2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 海王傳說(81Keys) ASSASSIN831 你係唔係有問題
返回列表 發新帖 回覆
go

ASSASSIN831 你係唔係有問題 [複製鏈接]

你有問題去青山,6月18日,你個好朋友做咩你心知,有好心人來睇下,一早我on我老公個ac玩,一早就比你好朋友吊我,吊老母,吊我老公咩都吊,之後我唔講野
佢話我淆佢,之後~我老公返來睇在對話,火都來,用在3次大聲公,你地都唔彩我老公,我老公明動手囉,你地就反個來唱我地<神之領域>,你個d事叫有天野我老公比你地唱比你地吊就冇天理呀!!!
你話唔識我地,又唔見我同你地識,你又又有冇事都吊人呀!!!!

先問一下你老公咩水?
如果係神之炎
我只能夠講,係佢無啦啦殺我在先,我咩都唔知
比你老公殺個日我只係第二日玩返
連點殺人都未研究
你講既朋友?係邊個.
再講,我「朋友」係咁吊你,
關我毛事?
點解要殺我先?
我識「朋友」兩日唔夠
入公會兩日唔夠
我有咩得罪左你
我「朋友」吊你
難聽D講句啦
係你地個人恩怨
佢無代表全公會
又亦無代表我向你地宣戰
咁你殺我有理由咩
你地密語內容我唔知,我點知佢同你講過咩,唔通我要為左連內容都唔知既對話,而比你地殺/同你道歉?

你話唔識我地,又唔見我同你地識,你又又有冇事都吊人呀!!!!

唔該注意一下,我開嗰個帖,無半個粗口,無任何「尸口中月」「ON9」「吊」之類既字眼
我只係話比人知,邊個人無啦啦殺我
唔該注意用詞
要去青山你自己去
唔好拉我落水

神之炎不嬲咁on9=.=
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 12:39 PM , Processed in 0.028731 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存