2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 洛汗 Rohan 官方意見收集箱
樓主: 官方小悲
go

官方意見收集箱 [複製鏈接]

感覺上這個暑假大作都暫時缺乏.....
上個暑假其實都有Aika,Warhammer,Aion,Monster Hunter

十週年勳章(賀詞)

原帖由 ☆魔鬼皇☆ 於 10-5-26 10:55 PM 發表

有冇tv廣告基本效果唔大 市面有幾多隻game會有tv廣告丫

但可以先俾準備你 人唔太多 因為始終舊game 又亦多數人玩台版好耐 會過hk版比較少 最多黎睇下玩一陣唔會全心機放落去

而新人好多 ...

分析得5錯
到後期 如果單機 就只有放棄!

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 問題先生 於 10-5-27 08:14 PM 發表

分析得5錯
到後期 如果單機 就只有放棄!

所以玩得1日得1日 同埋依宜定出新game既速度都好快 轉game情況都好普遍 而且快到暑假更加會有新game出

所以不用太擔心耐唔耐玩問題 開心就好

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

吾係TV 賣廣告 都可以係BUS 度賣~~宜家D網絡咁發達 係論壇賣都可以  短片之類 玩家可以 自拍各特色既短片 打鬥場面~~城戰場面~挑戰BOSS 短片 呢D 大家有興趣 可以 搞下~~~ 官方也可以 搞下拍短片呢D 活動 ~~  
送上短片

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 ngoh 於 10-5-27 11:41 PM 發表
吾係TV 賣廣告 都可以係BUS 度賣~~宜家D網絡咁發達 係論壇賣都可以  短片之類 玩家可以 自拍各特色既短片 打鬥場面~~城戰場面~挑戰BOSS 短片 呢D 大家有興趣 可以 搞下~~~ 官方也可以 搞下拍短片呢D 活動 ~~:victory ...

依條智龍黎 不過有高清更好

戈條龍以經神裝...

各位小朋友唔好以為條條龍都錦勁...

看了爽一下好了...

他不知用了多少台幣...

封測周街都龍...想搵隻弓手睇下都冇乜....人類騎士更加少...

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

原帖由 ngoh 於 10-5-27 11:41 PM 發表
吾係TV 賣廣告 都可以係BUS 度賣~~宜家D網絡咁發達 係論壇賣都可以  短片之類 玩家可以 自拍各特色既短片 打鬥場面~~城戰場面~挑戰BOSS 短片 呢D 大家有興趣 可以 搞下~~~ 官方也可以 搞下拍短片呢D 活動 ~~:victory ...

=.=e個 智龍黎ga . . . .

你望下佢技能欄...同佢出d招你咪知囉...

十週年勳章(賀詞)

一望到招吸血 龍焰都知咩事= =

官方要好好修改一下商城 物品可用時間都冇得睇 非常唔明確

十週年勳章(賀詞)

可能係gc做事手法
以為永久 其實係有時限

建議商城物品註解方面,增加可使用等級/物品可用時限,因為現在的註解非常不清色,令玩家不敢隨便購買,因為註解不明恐怕浪費金錢!

商城巴~如果OK就花點小錢玩
如果像台服衣樣那就...

原帖由 ☆魔鬼皇☆ 於 10-5-30 14:41 發表
建議商城物品註解方面,增加可使用等級/物品可用時限,因為現在的註解非常不清色,令玩家不敢隨便購買,因為註解不明恐怕浪費金錢!

認同丫~~~

之前封測~~~~ 有d 衫衫 原來 係有男女之分~

d 點 係免費送~~~~ 買錯著唔到~~~ 好瀟灑甘 丟入 垃圾桶

到公測時~~~.....    d 點 係 自費的~~~~  一定肉痛死我啦~!!

原帖由 ☆可兒☆ 於 10-5-31 03:12 PM 發表

認同丫~~~

之前封測~~~~ 有d 衫衫 原來 係有男女之分~

d 點 係免費送~~~~ 買錯著唔到~~~ 好瀟灑甘 丟入 垃圾桶

到公測時~~~.....    d 點 係 自費的~~~~  一定肉痛死我啦~!!

我已經通知左官方 回應係封測商城未定既 公測果閎就會更好 到時再俾意見佢

原帖由 ☆魔鬼皇☆ 於 10-5-31 03:17 PM 發表

我已經通知左官方 回應係封測商城未定既 公測果閎就會更好 到時再俾意見佢

如果d商品說明不足~而擺出來賣  到時真係會俾人係咁插嫁~d男女 服裝為例~~         白晝和服  個說明就咁寫左    所有能力值:+5 物理防禦力:+40 使用該物品時外型將變更為白晝和服的外型  冇講到 性別既限制 ~~d人 見到 d加乘 咁好 實買來用~~點知一 買落 原來女仔先著到既~~實噪到拆天都似~~~

魔鬼記得回報 呢樣~~

好感動

好小game會同d玩家咁close

釣魚系統
玩家可以用自己的裝備用魚餌,去釣魚~ 分分鐘得到勁好的裝備物品

釣魚都釣到裝備

原帖由 ngoh 於 10-6-1 04:15 AM 發表

如果d商品說明不足~而擺出來賣  到時真係會俾人係咁插嫁~d男女 服裝為例~~         白晝和服  個說明就咁寫左    所有能力值:+5 物理防禦力:+40 使用該物品時外型將變更為白晝和服的外型  冇講到 性別既限制 ~~d ...

已經回左俾官方 佢地應該會搞 之前我問佢地合成機率亦有回應俾我 所以官方真係有做野

▁ ▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ 集中討論 GC起錨 █ ▇ ▇ ▅ ▄ ▃ ▂ ▁

► GC起錨!!◄
就好似希望曾特首佢做番當日初初做特首甘,,,,,,,,,,,,,,,,
我由夢章開始玩,,,, LUNA跟住,,,,81KEY,,,,到希望 依家洛汗~~
希望今次豬C可以俾少少 出黎搞好隻GAME~,,,,,,,,
GC快D做番當日夢章LUNA果段日子會聽意見既會講野既人類,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
D官方人員做咩我同我班FD系GAME都無見過佢~~~~
出左幾個HEA POST近排好似失晒蹤甘唔叫唔見人~~~~~~~~
官方人員你係邊呀!?????????????????
我希望甘搶眼既標題你會有眼睇到啦\\\\\\\’’
我唔知有幾多好似我甘玩左佢上多隻GAME~!!!!!!!
之前果D我就覺得算啦反正系我GF要玩既野~~~~搞死晒我都無咩感覺,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
但洛汗我之前玩過台版所以麻煩你,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
唔好又搞到洛汗出現空城問題

還我合
我真系接受唔到囉~~~~~
麻煩果D用唔同形式話買幾點送我咩或者D有機會得到咩抽到咩既活動唔好再出黎囉~~~~~我明你都要賺錢可唔可以系商城買到

可唔可以俾番D掉寶%同合率黎
我覺得我自己俾隻GAME玩緊多,,玩我心情玩我金錢,,

開始少新人佢地會組唔到人升,,,,,,然後我地呢班又俾個合野搞到坁摺合埋隻GAME,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
最終又走去無人既地步呢件事你到底明唔明?

可唔可以搞番以前官方帶低LV同高LV升LV一個鐘果D一齊玩下果D活動開心下都好
依家再系甘我真系接受唔到囉~~~~~

唔通當日既廣告唔好就系仲有句隠藏左!!!??

””””唔係遊戲玩你,係你玩遊戲””””
””””但你玩得GC既野,GC就一定玩殘你””””

還我洛汗!!GC起錨!!集中討論!!盲都睇見!!
不改情況!!不買點數!!如無回應!!就此永別!!

已有 2 人評分Good 收起 理由
raysonlove + 1 GC真係..唉
嵐月亂 + 1 鼓勵 希望GC真係會睇同有改善 好文章 :)

總評分:  Good + 2   查看全部評分

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 02:14 PM , Processed in 0.034248 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存