2000FUN論壇

搜索
go

惡靈師問題= = [複製鏈接]

d人話e個職好勁,睇左好多文所以我轉左,
有d後悔- -聽講要60lv先開始勁,重點係d技能
....2轉得1招打人但係勁都算了[聽說]
重點係個樣係個地下到有個火把= =
仲衰過1轉1lv的火球....好失望,
up左咁奈發覺得1招打人仲要咁柒= =
ps:[想問一下係咪有個叫職業更變?可以轉做戰神/祕術師咖?如果知既唔該回一下plx@@]

玩過星曲WEB

惡靈就算到左後期主力技都係火球,火矢,火球咁樣無間斷攻擊...好多人都講到惡靈60果招混亂圖騰點勁點勁...查實你要親身試驗過先知(巴哈好多野都誤導人唔好信到咁足)就算係秘法殺人一樣主力都係靠火球同火矢呢兩招...但事實上靠呢兩招補刀就已經好足夠....薩滿系列勁就勁在攻高血厚,急救5秒cd,火球火矢傷害高cd快出招動作快<==記住係出招動作並唔係話施放時間(你玩過魔導就知道佢d瞬發技同薩滿有咩分別,大家一樣瞬發但永遠薩滿出招都快d,因為冇多餘動作)所以薩滿系列係戰場上十分吃香....但如果你話1:1pk惡靈真係普普通通...對住冇暈技既職業還可以...但對住有暈技既職業輸九成..秘法師亦都係一樣

惡靈真係唔好提.我up到62.係6字頭既人都係興火抗
一上戰場打人rj.開頭無人玩火抗就幾勁既.
但係係高lv既世界就....
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-28 04:28 PM , Processed in 0.025074 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存