2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 洛汗 Rohan 活動闖的禍...有錯唔應錯...個bug根本係活動合理化 ...
go

活動闖的禍...有錯唔應錯...個bug根本係活動合理化 [複製鏈接]

玩過星曲WEB

唔好亂咁講喇! 美板就算一個星期搞100%合成...
都係有極低機率失敗...
如果美板既活動係100%成功既...
有腦既都知平時一定唔合裝...等到活動當日啦
咁樣間公司點生存呀?個bug根本係活動合理化!!

而家點解講200%合成而唔係100%呀...係因為公測頭兩3日..係有搞過
合成100%成功囉<<<點解咁做呀..咪係有一班人係到嘈合成機率低囉

但gc 又on9 到邊有人搞100%成功ga...
搞到呢..而家放裝俾npc 比以前低得可憐, 頭40 lv 白名,橙名都係咁爆
bug 既無事仲要令到新手好難生存~~
1個星期左右...新ser 變old ser....個班神裝人唔殺我地我唔多信!?
物價又會俾佢地搞垮...佢地bug左幾億...你放火龍/雷音...都唔過百万
佢地真係收到笑!

如果當時只係提升合成機率..例如合成75% 活動...你地新手過左活動咁無野唔公平囉
何況又唔係一定合到~

所以原全係gc 既活動搞垮自己...的的確確存在不公平
但gc 更進既勇氣...大家講咩都無用喇!!

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 darrenlau 於 10-6-15 12:29 PM 發表
唔好亂咁講喇! 美板就算一個星期搞100%合成...
都係有極低機率失敗...
如果美板既活動係100%成功既...
有腦既都知平時一定唔合裝...等到活動當日啦
咁樣間公司點生存呀?個bug根本係活動合理化!!

...

問題係美版做得好成功囉

我想話 佢唔係搞100%合成成功

佢係諗住搞2倍機率合成囉

點知中左bug先100%成功

知d唔知d
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 12:55 PM , Processed in 0.028625 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存