2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 洛汗 Rohan 任務一問(明王劍。女神的7弦琴。使者的必要) ...
go

任務一問(明王劍。女神的7弦琴。使者的必要) [複製鏈接]

1明王劍  係同個阿伯接果個,距叫我搵3把鐵制鑰匙,我搵左之後比左派勒斯翰特,距住手快快禁左之後,打開任務欄睇,距叫我搵一樣野,但唔知咩。。。有無朋友知道·—·?
2女神的7弦琴  之前解唔到,後來先知原來要搵水晶礦場出面個桶先,開左個桶之後,我入去打侏儒礦工,打左好多只,但都係唔出,有無朋友知道點解?
3使者的必要  任務入面話要60個王宮的紋章,但接任果陣禁得太快無睇到,唔知打咩出,有無朋友知?
希望知道的朋友解答下,thx!

無人知咩-.-?

女神的7弦琴:當你lv夠接使者的必要的時候,,,女神的7弦琴對你已經毫無價值了吧...
使者的必要:打既係紫多眼怪, 藍色火花之魔法公會附近最多
已有 1 人評分威望 收起 理由
☆魔鬼皇☆ + 5 活動參與

總評分:  威望 + 5   查看全部評分

多謝解答....
我想做左個7弦琴個任務姐~_~唔做個心唔舒服...
咁有無人知明王劍個任點做0.0?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-31 12:08 PM , Processed in 0.027567 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存