2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero FEZ 納茨瓦王國 比紅國邪惡軸心團踢左喎--心灰 爆膠~~
樓主: 毒男求敗win
go

比紅國邪惡軸心團踢左喎--心灰 爆膠~~ [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

原帖由 kawah1111 於 10-6-19 02:02 PM 發表

唔知有冇人同我玩接龍呢

依度呢,就突登引番之前d repost,教埋你點睇
我就真係唔識對依個號啦

反而你就對到入曬

仲要quote完我講句:  "你地團成9日做埋d on9野"
咪開你 ...

我識點睇,唔使你教 唔好下下都話教啦  (笑
你鐘意點quote都得,
就好似d狗仔隊咁
影到d相就作晒故仔,任由發揮,勁啦!

你唔識對呢個號都入晒座,真厲害!
我都係回應對左號又入埋座既人姐~

我講既都係事實~係咪on9自知可能唔知
就好似d精神病人覺得自己冇病咁
旁人一看便知on9與否~

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

原帖由 毒男求敗win 於 10-6-19 02:18 PM 發表

就好似d狗仔隊咁

我講既都係事實~係咪on9自知可能唔知
就好似d精神病人覺得自己冇病咁
旁人一看便知on9與否~
入左先裝?你搞清楚d好冇? 你唔撚知就咪9up啦~
我比人踢左之後第二日我家姐就幫我down左個vt啦
而我入血染係10幾日之後既事,ok?
原來裝vt=死狗咁? 咁有裝vt既人都係死狗啦~
相信你都係死狗一頭 :))

宜場係5個就ok 你唔係唔知阿嘛?
果次櫻龍宣左之後就陸續有櫻龍人入,,,,之後就順理成章踢到我啦
唔通你想同我講櫻龍每次都只會搵5個人打同一個場,其他就唔再入?

可想言之 閣下的獨立能力
叉仔講你知火SIR POST都無能用啦
對唔住丫武用鬼!!借你一QUOTE
原帖由 武用鬼 於 10-6-19 02:03 PM 發表
個POST夠哂無聊
邪惡軸心團係咩黎

十週年勳章(賀詞)

原帖由 毒男求敗win 於 10-6-19 02:18 PM 發表

就好似d狗仔隊咁

我講既都係事實 ...

兜完未

十週年勳章(賀詞)

原帖由 Zenon 於 10-6-19 02:06 PM 發表

可能個條友真係無講 但係追風一定有囉 你 老 尾
唉 個陣唔知邊個係到派錢 d錢某甲家姐幫佢打 拎黎派 無所謂 阿x先生湊熱鬥 隨口又話要 丫 佢老尾丫 某甲話淨係唔俾阿x先生 無所謂 丫 佢老尾丫 仲要串柒柒
你唔係 ...

追風有講過???你邊隻眼睇到阿? 屎眼阿?
我肯定得叉拿講過!!!!

派錢又如何? 我鐘意阿,你唔抵得我唔派比你?
有個on9仔一開始話要,我都諗住比佢既啦
(唔好唔記得之前仲拎左我5支狗血 :))
點知叫佢sd個新vt都唔肯
咁咪唔比囉  唔係唔比阿?  
跟住果條9西就講左句:唔稀罕
但唔知邊個我話派錢就即刻話快遞比佢呢?

條on9係我唔派比佢之後,咪串我囉
我又係回應姐
唔知邊個插先呢?

事實在眼前~你都識呢句話架?
汁雞又如何? 我暈完人又殺到咪得囉
唔知邊撚個唔gur我走黎cut 9 我技呢??

我有話國戰果陣講既咩?
我係話大陸地圖,ok?
而我講果句on9團出on9仔係遺言囉唔該!
on9仔唔使我講出口都知啦

要收皮的是你!
你自己搵錢架? d 點裝點武都係你自己搵錢買?正裙腳仔!

十週年勳章(賀詞)

原帖由 Zenon 於 10-6-19 02:12 PM 發表

老人痴呆定乜春野丫 睇番你自己講乜黎啦on9
你數哂櫻龍全部過半數?定係你開人睇我地部隊表?
咁679恐怖既
又家姐 真係好679裙腳 對唔住 我擺到明人身攻擊你

老人痴呆果個係你~你知唔知自己up緊乜春阿?
唔使講邊個團踢啦~自己做過心知肚明
又唔敢認 ,哀!

我家姐裝係佢自己要裝,佢都有玩下fez,佢唔裝得?
咁就話靠家姐,你夠靠北靠母啦!

十週年勳章(賀詞)

原帖由 kawah1111 於 10-6-19 02:13 PM 發表

樓主開個曲線post
我抽左個抽水
佢就忍唔到手
打左字話櫻龍sosad

車,抽水就唔係咁啦
你好似"抽"左好個我先講櫻龍出黎喎

原帖由 毒男求敗win 於 10-6-19 02:31 PM 發表

點知叫佢sd個新vt都唔肯
咁咪唔比囉  唔係唔比阿?  

跟住果條9西就講左句:唔稀罕
但唔知邊個我話派錢就即刻話快遞比佢呢?

條on9係我唔派比佢之後,咪串我囉
我又係回應姐
唔知邊個插先呢?

事實在眼前~你都識呢句話架?
汁雞又如何? 我暈完人又殺到咪得囉
唔知邊撚個唔gur我走黎cut 9 我技呢??

我有話國戰果陣講既咩?
我係話大陸地圖,ok?
而我講果句on9團出on9仔係遺言囉唔該!
on9仔唔使我講出口都知啦

要收皮的是你!
你自己搵錢架? d 點裝點武都係你自己搵錢買?正裙腳仔

閣下一定係眼殘/老人痴呆 謝謝
閣下既先後次序全部亂679哂 係咪姐係 你俾人踢左出團 我再問你拎錢 ? 咁有趣既 階因呢段閣下既先後次序已亂 後續全部可以無視 謝謝
我相信 你理解什麼叫「水魚」一詞 ? 你會俾野我 我只會當你水魚 不會抱感激之心阿^_^吹得你甘願on99送5支獸血俾我
係事實擺在眼前丫 文盲 暈完 人地唔扑 你殺能到丫 ? 特登留尾刀 唔止我會唔gur^o^ 下?我有特登cut你技? 巧合炸下化?
我唔能係有番工都要同你講丫
已柒 請收皮 謝謝 裙腳仔

十週年勳章(賀詞)

原帖由 Zenon 於 10-6-19 02:22 PM 發表

可想言之 閣下的獨立能力
叉仔講你知火SIR POST都無能用啦
對唔住丫武用鬼!!借你一QUOTE

關獨立能力咩事呢?
你e+又唔講追風有講過係火sir個post啦?
講唔過人就係度講埋d9唔搭8既野,轉移話題 唉

十週年勳章(賀詞)

原帖由 kawah1111 於 10-6-19 02:23 PM 發表

兜完未

兜? 你無野講就話人兜!?

原帖由 毒男求敗win 於 10-6-19 02:39 PM 發表

關獨立能力咩事呢?
你e+又唔講追風有講過係火sir個post啦?
講唔過人就係度講埋d9唔搭8既野,轉移話題 唉

兜完未
追風有講 叉拿有講
咪又係你家姐幫你dl
你自己睇番你d 回復有幾多提老豆家姐 ?
裙腳仔

十週年勳章(賀詞)

原帖由 毒男求敗win 於 10-6-19 02:31 PM 發表

點知叫佢sd個新vt都 ...

唉..我堅last re

1)櫻龍冇踢過你
2)唔想睇你兜
3)唔想你郁d就老豆家姐
4)小明賣營多搵錢
5)乜都你自己講,但log就大把
6)唔好郁d就抽水,reply冇內容到唔想re
7)其實下次有咩你認定左既,你個topic改番正啦,比人抽完水爆曬粗好明顯你唔gur
8)叫你開名就話人on9,你又有幾on9呢?
9)到底我唔re之後你仲有d咩大條道理拎出黎講呢,我就唔睇架啦
10)當日追風踢你出團真係好岩,紅國合vt合左起碼個幾星期,你都話一日兩日既,夠hi你講
11)唔好以為你叫人踢你出團你自己又好型
12)唔單單係我教你玩,櫻龍大把人教過你玩,你自己吸收唔到,唔好話人冇
13)其實講咁多你咪又係想抽水,抽左,又如何?
14)你搞好曬d國戰同forum concept先好講你果d道理啦
15)我都唔知打到15條做乜9

係咁啦火仔

十週年勳章(賀詞)

原帖由 Zenon 於 10-6-19 02:37 PM 發表

閣下一定係眼殘/老人痴呆 謝謝
閣下既先後次序全部亂679哂 係咪姐係 你俾人踢左出團 我再問你拎錢 ? 咁有趣既 階因呢段閣下既先後次序已亂 後續全部可以無視 謝謝
我相信 你理解什麼叫「水魚」一詞 ? 你會俾野我 ...

咁你一定有嚴重閱讀+理解障礙啦!

先後次序? 你唔係唔識睇阿?
定係又有埋老人痴呆唔撚記得?

我幾時有話我比人踢左你先問我拎錢?
證明你仲有老人痴呆添  哀!
水魚? 你鐘意點諗我阻唔到
好似有人咁,人對佢好,佢就良心當狗肺
呢d人點會有感激之人阿! 唉
唔知邊個拎完我5支狗血,仲係vt度好似隻狗咁話:多謝火仔呢?

請問事實是什麼?我怕你連事實都唔知
睇黎你仲係文盲添 哀
你唔cut技我會殺唔到?
係咪特登你自己知啦 唉

哇  你咁既撚樣返咩工阿?
幾歲阿  唔使返學囉喎
唔通做夜晚果d,,,,,?
乜我退團之前你有返工咩?
你咪又係靠北靠母 裙腳仔又唔敢認

十週年勳章(賀詞)

原帖由 Zenon 於 10-6-19 02:40 PM 發表

兜完未
追風有講 叉拿有講
咪又係你家姐幫你dl
你自己睇番你d 回復有幾多提老豆家姐 ?
裙腳仔

追風有講喎?? 笑左囉唔該
原本只係有兩個post提佢,,係你要係咁講
我無理由唔回應架
唔似得你阿,,,都唔撚d up緊乜
提老豆家姐就係裙腳仔? (笑
你唔使提都大把人知你係裙腳仔啦 裙腳仔

原帖由 毒男求敗win 於 10-6-19 02:51 PM 發表

咁你一定有嚴重閱讀+理解障礙啦!

先後次序? 你唔係唔識睇阿?
定係又有埋老人痴呆唔撚記得?

我幾時有話我比人踢左你先問我拎錢?

證明你仲有老人痴呆添  哀!
水魚? 你鐘意點諗我阻唔到
好似有人咁,人對佢好,佢就良心當狗肺
呢d人點會有感激之人阿! 唉

唔知邊個拎完我5支狗血,仲係vt度好似隻狗咁話:多謝火仔呢?

請問事實是什麼?我怕你連事實都唔知
睇黎你仲係文盲添 哀
你唔cut技我會殺唔到?
係咪特登你自己知啦 唉

哇  你咁既撚樣返咩工阿?
幾歲阿  唔使返學囉喎
唔通做夜晚果d,,,,,?
乜我退團之前你有返工咩?
你咪又係靠北靠母 裙腳仔又唔敢認

唉 回埋呢兩個我都收皮 真係好能無挑戰性 又要兜
唔該你諗番點解自己俾人踢
你叫我SD VT 同你型9追風 係同一時間既事

不客氣 下次水魚怎會上釣 明白嗎?
裙腳的你 不想解釋
咁係咪櫻龍踢你 我知你一定唔知囉
請問一下 你幾時起我底黎 ? 此問題夜神已答 謝謝

原帖由 毒男求敗win 於 10-6-19 02:53 PM 發表

追風有講喎?? 笑左囉唔該

原本只係有兩個post提佢,,係你要係咁講
我無理由唔回應架
唔似得你阿,,,都唔撚d up緊乜
提老豆家姐就係裙腳仔? (笑
你唔使提都大把人知你係裙腳仔啦 裙腳仔

log我舊機就大把
家姐幫你打錢 家姐幫你買點 家姐唔知乜春 依家回post都要擺埋老豆家姐出黎
哎 我納悶了 好了 我認我裙腳了 好不
嗯 就是這樣
我先收皮了 謝謝~

十週年勳章(賀詞)

原帖由 kawah1111 於 10-6-19 02:44 PM 發表

唉..我堅last re

1)櫻龍冇踢過你
2)唔想睇你兜
3)唔想你郁d就老豆家姐
4)小明賣營多搵錢
5)乜都你自己講,但log就大把
6)唔好郁d就抽水,reply冇內容到唔想re
7)其實下次有咩你認定左既,你個topic改 ...

1. 櫻龍有冇踢,你地自己知,公道自在人心
2. 我冇兜 係回應!
3. 佢地係事實既一部分 唔講又比人話有心冇心既問題啦
4. 呢層我唔知  但係佢人身攻擊先  我自己都講明左
5.log大把你就show出黎啦 唔好搞到我好似吹出黎咁
6. 你都係抽水姐 我抽返轉頭唔得咩?
7. 我冇話認定阿 係你地既回應令我覺得更加係姐
8. 唔使講都知啦 係咁回果個都知講緊邊個啦
9. 你咪唔好回囉 唔回仲好 講左咁多大家都知咩事啦
10. 合左幾星期? 我肯定唔係囉 係我知道有新vt之後,你地可能就裝左,但只係2~3日之內既事!我之後先知,再遲一日裝不成問題吧?
11.我冇覺得好型阿  
12. 係咪阿 比d例子啦咁 仲大把添 而且我冇話過冇,ok?
13.抽水 需要嗎?
14. 乜講道理都要有國戰同forum concept架? 而且我冇講我果d係道理,只係事實!

最後,我都覺得你係明事理既人,真心希望你同追風果d搞好個團佢!唔想講咁多!
  係咁啦 下面果d唔復啦

哦..原來佢係 裙腳仔黎既0.0
已閱

屌,玩其他國啦,紅國佢地玩撚晒
你唔係而家先明呀?
成個紅國比左佢地睇啦!!!!!!!!!!!!!!!

十週年勳章(賀詞)

原帖由 Zenon 於 2010-6-19 03:00 PM 發表

log我舊機就大把
家姐幫你打錢 家姐幫你買點 家姐唔知乜春 依家回post都要擺埋老豆家姐出黎
哎 我納悶了 好了 我認我裙腳了 好不
嗯 就是這樣
我先收皮了 謝謝~

好在唔係奈姐買點裝比我用

否則會比人話我依靠*女人

原帖由 我是雞仔 於 10-6-20 12:52 AM 發表

好在唔係奈姐買點裝比我用

否則會比人話我依靠*女人

冇錢買點就唔好學人玩啦你 ,又奈姐,你至叻拉人哋落水,廢物,COPY dog
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 09:03 AM , Processed in 0.038712 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存