玩家都好,佢地都有權利選擇幾時解同解幾多次,無論佢地鍾意80先從新解過定分身唔解都好,都係佢地自由,外人唔應該干涉

最後引用番你"超吸副本不如你搵人代升好過啦"呢句,我相信平時2千funor其他壇有d賣幣代練友開post呃人入去果d入去都睇到d代練價錢係幾貴分分鍾都2千蚊先升到80,
咁既話我寧願買a/c,我相信千8蚊都買到一個裝備中等既80lv,再比埋百2出黎轉服改埋名都仲有80蚊
不過想省錢減低風險仲係樓主個方法好@@

我真係好無聊打呢篇野--

十週年勳章(賀詞)

原帖由 wiwyzz 於 10-6-10 08:22 PM 發表

首先,我個人覺得吸經吸到上80唔代表冇實力
大把專業玩家練分身都係吸上去,咁唔通佢地冇實力?? 雖然我唔清楚你既實力係咪超越專業玩家,但我相信專業玩家既實力都唔方差得去邊   你未免太以偏概全

其次,唔係人人 ...

買ac還好,若果不是垃圾的話,為何一定要吸經升呢?何況樓主還是新手,還要他吸經升等,可不是累死他嗎?!樓主其實應該第一次玩的時侯慢慢升上去,熟習一下也好,該不應該習慣帶升,還覺得樓主在升等程序,你連副本名字也不記得,就知你玩得不長久,還要依賴朋友的80等號,真的像小學雞的行為!相信自己的能力,嘗試靠自己的能力去升!這是提點你,可不是罵你喔!

我唔認同上面有位人兄講既野-.-
依+有幾多80系全吸上去啊
大部分咪得閒吸下.任務為主.
加上新手唔應該吸經升啦
連幾LV去邊到升LV又唔知.
幾LV落咩副本都唔知.
唔1定系80LV副本先叫樂趣.
低LV副本都有佢樂趣.
就系因為G團.G幣供應非常.
搞到D幣商.工作室爆人ACC.
依+幾多黑金.
仲有搞到個市場濫晒.

好地地既r團都要搞到俾g去買件裝真係o撚左咀!

原帖由 *細佬* 於 10-6-11 07:56 PM 發表
好地地既r團都要搞到俾g去買件裝真係o撚左咀!

我琴日打HTOC10人 出左個245破甲頸~俾我FD ROLL到
之後佢黑左黎玩唔俾我...要我賄賂佢...最後我都用左5百金同佢買

我用5千金可以俾我升到80都開心...
自己慢慢升會死人...新手唔同.

想問,你跟幾多LV吸?

我覺得80lv先叫真正開始玩wow..
80lv..又要打學打副本..打裝..打戰場..
專精又要哂錢學..
有朋友..叫朋友帶升..
不過依家岩岩80lv都難出團..無成就..裝又屎..
除非係G主..

原帖由 Drake~ 於 10-9-15 09:34 PM 發表
想問,你跟幾多LV吸?

搵個80lv既人就得...
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-20 11:59 AM , Processed in 0.040482 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存