2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 洛汗 Rohan 有冇人知 活動公會頭3名送技能石幾時送 ...
go

有冇人知 活動公會頭3名送技能石幾時送 [複製鏈接]

有冇人知 活動公會頭3名送技能石 幾時送

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

活動完結而已 要再等官方公報

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

gc出活動-3-
有時不可以相信~

之前好似系 eco / 夢之-3- 活動win左 到家下 都沒比我牙=.="

原帖由 ■莉莉▼… 於 2010-6-24 16:50 發表
gc出活動-3-
有時不可以相信~

之前好似系 eco / 夢之-3- 活動win左 到家下 都沒比我牙=.="

講真人地打開門做生意點會呃你d咁既野呀

再講你之前話係活動win可能要你自己上官網確認番先可以比到你都未定

話唔埋你之前win只係眼花睇錯

又或者你懶開唔上官網查一查,令你機會流失  ( 你知你自己次次回應別人都話自己好懶嫁啦可能因咁既原因都未定  )

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 wolfhell 於 10-6-24 05:10 PM 發表

再講你之前話係活動win可能要你自己上官網確認番先可以比到你都未定

又或者你懶開唔上官網查一查,令你機會流失  ( 你知你自己次次回應別人都話自己好懶嫁啦可能因咁既原因都未定  )

命中目標

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

原帖由 wolfhell 於 10-6-24 05:10 PM 發表

又或者你懶開唔上官網查一查,令你機會流失  ( 你知你自己次次 ...

講你又吾信...

吾信咪算 ~ 我有回報到 !! 夢之隻GAME 我仲系到~
我仲玩更~  到現在都沒比我囉 ~
罟報 話跟進 / 過幾天工作日  比我  都沒比我囉 ~

4#個位人~
GC做野=.=唔係一般人咁樣想一間公司昆你個小小野~
係佢地公司GA人沒心做的~
我ECO問返我 ID係咩- -" 打哂我D野- -話就話幾工作天有回應..之後沒左件C

講起又至河~講起就把鬼火~

我81KDYS粒重技石仲未到手=.=" 之前2000FUN 拍攝 個活動到現在.之前叫左N個月都沒比我.不過反正都冇玩就算- -"

2:600點個個寶 都99地- -入左18張 都沒一張 抽到技能石-.-"
抽到機率可能係00000000000000000000.1率~!!

媛 你唔玩!! 洛汗?? 玩更咩-3-[記住叫我牙] ~

原帖由 cherryng1103 於 2010-6-24 21:58 發表
4#個位人~
GC做野=.=唔係一般人咁樣想一間公司昆你個小小野~
係佢地公司GA人沒心做的~
我ECO問返我 ID係咩- -" 打哂我D野- -話就話幾工作天有回應..之後沒左件C

講起又至河~講起就把鬼火~
我81KDYS粒重技 ...

原帖由 ■莉莉▼… 於 2010-6-24 21:46 發表

講你又吾信...
吾信咪算 ~ 我有回報到 !! 夢之隻GAME 我仲系到~
我仲玩更~  到現在都沒比我囉 ~
罟報 話跟進 / 過幾天工作日  比我  都沒比我囉 ~

玩game姐可必玩到咁認真呢

如果佢地唔比你地點回報、點嘈都冇用嫁

同埋 本人冇話唔信女仔( ■莉莉▼ ) 講既野呀

本人當然信你( ■莉莉▼ )啦,

但佢地唔比你,你點扭計都冇用嫁

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-16 02:37 AM , Processed in 0.029607 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存