2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 新女神Online 萌蘿莉小豐懷疑昆狗~~~有圖為證!
返回列表 發新帖 回覆
go

[閒聊] 萌蘿莉小豐懷疑昆狗~~~有圖為證! [複製鏈接]

我係天行者乂二 好多人知我放裝

今日萌蘿莉小豐密我 話收輕風光速

之後我加佢MSN 再之後 去圖!

我一話打死5比裝佢先 佢即話5收 又話貴(你自出$100ge) 係佢出架 見好5放?

仲叫我先比貨 話急用掛機 今晚入數(升住其它地方唔得?) 我淨係知道多數人會咁做都係昆狗
同一問佢E個問題佢就唔會答

之後仲要串77睇下D人信邊個XD

又叫我出跨 出左跨佢叫班FD一齊圍住串我 最後我點夠一班人串 咪比人話我屈佢lo

睇佢條友仔最多又咪係等人訓左打人城 哈哈

佢係唔係真係昆狗我就唔知la 大家自行判斷la~~  (小豐班人可以屈反你轉頭家~人地人多真係吹佢唔漲

瑪奇

我唔想笑你  我o個時問人輕風到底值幾錢
有人答我水池見4m
咁我即刻搵返笨小荺個post  見佢放HKD22=1m金
咁我計返條數  本身你個post係寫$75=輕風 $25=光錶  我係同你收輕風+光錶=100hkd既    點知你而家話因為出左新裝 輕風鍊,將兩個輕風合  所以+價 +到$115
我o個時唔清楚個價  所以就信得過你唔會貴得去邊  但係入數又剩係可以入$100/$500/$1000   如果115x2我一定要等銀行開門先可以過倒數  仲要收手續費
咁我當然就問你$200=2條輕風放唔放啦  你話放 ok 成交  
咁我諗諗下 不如問下你可唔可以先貨後錢 就問下你  你話唔得  都ok  冇問題 都係問一句姐  咁咪諗住聽日過數比你  過完數再問你拎囉
不過我o個時就咁岩想問下輕風個價  就係動漫Firend團個團頻度問價
我:輕風而家一條值幾錢@#?
雷:岩岩水池見倒4m

咁我即刻計返條數  4m=88HKD(22hkd=1m)  即係我收兩條都係176炸喎  
咁我就同你講話太貴  唔收  跟住就比你屈我話我係昆狗v_v god

係  爆城我做得多  得罪好多人   

但係我起馬唔會做昆狗 對得住人對得住自己 我都比人昆過
同埋想同你講  唔好咁小朋友ok? 反口唔同你收裝你最多只係可以話我冇口齒
但係冇口齒係唔係=昆狗呢?   你自己諗下啦  

【又叫我出跨 睇佢條友仔最多又咪係等人訓左打人城 哈哈】
打有團城我一定有我既理由   再加上  都市系統就係比你攻城守城  我等冇人既時候去攻有問題?  唔通等你on緊既時候攻你?對唔住 我自問自己唔夠你打:D  
城呢  冇話邊個唔攻得邊個既  you know?

誤會一場姐,合則來,不合則去吧

好驚!!!!!

你轉話題做乜?@@?

告我恐嚇丫 告我丫等你呀

答我la Y要先貨後入數?

最搞笑係要先比貨遲幾個鐘再入數

遲幾個鐘掛小陣石獸升住其它都5得??

我懷疑你係昆狗 好正常lo

wow~~
有料的話人有料~~~
真搞笑~o~
爆城爆到悶~~
轉行做厄裝? XD

ps:出街都要問過阿媽先?

慢慢吠啦,,,諗下點解自己係跨頻同我嘈既時候個個都串你喇  小朋友

點解你5答我Y要先貨後入數丫小朋友

跨頻同你嘈? 乜你咁冇品嫁 叫你果班FD係跨頻串我

串我果D全部都係你D FD

診亂屈反我屈你

今日見到龍少是旦講下

小豐班FD即出黎串龍少 又話小豐冇可能係昆狗 D人FD多 真係講晒wo~~~

條友有前科的=0=睇返笨小x個帖已經知佢係衰人

眼見好第二條女已經即刻可以非左自己條女

咁既人當你傻仔,真係唔出奇= =佢都識講佢個名咁大

驚走左去咩,.....一個輕風?????????

佢無可能唔知道呢樣野既價掛,佢一問成班fd排住隊話佢聽啦

講呢d野就得= =? 逗小朋友就得....昆得到阿叔?

佢要貨先,隔幾個鐘再入數?,你咁覺佢係昆狗我覺得都好正常

唔正常果d係先比佢,緊係一分錢一分貨架啦= =再唔岩出黎交易,面對面包無走佬

佢係有心收,應該會選擇呢樣...車錢?,講黎晒究氣咩= =有心收唔理佢塔飛機去英國

好,幾萬銀一張票好,都唔理收左野先,當係去齊來回九龍去新界20蚊左右,車錢可以一人出一半

你出黎好,我出黎好,係ok既,我覺得就= =如果要面對面

所以講到底我係支持樓主既= =你話唔得閒?,咁你用你d食飯時間去過一過數得唔得先?

出一出去家人都話你?,自己做緊野唔得閒? 咁你又得閒玩電腦既?

講黎晒氣= =係咁,某人自己諗下
已有 1 人評分Good 收起 理由
Flamehaze + 1 同意

總評分:  Good + 1   查看全部評分

z

個 柒頭好九屌泥如果比我真名你死得LuLu

z

個 柒頭好九屌泥如果比我找到佢真名佢死得LuLu

天二,,我同你收個處,,e+比我,,過幾分鐘入數比你(講笑)

成班狗唔好得個吠字啦  我同過咁多人收裝  自己問下我有冇呃過人先啦7.7

玩過星曲WEB 忍影世界

就係以前無先要試下

明明講好個價 因為對方唔比貨先就話個價貴
唔理你係咪呃人  最起碼你弱智先- -"

原帖由 lamwangtat 於 10-9-27 10:03 PM 發表
明明講好個價 因為對方唔比貨先就話個價貴
唔理你係咪呃人  最起碼你弱智先- -"

睇清楚我講乜野先啦  我唔係因為對方唔比貨先所以話個價貴

而家根本就貴! 唉

http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... ghlight=&page=1

萌蘿莉小豐 我到依家都未收到警察電話

條友真係好9牙;(....
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 11:46 AM , Processed in 0.042235 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存