2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 一步一步往上爬??遊戲蝸牛十年展望 文/曜冰 ...
樓主: 99金
go

一步一步往上爬??遊戲蝸牛十年展望 文/曜冰 [複製鏈接]

原帖由 wolfhell 於 10-6-10 10:38 PM 發表
依位兄台( 99金 ) 你唔好再開post啦

你已經開好多篇post嫁啦,

同埋你開完post只係得小貓3-4隻回應你,咁為左D咩呢

雖然你開post比我地知係好正常既事,但係你唔好狗屎垃圾都開一餐先得嫁

你開得太多,人 ...

人地post咩關你乜事呢??? 如果個區冇人post嘢,靜到乜咁,你估會有人黎依個區??   

你轉個角度黎諗下嘢吧!
已有 1 人評分Good 收起 理由
99金 + 1

總評分:  Good + 1   查看全部評分

原帖由 99金 於 2010-6-12 22:46 發表
哥哥仔,你理解清楚先回應啦 唔該

(1) :自己理解又未理解得清楚

依句說話--> 唔好同我講你冇講勁呀威呀等等說話,因為係本人有眼睇  因為係本人有眼睇

本人有眼睇雖要講比你聽、比你知咩?

同埋本人係指 ...

算吧啦!我同你嘈都冇意思

同埋你已經講左要我唔洗投訴你啦,

你講依句說話都表明晒啦---> 告我洗板呀笨!

如果本人真係投訴你咪姐係笨囉,咁我仲乜要咁"笨"投訴你呢

依加本人真係冇咁白痴同咁"笨"去投訴你(99金)  

同埋本人都冇咁"笨"同你一起嘈

原帖由 wolfhell 於 10-6-13 01:43 PM 發表

算吧啦!我同你嘈都冇意思

同埋你已經講左要我唔洗投訴你啦,

你講依句說話都表明晒啦---> 告我洗板呀笨!

如果本人真係投訴你咪姐係笨囉,咁我仲乜要咁"笨"投訴你呢

依加本人真係冇咁白痴同咁"笨"去投 ...

算吧啦,嘈都冇意思?
我話你冇意思咁嘈..
人地好心貼文俾我地睇,你又要趕絕人
為咩??
你為咩我真係唔知
(我估下啦..為啖氣? 定人地多料爆你妒忌? 估架咋, 唔岩就扑濕我啦下)

但你咁做我唔見得有咩好處啵,
呢個版人流又唔會多番D,又會無人POST 咁多料既文,我地又知少D, 何必?

冇意思~

BTW,
99金
99金 + 1

原帖由 kingage 於 2010-6-13 15:37 發表

算吧啦,嘈都冇意思?
我話你冇意思咁嘈..
人地好心貼文俾我地睇,你又要趕絕人
為咩??
你為咩我真係唔知
(我估下啦..為啖氣? 定人地多料爆你妒忌? 估架咋, 唔岩就扑濕我啦下)

但你咁做我唔 ...

隨便你地點講、隨便你地點諗

如果你地鐘意可以亂諗到天馬行空都冇問題,本人都冇所謂

因為你地諗出黎全部都係出至你地把口,並非係本人自己親口乘認

但真正為左D乜野,只得本人自己知道

本人冇需要及冇必要同你及你地交代今次同99金嘈係為左D乜野

你地咪當我死要面又好、妒忌佢又好、為淡氣又好咩都好囉 ( 我又唔會介意既 )

如果係99金回應我既文章,就死開啦,滾番巴哈個度搵食啦

但今次本人突然認下低威唔想同佢嘈並非佢(99金)成功塞住我把口

或佢插我插到無話可說定係其他事情

只係..... (只係咩呢?? 隨便你地點亂講又好、隨便你地點亂諗又好 ,本人係唔會有正面回應你地 )

總括黎講,我講咁多野都係冇需要及冇必要同你及你地交代今次同99金嘈真正原因係為左D乜野

原帖由 wolfhell 於 10-6-13 07:21 PM 發表

隨便你地點講、隨便你地點諗

如果你地鐘意可以亂諗到天馬行空都冇問題,本人都冇所謂

因為你地諗出黎全部都係出至你地把口,並非係本人自己親口乘認

但真正為左D乜野,只得本人自己知道

本人冇需要 ...

好啦咁

忍影世界 玩過星曲WEB

你唔交代所以我都唔知你嘈既原因~
但係就我黎講我覺得99金岩d囉~
佢轉貼d資料黎比我地睇~
我都有時係因為99金既資料先黎呢個區囉~
佢有d資料可能你覺得廢~
但係有d又真係有用~
又令個區有d人討論下咁~
我相信無佢既貼呢到會好冷清囉~
我諗個區到有好多佢既轉貼都好過得D陳年廢貼係到~
真係得陳年廢貼我諗好多人都會入黎睇兩眼就唔再番黎~
而且睇你既言論我覺得你係針對99金....只係我既感覺者,橫掂你話隨便我地點亂諗~

佢開始語無倫次了.....

原帖由 99金 於 2010-6-14 09:15 發表
佢開始語無倫次了.....  

依句說話--> 開始啟動99金對本人文章作出直接回應、引用文章、間接性話本人...等等文章都會一律無視

之如其他人回覆本人文章就看情況而定<---依個除左係提醒之如也是即時生效

唔理99金係直接回應本人、引用本人文章、間接性話本人...等等動作都好已經進行第一次無視既攔截

同埋你地唔好同我講無視左佢你又回應佢

依D咁既說話及字眼我本人一律都會當佢唔存在、查無此"句" ...等等既野去處理

原帖由 wolfhell 於 10-6-14 12:36 PM 發表

依句說話--> 開始啟動99金對本人文章作出直接回應、引用文章、間接性話本人...等等文章都會一律無視

之如其他人回覆本人文章就看情況而定

一0的貢獻都無就唔好0係度吠la~
人0地99金最起碼都俾到0的料我0地0的版友睇ar...
你?毛都無條...
99金 + 1

樓上好猛...我都有同感
唔中意睇就咪睇
人地post野關你X事

原帖由 devil_kei_1987 於 2010-6-14 13:35 發表

一0的貢獻都無就唔好0係度吠la~
人0地99金最起碼都俾到0的料我0地0的版友睇ar...
你?毛都無條...

原帖由 yang2001 於 2010-6-14 14:33 發表
樓上好猛...我都有同感
唔中意睇就咪睇
人地post野關你X事

我上幾篇都講得好清楚

隨便你地點講~隨便你地點諗,

反正你地講既野,又唔會令我生氣,又唔會令我介懷既

依d說話本人周不時係其他論壇見過唔少啦,比人話我唔少啦

你地以為咁講我,我就淆晒底咩

但係把口係你度,雙手又係你地度

你地鐘意點講咪點講囉,點寫咪點寫囉

我仲可以逍遙自在,自由擔定同你地回乜野文章,我咪駁乜野文章比你地睇囉

自於駁到點你地覺得囉,同埋如果本人覺得係時候駁夠咪突然唔再同你地再駁落去囉

回復 31# wolfhell 的帖子

假笑???    如果你個人係大ge話,真係請你唔好咁幼稚

咁大個人仲...唉...都廢事話你!
99金 + 1

原帖由 wolfhell 於 10-6-14 03:27 PM 發表

我上幾篇都講得好清楚

隨便你地點講~隨便你地點諗,

反正你地講既野,又唔會令我生氣,又唔會令我介懷既

依d說話本人周不時係其他論壇見過唔少啦,比人話我唔少啦

你地以為咁講我,我就淆晒底咩 ...

到依家...佢已經好核突
99金 + 1

支持 99金,夠熱心!
係呢個區發言 開post 係支持九陰真經呢隻game
講真,如果你入黎呢個區,發現乜都無,
你仲會唔會係呢個區流連?
上得黎呢個區{九陰真經}就梗係想知關於{九陰真經}既事啦!
冇野睇,仲留係道做咩?
99金 + 1

原帖由 W-Tommy 於 2010-6-14 17:31 發表
假笑???    如果你個人係大ge話,真係請你唔好咁幼稚

咁大個人仲...唉...都廢事話你!

之前本人都講過隨便你地點講點諗,但係講真

你話我幼稚難道你冇幼稚過?

你真係唔幼稚ge話,咁你又回應我文章

如果你真係唔幼稚係聰明既人見到依d咁既文章回應應該回都費是回啦

但係你仲同我一齊回應幼稚文章

原帖由 溫柔的大風 於 2010-6-14 19:07 發表
支持 99金,夠熱心!
係呢個區發言 開post 係支持九陰真經呢隻game
講真,如果你入黎呢個區,發現乜都無,
你仲會唔會係呢個區流連?
上得黎呢個區{九陰真經}就梗係想知關於{九陰真經}既事啦!
冇野睇,仲留 ...

上幾篇本人都講過,你鐘意點講咪點講囉,點寫咪點寫囉

本人係唔會有正面回應你既問題,所以都係個句-->你地鐘意點講咪點講囉,點寫咪點寫囉

原帖由 kingage 於 2010-6-14 17:54 發表

到依家...佢已經好核突

有咩好核突姐,本人由頭到尾都用緊游擊既方式回應你地

所以你用咩激漲法又好咩都好....等等都冇用

不過咁又係既本人都講過隨便你地點講點諗,但依加
本人都逍遙自在、自由擔定繼續游擊既方式回應你地

話唔埋游游下既時候覺得玩下潛水都係唔錯既選擇

大家唔好理佢
家陣憤青太多
總之你覺得我d帖有問題就去投訴
你覺得我d帖廢就咪睇

原帖由 99金 於 2010-6-14 20:38 發表
大家唔好理佢
家陣憤青太多
總之你覺得我d帖有問題就去投訴
你覺得我d帖廢就咪睇

本人真係冇咁得閑或冇多時間投訴你,你以為你自己係邊位姐

要本人花咁多時間投訴你,本人做其他野唔好

同埋你咁鐘意做開post英雄你咪做飽佢啦  

同埋,不論99金係直接回應本人文章、引用本人文章、間接性話本人...等等動作都好已經進行第2次無視文章既攔截

講黎講去三督屁
洗分咩
成日係到話唔介懷又隨便我地咁
次次講你又係回同樣唔介懷隨便我地再加個笑
咁你係咪真係唔介懷隨便我地講架?

99金 + 2

總評分:  Good + 2   查看全部評分

原帖由 john01006 於 2010-6-14 23:31 發表
講黎講去三督屁
洗分咩
成日係到話唔介懷又隨便我地咁
次次講你又係回同樣唔介懷隨便我地再加個笑
咁你係咪真係唔介懷隨便我地講架?

你唔鐘意ge話你咪入唔好依個標題睇囉

你要入ge話我都阻止唔到你嫁

你有問題問我牙,你咪想像一下我會點答你囉

總知本人係唔會對你地發出既ge問題作出正面回應你

同埋如果本人係其他論壇遇到罵戰一向都採用游擊方式回應你地

你唔鐘意咁 你咪唔好回應我囉,只要你地唔好用直接回應、引用本人文章、暗示、明示、間接性...等等動作回應我,

我都唔會搞其他動作回應你地 就係咁簡單

我唔中意你講黎講去三督屁點解又唔好入呢個標題呢?
聽講呢個標題係99金轉貼資料黎架波~
係你架咩?
我中意99金d轉貼資料咪入黎囉~
明白未啊口是心非的人?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 06:13 PM , Processed in 0.046580 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存