2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 洛汗 Rohan 官方意見收集箱
樓主: 官方小悲
go

官方意見收集箱 [複製鏈接]

我都覺得GC E 個代理

好唔得==   

一係有外掛唔捉    一係就亂9甘捉

我係岩岩玩希望過黎==  希望D商城真係好唔得  一未出抽裝野出完1~100LV武E家又出90~138裝

岩岩接足左E隻GAME   

想合把稀有武(22)   合左我 20萬我都未合到1次(合1次4千3)

一係個SER 就1日Hand 成幾次  gc 點搞呀?

已經準備uninstall隻game
同我以前玩既洛汗唔同左

遲0的玩大陸版唔知點呢

原帖由 helloman147 於 2010-6-13 06:03 AM 發表
講真一句 港版洛汗確實係過份左

超低合成率同掉寶率既問題 大家有眼睇 我唔講咁多

之前官方攪果個200%合成活動早就已經搞到個遊戲失晒平衡

成個遊戲內部既經濟已經亂晒 有錢既人身價過億 無錢既人可能連降屬 ...

你唔講我以為睇緊經濟文學~
呢隻GAME可能係世界宿影~
比政府玩就OK~

合成率唔洗改?  合成套裝 一件都合唔到

琴晚我無聊連合4件聖波-.-v 差隻手齊一套:D"
我知係我好彩.
但...-_-事實我真系合到hahahaha.曬命曬命XDD"

GC起錨!!!!!!!野又合唔到 打又打唔到....
淨係合野果個活動已經搞撚臭左隻game
冇洗錢合裝d玩家 食撚得屎啦 玩笨周牙?.....
gamecyber 收皮啦 我屌你老母
以後唔撚柒玩你隻game呀 祝你快d摺埋
已有 2 人評分Good 收起 理由
紫乂冰 + 1 鼓勵
eddieqqq + 1 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 2   查看全部評分

GC再唔改真係等汁笠
仲要浪費晒整隻game出黎果班人一番心血

我玩左幾日,原本都好有心機、好有希望,E+想合件靚衫著,合到破左幾次產....又話要回溯,實在係太失望,下次再遇GC出既GAME都要認真諗一諗

台版洛汗合裝易好多
用真錢100 $ 都合到ok ge 裝

支持 ...大大話洗左 遊戲中  20M左右 FOR 降野,合野(收好素質白武,幾千1把姐)

只係1次 既葛漢手 成功左......其他住部玩完

本身遊戲地方已經大......再冇人 真係空曬

http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... &extra=page%3D1

如果呢個方法ok既話...點一下推薦比更多人睇到...

我自己10點鐘off 打怪汁番黎既錢同物品都去番7-8點左右果陣 exp正常
即係....有可能10點鐘之前off/10點之後off既人冇回番d物品/錢@@,,,

又或者冇出現既我果種死亡証既人  都係冇回到(見下圖)
              (可能係咁........幾條友copy緊...loginlogout copy果條友發現好似再copy唔到---冇再回....咁之後負責keep錢果個 將d錢/物品比晒loginlogout果個因為冇再回  然後keep錢/物品既登出...咁之前copy番黎既錢/物品就成功保留到...可能仲有更多保留既方法@﹏@...)

如果官方打算出活動收番
可以諗下呢個@﹏@...建議..無限期推行...就算日後再有d咩bug都可以再番呢個方案
話比官方知仲有keep住copy野既人---->有少量組經/個經...etc
自首既----->有少量組經/個經...etc
唔自首又比官方check到至少都要清除左件物品...至於封唔封ac就官方決定啦...
犯人a_a可能會將d野放去其他ac 所以今日之後新開ac都一樣要check@@
我諗官方應該會有昨日登入登出既ac資料 某時段在線ac既資料...要一個個check應該唔會難...係煩d姐=.="呢3種ac加起上來都係1800個左右...有心去check真係唔難check=.=

但係如果唔咁做  再比玩家引發擺玩@﹏@最後蝕既都係官方自己...至少到左今日隻game都應該未回本@@?好多人話見到個商城就唔想玩 已經唔係第一日既事...如果再流失既話...

以上純屬建議and估@﹏@

我講既死亡証= ="

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

因為之前合成活動 另到有部份玩家出現合成遠古出售俾npc賺取大量金錢關係,可以將高等裝備降到20~30lv用,而令到冇洗錢既玩家出現裝備斷層不公平狀況,有忘玩家身家幾億,有些玩家身家才10幾萬,有有半玩家等級30~40但裝備就係90裝備降出來,玩遊戲平均及公平上非常大差距,但因這是活動漏洞從而令玩家和玩家之間不公平,所以建議其實搞個每星期合成100% 咁錢就真係合法洗 裝備可以平均返 然後因為裝備會濫左 再出一d新裝備或者再加強城戰裝備屬性 因為裝備濫左 玩家對城戰更加熱烈,一舉兩得!

原帖由 ☆魔鬼皇☆ 於 10-6-14 07:57 PM 發表
因為之前合成活動 另到有部份玩家出現合成遠古出售俾npc賺取大量金錢關係,可以將高等裝備降到20~30lv用,而令到冇洗錢既玩家出現裝備斷層不公平狀況,有忘玩家身家幾億,有些玩家身家才10幾萬,有有半玩家等級30~40但裝備 ...

好agree 講出晒點解我唔玩--"

原帖由 ☆魔鬼皇☆ 於 10-6-14 07:57 PM 發表
因為之前合成活動 另到有部份玩家出現合成遠古出售俾npc賺取大量金錢關係,可以將高等裝備降到20~30lv用,而令到冇洗錢既玩家出現裝備斷層不公平狀況,有忘玩家身家幾億,有些玩家身家才10幾萬,有有半玩家等級30~40但裝備 ...

咁yesterday用bug個件事點-..-..唔可以不了了之=..=

十週年勳章(賀詞)

希望gc出寵物:光翼龍

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 靖~少 於 10-6-14 08:25 PM 發表

咁yesterday用bug個件事點-..-..唔可以不了了之=..=

我建議係有關之前洗錢高裝既事 先令眾玩家回到公平下玩樂

昨天咩bug我唔清楚 如果有關洗錢既 咁其實跟我依個建議都屬相同性質 可以不理

如果洗裝或令技能bug人既 可以封ac囉 你地可以去官方網投訴

因為我係建議唔係投訴 投訴一定要到官方網上的

gm唔派每人1億
難平息民憤
已有 3 人評分Good 收起 理由
肥仔熊 + 1 你說的內容我非常同意
laisfans + 1 同感= =
豬豬靚爆鏡 + 1 個個post...你次次都係e句..唔俾分你都唔得

總評分:  Good + 3   查看全部評分

建議官方開新ser

由於佢呢個ser成日維護,加上合成合活動搞到隻game好唔平衡
所以我建議官方開新ser,我轉ser玩算
有果d幾e身家同幾e身家既玩家自己玩

原帖由 amuroming 於 10-6-14 09:05 PM 發表
由於佢呢個ser成日維護,加上合成合活動搞到隻game好唔平衡
所以我建議官方開新ser,我轉ser玩算
有果d幾e身家同幾e身家既玩家自己玩

開新ser 咪又係佢地公司既 有咩分別 一定唔會外租ser用嫁
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 11:50 PM , Processed in 0.059526 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存