2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 有關破壞平衡我個人的見解(順便對九陰真經有極大興趣的 ...
樓主: 丫峰×
go

有關破壞平衡我個人的見解(順便對九陰真經有極大興趣的人進來留一個名)M群己改改改改!!! [複製鏈接]

忍影世界 玩過星曲WEB

原帖由 丫峰× 於 10-6-22 07:27 AM 發表

不....但有很多人不會這樣覺得。很多人認為用錢玩遊戲的玩家不強‥‥‥自己努力不用錢才強。這樣的人大有人在

用錢的人強在裝備和自身
不用的人強在技術
各有各強的
就看遊戲商城物品強的程度了

本人也不用錢玩遊戲多的
但也不會認為商城有多不好
有付出才能有收獲
自己不付出金錢
這沒甚麼好說的
不會怪別人肯付出而強過自己

十週年勳章(賀詞)

原帖由 john01006 於 10-6-22 04:17 PM 發表

用錢的人強在裝備和自身
不用的人強在技術
各有各強的
就看遊戲商城物品強的程度了

本人也不用錢玩遊戲多的
但也不會認為商城有多不好
有付出才能有收獲
自己不付出金錢
這沒甚麼好說的
不會怪別人肯付 ...

嗯....裝備等也是其次。其實我覺得最重要的是個人技術。好像我現在玩的一隻遊戲,很多人只會解任務拿裝備,可自己本身的技術卻不好。
我也不認為商城有多不好。可是,如果商城推出的東西太強就不好了。不過嘛,要改正各玩家這個
「有付出才能有收獲
自己不付出金錢
這沒甚麼好說的
不會怪別人肯付錢」的觀念應該很難

十週年勳章(賀詞)

原來m群有問題 己改~~~

笑傲無雙

如果憑努力一身裝也是努力打寶,鍛鍊出來是沒問題的
但如果用金錢就可以達成這個也比較不好吧
靠努力成果我最想看到的

笑傲無雙

我覺得樓主講果3個破壞平衡,我只認同第3點= =
如果係商城遊戲,我覺得比錢就可以令自身裝備強化只係一個捷徑,而唔係破壞平衡
因為大家都係咁講,時間一耐左,不論係比錢家係自己打怪沖裝,大家d裝備都一定會沖到上去,只要你有恆心,沖爆一件裝就再去打一件,所以呢個只係時間性上面既問題
而第3點,直接增強自己的屬性,如攻擊,防,血量等等,呢個就有破壞到遊戲平衡,因為其實邊一隻遊戲都好,你點數全部+哂攻,裝備封哂頂,你係幾多攻就個個都係咁多,所以直接增強自己的屬性,如攻擊,防,血量等等就會破壞遊戲平衡

好似之前隻嗜血dna咁,人地美版得25點dna,唔知轉職之後好似又會多25點定係冇,但係台版就一開始25點,轉職之後冇點送,不過你可以去商城買,5點就要成一百蚊咁滯= =我覺得如果其他版本冇既,你又要整出黎,咁就破壞左平衡,如果人地有既,你突登整走佢,就係呃錢,我覺得呢d就真係完全既破壞遊戲平衡

十週年勳章(賀詞)

台版食錢@@...不過沖裝果d....如果商城有呢d產品就會破壞@@

http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=17123&snA=92&tnum=129

樓主 有沒有睇台灣 網入面 d人講九陰的所有事呢

冇可以按上面睇下  我不知道gameone 會唔會有破壞游戲平衡的事出來

但大陸ser 一定冇咩可能去破壞...只要你有去睇個的話 你會知道佢地用左幾多心機同心血 去做

如果有好多野唔明白..可以去睇下人地...的說話同講解

唔係  係論壇只講不做  (唔去深入了解人地努力的成果,但係到講九陰 感覺有d不好lo)

希望不太多明白..九陰的人...請去看上面....果個網頁  用你小小時間去看看九陰的一面)不會太過份吧

十週年勳章(賀詞)

大陸ser一定‥‥‥因為是大陸創造出來的,有誰會去破壞自己的兒女?

在下姓蛇名仔 已加M群~

先留字  名暂時未唸好   
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 08:33 PM , Processed in 0.046045 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存