2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 洛汗 Rohan 官方意見收集箱
樓主: 官方小悲
go

官方意見收集箱 [複製鏈接]

原帖由 wolfhell 於 10-5-11 06:04 PM 發表

我真係好想笑你 ( 係你自己冇半點墨水就笑人 )

如果本人唔講~魔獸世界已經開創了網游時代的新紀元~你知咩?

就算你話知,本人都覺得知--你冇半點墨水扮有料既人

笑人之前就去維基百科爬下魔獸世界既歷 ...

我玩緊既GAME主要都係得一隻 叫FEZ
平心而論   我完全感覺唔到 魔獸世界有咩野可以吸引到我去玩
冇料扮有料? 我幾時話我有料
我只係話你係度放笑料
你話魔獸世界 開創 什麼什麼新紀元
我夠話FEZ出左接近4年 4年都係海外十大 日本頭三
我所認識既遊戲當中 無一隻同FEZ既遊戲設計,系統接近
你估個個唔洗做嫁???個個月比月費日日谷LV谷裝洗副本 SORRY 我覺得好無聊LO=]
話人笑你之前   不如你諗人地笑你乜野  什麼GAME怎樣怎樣 那個又怎樣怎樣
你唔鐘意咪去玩你既魔獸世界 唔好係度左比右比放笑料OK? 笑烏

呢個係洛汗官方意見收集箱
唔係魔獸世界vs其他遊戲意見收集箱
要放笑料 快d番去你個魔獸世界啦
你再留係度   一陣搞到呢度都變笑烏世界

原帖由 小恆=] 於 2010-5-12 10:50 發表
呢個係洛汗官方意見收集箱
唔係魔獸世界vs其他遊戲意見收集箱
要放笑料 快d番去你個魔獸世界啦
你再留係度   一陣搞到呢度都變笑烏世界

原帖由 小恆=] 於 2010-5-12 10:47 發表
我玩緊既GAME主要都係得一隻 叫FEZ
平心而論   我完全感覺唔到 魔獸世界有咩野可以吸引到我去玩  
冇料扮有料?  我幾時話我有料  
我只係話 ...

你依D人識D乜野呀

係亞洲黎講當然FEZ日本就排第3啦

但魔獸排第一呀 ( 我指全球排第一就係魔獸 )

你諗下魔獸既影響力邊個大呀 ( 魔獸定係FEZ呀)

不論亞洲、歐美...等等既地方個個人都熟悉魔獸世界依隻GAME

你話FEZ排隊都未輪到佢啦

唉.....算啦!同你講魔獸世界歷史都有味

如果洛汗整到唔湯唔水既話
我玩番魔獸有乜所謂姐

同埋你話魔獸世界冇咩吸引令你去玩

原因: 你當然唔識玩啦,魔獸世界咁複雜既電玩

點會同D 2流online game打怪升lv沖神裝咁簡單呀

~注意:之後邊個會員引用本人文章既話,本人都會一律無視它

防止有D人( 包括:小恆=] ) 引用本人文章話我淆底、潛水...等等類似說話~

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 wolfhell 於 10-5-12 01:22 PM 發表

你依D人識D乜野呀

係亞洲黎講當然FEZ日本就排第3啦

但魔獸排第一呀 ( 我指全球排第一就係魔獸 )

你諗下魔獸既影響力邊個大呀 ( 魔獸定係FEZ呀)

不論亞洲、歐美...等等既地方個個人都熟悉魔獸世界 ...

不如咁啦 建議你返到魔獸版慢慢發表啦 我老實咁同你講洛汗性質,型式,環境,玩法都唔同魔獸嫁 所以你一定失望

另外就係唔好係洛汗專版一直講其他game勒 你可以回到你所講既專版討論比較好 你已經開始離晒題 亦已經開始達到宣傳其他game既意識 希望你清楚先既內容含意 唔好出界

再者依個係官方收集意見post 唔係比你用其他game而作比較 亦唔可能將洛汗改成你所講既遊戲一樣 如果你想就自己既比較方針作出討論 你可以自己開個post啦

有咩好吵...兩隻唔同既game..
我都算魔獸骨灰級玩家..不過而家既魔獸同岩岩開始既魔獸又係2隻唔同既風格 我唔鍾意所以暫時唔玩住

比d力搞好個官網啦....

入唔到game 半日...

官網一個消息都無....

原帖由 wolfhell 於 10-5-12 01:22 PM 發表

~注意:之後邊個會員引用本人文章既話,本人都會一律無視它

防止有D人( 包括:小恆=] ) 引用本人文章話我淆底、潛水...等等類似說話~

笑烏
整魔獸果間b乜柒    放左幾多資源落去魔獸世界  
整fez果間se 放左幾多資源落去 fez
fez既資源連魔獸世界5分之1都冇
美國人會buy se多d定係間 b乜乜多d=]?
泰國人會buy se多d定係間 b乜乜多d=]?
2隻game既宣傳資金 對像 完全唔同=]
對住你真係成個笑烏世界咁=]

我由開始已經話fez遊戲系統吸引到我=]
魔獸世界既系統我有幾複雜唔知 我只知佢係一隻比月費 日沖夜沖 沖裝沖7乜都沖既game黎  
複雜有乜用?=]物理化學dna夠複雜嫁啦 你唔去理?

你潛水也好  月經也好 淆底也好 關我乜事 你要講魔獸世界 你番去你個魔獸世界 thank you^^
有d野唔係你話係就係 唔係就唔係  包括你紅字果句 =] 你唔回係你既事 你唔好屈我會 屈你 潛水 淆底 etc..=]
真係笑烏一隻=]

商城道具
拎左出黎 唔可以掉棄....
每個背包都堆積一大堆道具...
令實際可以背包格數 .... 得番少少

合成機率低得過份...
合"一"件遠古 ...爆左16次...用左16個遠古保存石 ......合全套真係合家歡
而家就1點.....
遲下就xx-xxx點一粒  ....
實在難以繼續練下去 ...

笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 kevinstussy 於 10-5-12 03:34 PM 發表
商城道具

合成機率低得過份...
合"一"件遠古 ...爆左16次...用左16個遠古保存石 ......合全套真係合家歡
而家就1點 ...

你背包既左上角 有個垃圾箱既公仔  你拉d道具落去  就可以刪除架啦XD

原帖由 kevinstussy 於 10-5-12 03:34 PM 發表
商城道具

合成機率低得過份...
而家就1點 ...

嘩..你咁好彩呀16粒就合到1件遠古...
我合對鞋都用左2X粒.....成套遠古用左100粒以上..你話係咪痴痴地,如果唔係送1000點仲每樣野都1點...
我諗合一套遠古都可能要用幾千銀...搵咩人會玩呀

原帖由 龍珍珍 於 10-5-12 04:11 PM 發表

我合對鞋都用左2X粒.....成套遠古用左100粒以上..你話係咪痴痴地,如果唔係送1000點仲每樣野都1點...

果到唔只幾千銀....
大約係以萬計

原帖由 性手 於 10-5-12 03:57 PM 發表

你背包既左上角 有個垃圾箱既公仔  你拉d道具落去  就可以刪除架啦XD

oic...thank you very much !

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 龍珍珍 於 10-5-12 04:11 PM 發表

唉.....我已經心灰左 個官方仲一直講咩新版咩新版 台版係舊版 我真係好想講粗口

所謂新版就係商城唔同台版囉 仲要係比台版弱 我真係^$#&$@*%(^(!%^%%

如果有什麼覺得和弱左的地方請提出我知.. 我會跟官方申請問韓國是否有不一樣。

商城有些物品係只推出低級版,有些物品會有高級一點。我們會將有關公測推出的物品給開發審查一下。 如果太高級的物品暫定不會早期有推出,因為對新手玩家有點不好會容易給較熟悉遊戲的玩家有個很大的距離,不過我們會不斷瞭解市場情況和玩家意見作出調整。

原帖由 ☆魔鬼皇☆ 於 10-5-12 04:40 PM 發表

唉.....我已經心灰左 個官方仲一直講咩新版咩新版 台版係舊版 我真係好想講粗口

所謂新版就係商城唔同台版囉 仲要係比台版弱 我真係^$#&$@*%(^(!%^%%

原帖由 官方小悲 於 10-5-13 04:26 PM 發表
如果有什麼覺得和弱左的地方請提出我知.. 我會跟官方申請問韓國是否有不一樣。

商城有些物品係只推出低級版,有些物品會有高級一點。我們會將有關公測推出的物品給開發審查一下。 如果太高級的物品暫定不會早期有 ...

只係所有機率提高回一些 藥水cd時間縮短 就已經好好玩

台版係成功之作 有咁多香港人玩就已經證明一切 所以可以跟隨台版少少設定 香港玩家想必回到港人治服既環境玩 因為始終係香港ser

為何話我建立角色失敗..

提意:開放重設技能同屬性
                          投訴:入左game再轉返角色選擇不能進入遊戲,,要重開遊戲

關於機率部份有沒有具體是那一部份,因為我們早前跟開發核實機率是否和台版一樣,他們回覆都是。  藥水CD時間我會再查問一下

原帖由 ☆魔鬼皇☆ 於 10-5-13 05:33 PM 發表

只係所有機率提高回一些 藥水cd時間縮短 就已經好好玩

台版係成功之作 有咁多香港人玩就已經證明一切 所以可以跟隨台版少少設定 香港玩家想必回到港人治服既環境玩 因為始終係香港ser

此道具已在提案中,並處理中

現在封測時間,已可以進入遊戲

原帖由 ____Luv☆Msc 於 10-5-13 08:31 PM 發表
提意:開放重設技能同屬性
                          投訴:入左game再轉返角色選擇不能進入遊戲,,要重開遊戲

你到我們官網回報區詳加問題,這樣的回覆不會太瞭解內容。

原帖由 ricky@stephy 於 10-5-13 06:15 PM 發表
為何話我建立角色失敗..
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 01:08 PM , Processed in 0.055876 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存