2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero FEZ 納茨瓦王國 比紅國邪惡軸心團踢左喎--心灰 爆膠~~
樓主: 毒男求敗win
go

比紅國邪惡軸心團踢左喎--心灰 爆膠~~ [複製鏈接]

原帖由 毒男求敗win 於 10-6-18 09:12 PM 發表

你地做過d咩?問你d有份投agree票既人囉~唔使我多講啦   你地團成9日做埋d on9野
之前話遲少少裝個vt就踢撚左我出團~:0

你唔撚明咩係暗喻?可以返小學讀多次..

同埋 你教過我d乜撚野呢??
點做邪惡阿?

叫你裝個  vent 叫左幾耐 你自己知唔知架??遲少少??  遲左幾耐呢???
你入櫻龍個時 都叫左你裝  等等....等到又話 遲下先裝....咩意思???
仲有  你唔好唔記得   當初話你有問題個時  教你點玩個陣   係你自己聲大大話   踢我出團??我唔mind囉~

我忍左你一次   唔可以話忍既  可能我能力低啦   令到你覺得 你唔需要聽我講野囉
你咁唔like既  咁我都唔需要再留你係到啦   你自己話遲少少 我都應左你一句   你遲左好耐  
我更加有講  你咁唔鍾意櫻龍呢套方式既  你大可以退團  ~~~~
之後係你自己應番我   你大可以踢我出團~~~~
自己講過d咩 自己唔記得???

下下要出聲吊    唔好玩啦   我無咁多心機

十週年勳章(賀詞)

呢到發生什麼事

十週年勳章(賀詞)

原帖由 windtom 於 10-6-19 12:17 AM 發表

叫你裝個  vent 叫左幾耐 你自己知唔知架??遲少少??  遲左幾耐呢???
你入櫻龍個時 都叫左你裝  等等....等到又話 遲下先裝....咩意思???
仲有  你唔好唔記得   當初話你有問題個時  教你點玩個陣   係你自己聲 ...

可能你唔撚知我老豆返到屋企就要熄機
佢個次以經搭緊lift上緊黎 ,唔焜咪比佢屌囉

我入櫻龍個時根本就諗住係入面hea,係我家姐叫我唔好走 裝vt,我先裝

既然你咁唔忍得  點解當初唔撚踢左我  一了百了呢?

同埋  今次唔係講我比人踢出團既事  我只係順手提一提
係講緊你地我入撚左場乜q都未做過就踢9左我
血染同g團d人都話禁左反對.,
難道街人既存量可以咁強大?
個場又櫻龍宣既...咁...?

唔好撚再轉話題,答撚埋曬d膠野

十週年勳章(賀詞)

原帖由 毒男求敗win 於 10-6-19 07:39 AM 發表

我入樓龍個時根本就諗住係入面hea,係我家姐叫我唔好走 裝vt,我先裝

...

本帖最近評分記錄
Zenon Good +1 邊場阿?咩團夠半數踢你咁惡x______x 10-6-18 06:53 PM
原帖由 Zenon 於 10-6-18 06:44 PM 發表
BTW 吓
咩團咁勁 一場人過半數
(以我所知依家除左血染 G團無團可以做到啵)
原帖由 kawah1111 於 10-6-18 10:33 PM 發表
好心你啦,十幾歲人仔,唔好學埋D ON9野啦
光明正大D,要屌既,就唔好扮叻玩曲線
ON99比人踢就想老屈啊?!吹水搵個好D既位
原帖由 毒男求敗win 於 10-6-18 04:52 PM 發表
難道我係猶太人,,,所以比班友無撚啦啦踢鳩左?

職業:遊  37lv  頂防:0)

踢出原因:不明

入場3分鍾  死又未死過,又冇擴過野..基本上咩都未做過   就踢撚左啦

請解釋:0

要嘈呢,就唔該你用下你個腦黎嘈
個topic要玩老屈
要扮叻叻豬玩曲線,就唔好比人串幾句就用你地我地

十週年勳章(賀詞)

原帖由 kawah1111 於 10-6-19 11:03 AM 發表

本帖最近評分記錄
Zenon Good +1 邊場阿?咩團夠半數踢你咁惡x______x 10-6-18 06:53 PM

要嘈呢,就唔該你用下你個腦黎嘈
個topic要玩老屈
要扮叻叻豬玩曲線,就唔好比人串幾句就用你地我地

原本你用個腦嘈都係嘈到le d野炸,,,你個腦都幾好下
topic玩老屈?我冇指明邊個阿,不過自己做左心虛就走黎嘈,咁仲意對號入座既?
梗係用你地我地啦,我又唔似得你地咁...

十週年勳章(賀詞)

原帖由 windtom 於 10-6-19 12:17 AM 發表

仲有  你唔好唔記得   當初話你有問題個時  教你點玩個陣   係你自己聲 ...

仲有阿,果日紅國岩岩轉新vt,,,,,
我上線知道之後,就叫人sd比我,,,點知佢唔肯
咁咪算囉,,之後問你地係邊度down,,,又淨係叫我自己上網搵
好啦,,,我咪搵囉,,,,搵左一輪都搵唔到,又有人係度想聊交嘈,,,加上我老豆就返
咪話遲d先裝囉  我講遲d裝果度同我知道紅國有新vt只係一個鐘之內發生既事
試問咁就叫遲好多?
我原本諗住第2日就裝,,,,但你咁就話:你大可以退團,,,我咪應你你大可以踢我囉
你覺得我咁就叫做遲好多,,,咁我冇計囉
你大晒~~~話事人嘛  叻叻囉~~~

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

原帖由 毒男求敗win 於 10-6-19 12:58 PM 發表

仲有阿,果日紅國岩岩轉新vt,,,,,
我上線知道之後,就叫人sd比我,,,點知佢唔肯
咁咪算囉,,之後問你地係邊度down,,,又淨係叫我自己上網搵
好啦,,,我咪搵囉,,,,搵左一輪都搵唔到,又有人係度想聊交嘈,,,加上我老豆就返
咪話遲d先裝囉  我講遲d裝果度同我知道紅國有新vt只係一個鐘之內發生既事
試問咁就叫遲好多?
我原本諗住第2日就裝,,,,但你咁就話:你大可以退團,,,我咪應你你大可以踢我囉
你覺得我咁就叫做遲好多,,,咁我冇計囉
你大晒~~~話事人嘛  叻叻囉~~~

係咪個條友 陷家做緊白事唔得閒阿
個陣 係咪淨係話 : 你上網搵啦 定係話 2KF紅國版火SIR咪有個POST囉 你諗番清楚係邊句喎 ? 後者個句有心搵無可能搵唔到^_^
自己型9人仲敢大條道理?

聽講你叫佢SD個條友 之前仲串柒柒 過佢黎啵 ?
又洗唔洗複述番件事俾你聽 ?
btw
唔知點解 我成日國戰都見到 有人話on9團出on9仔
講埋d廢話
單單打打 吹得又無人應你啵 你唔覺得無癮嫁咩?
我又引用一句
一味口水戰 好型?_?

原帖由 毒男求敗win 於 10-6-19 07:39 AM 發表

我入櫻龍個時根本就諗住係入面hea,係我家姐叫我唔好走 裝vt,我先裝

同埋  今次唔係講我比人踢出團既事  我只係順手提一提
係講緊你地我入撚左場乜q都未做過就踢9左我
血染同g團d人都話禁左反對.,
難道街人既存量可以咁強大?
個場又櫻龍宣既...咁...?

唔好撚再轉話題,答撚埋曬d膠野

入左血__ 咪又係好似死狗咁裝左vent x_________x
不過唔關我事啵

乜原來宣場要廿幾個先宣得? 邊個教你咁威威 ?

十週年勳章(賀詞)

原帖由 Zenon 於 10-6-19 01:12 PM 發表

係咪個條友 陷家做緊白事唔得閒阿
個陣 係咪淨係話 : 你上網搵啦 定係話 2KF紅國版火SIR咪有個POST囉 你諗番清楚係邊句喎 ? 後者個句有心搵無可能搵唔到^_^
自己型9人仲敢大條道理?

聽講你叫佢SD個條 ...

可能啦  果條友陷家做緊白事唔得閒都有心情玩fez既話,,只能說個服字
有講2kf有,但就一定冇講火sir個post
係之後叉拿講我先知,肯定唔係果條友講囉!
講有冇心既問題,,,咁大家都冇心啦~就好似有人都唔講晒成件事啦,就一味話人遲,,,究竟遲既定義係乜?
我係有錯,但唔代表有人岩喎!搞清楚再講好嗎?

呵  我叫佢sd果條友,,,唔知乜9事,,,係我比人踢出團之後
就話我留pw執雞喎 仲係大陸地圖度串我,,, 唔知邊個先係搞屎掍呢河?!!
你鐘意咪重複囉  睇下你點講都好阿~(記住要一清二楚講出黎啵 :) )
講on9仔是有感而發姐~ 而且我講既都係事實阿!!
唔通事實=廢話?
單打喔? 都要有人身有屎我先會咁講姐~而且我又冇指明邊個,又有人想對號入座了? :)
口水戰?我開個post只係想知點解被踢姐
唔知點解走黎一班鐘意對號入座既人黎開戰咁解
比人打都會自衛還擊啦
唔通咁比人講法我都唔還口咩?

十週年勳章(賀詞)

原帖由 Zenon 於 10-6-19 01:18 PM 發表

入左血__ 咪又係好似死狗咁裝左vent x_________x
不過唔關我事啵

乜原來宣場要廿幾個先宣得? 邊個教你咁威威 ?  

入左先裝?你搞清楚d好冇? 你唔撚知就咪9up啦~
我比人踢左之後第二日我家姐就幫我down左個vt啦
而我入血染係10幾日之後既事,ok?
原來裝vt=死狗咁? 咁有裝vt既人都係死狗啦~
相信你都係死狗一頭 :))

宜場係5個就ok 你唔係唔知阿嘛?
果次櫻龍宣左之後就陸續有櫻龍人入,,,,之後就順理成章踢到我啦
唔通你想同我講櫻龍每次都只會搵5個人打同一個場,其他就唔再入?

十週年勳章(賀詞)

原帖由 毒男求敗win 於 10-6-19 12:49 PM 發表

原本你用個腦嘈都係嘈到le d野炸,,,你個腦都幾好下
topic玩老屈?我冇指明邊個阿,不過自己做左心虛就走黎嘈,咁仲意對號入座既?
梗係用你地我地啦,我又唔似得你地咁...

冇指明,做咩用你地?!
我個腦好過你就一定架啦小朋友
嘈交要搵老豆家姐出黎嘈
我係咪要講句巧京京?!

對號?!
你文盲唔識字?!
我quote比你睇,已經講左龍唔係接你,你要o係度扮叻叻豬
我阻你唔到

你quote得我地櫻龍既"仲用埋你地",就者係認定左我地踢架啦
咁你開個咁樣既topic唔係老屈係咩啊?!

我再講多一次
你要o係度開埋d on99 post,我亦唔介意追住你黎re

依度只係有一個人講話櫻龍
我亦quote埋佢玩接龍

小朋友,教埋你啦
你自己睇下你開個post,
同埋人地回緊d乜野
先好諗清楚點回人
唔好郁d放你家姐同你老豆出黎
依d野唔關事囉

十週年勳章(賀詞)

回多野先
咁岩依期英二日日都話想柯屎
個身呢,9成時間都有屎架啦
基本上呢,如果唔係去洗腸
點都會有d位置有d類似屎既硬塊o係度既

抽曬水sor

十週年勳章(賀詞)

原帖由 lauyukkwan 於 10-6-18 06:12 PM 發表

比喩姐  最近紅花d野出名 xp
吃花生 ing
櫻龍 國戰ing→逃避現實
原帖由 lauyukkwan 於 10-6-18 06:12 PM 發表

比喩姐  最近紅花d野出名 xp
吃花生 ing
櫻龍 國戰ing→逃避現實:smile_30.gif: :smile_30.gif: :smile_30.gif:

唔知有冇人同我玩接龍呢

原帖由 Zenon 於 10-6-18 06:42 PM 發表

原帖由 AliceNine^^ 於 10-6-18 06:48 PM 發表

原帖由 櫻花失影 於 10-6-18 07:10 PM 發表

原帖由 毒男求敗win 於 10-6-18 09:12 PM 發表

你地做過d咩?問你d有份投agree票既人囉~唔使我多講啦   你地團成9日做埋d on9野
之前話遲少少裝個vt就踢撚左我出團~:0
你唔撚明咩係暗喻?可以返小學讀多次..
同埋 你教過我d乜撚野呢??
點做邪惡阿?

依度呢,就突登引番之前d repost,教埋你點睇
我就真係唔識對依個號啦

反而你就對到入曬

仲要quote完我講句:  "你地團成9日做埋d on9野"
咪開你火囉

十週年勳章(賀詞)

個POST夠哂無聊
邪惡軸心團係咩黎

原帖由 毒男求敗win 於 10-6-19 01:33 PM 發表

可能啦  果條友陷家做緊白事唔得閒都有心情玩fez既話,,只能說個服字
有講2kf有,但就一定冇講火sir個post
係之後叉拿講我先知,肯定唔係果條友講囉!
講有冇心既問題,,,咁大家都冇心啦~就好似有人都唔講晒成件事啦,就一味話人遲,,,究竟遲既定義係乜?
我係有錯,但唔代表有人岩喎!搞清楚再講好嗎?

呵  我叫佢sd果條友,,,唔知乜9事,,,係我比人踢出團之後
就話我留pw執雞喎 仲係大陸地圖度串我,,, 唔知邊個先係搞屎掍呢河?!!
你鐘意咪重複囉  睇下你點講都好阿~(記住要一清二楚講出黎啵 :) )
講on9仔是有感而發姐~ 而且我講既都係事實阿!!
唔通事實=廢話?
單打喔? 都要有人身有屎我先會咁講姐~而且我又冇指明邊個,又有人想對號入座了? :)

口水戰?我開個post只係想知點解被踢姐
唔知點解走黎一班鐘意對號入座既人黎開戰咁解
比人打都會自衛還擊啦
唔通咁比人講法我都唔還口咩?

可能個條友真係無講 但係追風一定有囉 你 老 尾
唉 個陣唔知邊個係到派錢 d錢某甲家姐幫佢打 拎黎派 無所謂 阿x先生湊熱鬥 隨口又話要 丫 佢老尾丫 某甲話淨係唔俾阿x先生 無所謂 丫 佢老尾丫 仲要串柒柒
你唔係唔能記得個陣邊個插過某甲d咩丫? 仲想人sd俾你 而且個下係事實擺在眼前啵 的確係某甲留pw 汁雞 唔止一次^o^

國戰 講其他野=/=廢話? 黃頻俾你咁用嫁?
唉 我刁你老尾 唔好咁煩 講明邊個係on9仔 講明係邊個 唔好咁多廢話

收 皮 啦 裙 腳 仔

十週年勳章(賀詞)

原帖由 kawah1111 於 10-6-19 01:49 PM 發表

冇指明,做咩用你地?!
我個腦好過你就一定架啦小朋友
嘈交要搵老豆家姐出黎嘈
我係咪要講句巧京京?!

對號?!
你文盲唔識字?!
我quote比你睇,已經講左龍唔係接你,你要o係度扮叻叻豬
我阻你唔到

你quote得 ...

用你地係因為同你地嘈緊囉~
唔通同你地嘈要用佢地?.?
個腦好唔好唔係由年齡決定既~
有d人就算大大個人個腦都好似未發育咁 a_a
係好過我既就唔會講黎講去都只係一味鬧d唔關事既野啦
有搵咩? 我只係講緊成件事係點,
唔講埋佢地既角色一陣又比人話有心冇心啦~唉
"嘈交要搵老豆家姐出黎嘈"
你呢句都好有問題,我幾時搵埋佢地出黎嘈?

唔係對號入座我真係唔知可以用咩黎形容你果d所謂接龍既行為
你要quote一定要黎呢個post?
唔使逋都係咩事啦
又唔見其他團有人黎接龍?

你入得黎玩接龍,我要回你地咁就緊係用你地既啦 上面都講左啦
而你地又係度對號入座,我想唔認定係你地都唔得啦
老屈?一開始我只係想知咩原因被踢姐
而邊個團踢,心知肚明啦
老唔老屈天知地知你知我知,,,有份踢既都知:)
個post哪裡on9了? 請說明:) 你地入左黎就變on9??

阿大朋友? 唔使你教
咪下下話教
要知道教都有分好同壞
而且你話教過我好多野,我記得既就只有,sd vt比我,教我玩死0咁大把
其他野,你有教過?
或者有啦,但一定唔會係好野囉
就好似你岩岩呢一教咁
我好清楚睇晒你d乜我先回架~
唔似得你9唔搭8咁
咩唔關事? 我都話左係要講清楚件事先會講埋佢地囉
講咁多次你都唔明???

十週年勳章(賀詞)

原帖由 kawah1111 於 10-6-19 01:52 PM 發表
回多野先
咁岩依期英二日日都話想柯屎
個身呢,9成時間都有屎架啦
基本上呢,如果唔係去洗腸
點都會有d位置有d類似屎既硬塊o係度既

抽曬水sor

唔知抽水的是誰呢?

原帖由 毒男求敗win 於 10-6-19 01:39 PM 發表

入左先裝?你搞清楚d好冇? 你唔撚知就咪9up啦~
我比人踢左之後第二日我家姐就幫我down左個vt啦
而我入血染係10幾日之後既事,ok?
原來裝vt=死狗咁? 咁有裝vt既人都係死狗啦~
相信你都係死狗一頭 :))

宜場係5個就ok 你唔係唔知阿嘛?
果次櫻龍宣左之後就陸續有櫻龍人入,,,,之後就順理成章踢到我啦
唔通你想同我講櫻龍每次都只會搵5個人打同一個場,其他就唔再入?

老人痴呆定乜春野丫 睇番你自己講乜黎啦on9
你數哂櫻龍全部過半數?定係你開人睇我地部隊表?
咁679恐怖既
又家姐 真係好679裙腳 對唔住 我擺到明人身攻擊你

原帖由 武用鬼 於 10-6-19 02:03 PM 發表
個POST夠哂無聊
邪惡軸心團係咩黎

要問下你團友先知
可能講緊佢↓

十週年勳章(賀詞)

原帖由 武用鬼 於 10-6-19 02:03 PM 發表
個POST夠哂無聊
邪惡軸心團係咩黎

樓主開個曲線post
我抽左個抽水
佢就忍唔到手
打左字話櫻龍sosad
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 06:49 PM , Processed in 0.035972 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存