2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔力寶貝 大家小心蕃茄薯仔湯呢個黑E
返回列表 發新帖 回覆
go

[分享] 大家小心蕃茄薯仔湯呢個黑E [複製鏈接]

天有眼呀~~皇天不負有心人~最后我都搵到個黑E仔~~~呢~~係樓下扮傻仔話岩岩重玩個個呢~~~知唔知佢咩最叻~~扮野做叻~~扮到好可憐咁...想番身?冇咁易~~你以為你自己唔認就得~~~OK FINE最后原來呢個黑E仔張我張1000點轉賣左比~"囧企鵝"既人(台人)~~跟住我地搵到佢啦總之..因為太多字打唔哂~~....對番我個張1000點既序號同password係一樣既(南宫,風索等台人可以做證)...咁就水落石出~~~小心係game入邊叫蕃茄薯仔湯~已+入隊5同Dooyaka既..以上都係佢泥~~~呢個人渣有幾個msn...叫nghonam1232004 nghonam1232003 honam316~~~都係@hotmail.com~~~我地都唔知佢仲有d咩msn~~~請大家小心~~佢有隻6xlv既冰牛成日懶係串咁企係東e.....成日都咁有錢收銀票,鼠寶..希寵,,點卡...(一個岩岩重玩2個月既人有冇可能收到咁多野呀~~)) 算啦~~大家都心知~~佢咪又係昆番泥既~~...希望大家幫我搵下佢地址 nghonam~你係得既~~!

下邊會有圖片~~~請過目~~~第1張係我既~~第2張係囧企鵝既~

Uploaded with ImageShack.us

最后最后~~你唔還比我唔緊要~~我只係想搵到你個黑e仔出泥~~小心生仔冇屎_呀~
仲有~~打搞左粒粒咁多日.....真係唔點可以做d咩報答番你....點都好~~唔該哂~~~e家水落石出~~松哂~!!可以爆lv去~~以為都唔會再信呢d野=0=""""都係面交算..好煩.....2百幾蚊都要呃....垃圾~

企鵝個張唔知點放大..有冇人教下我

樓主
我想你攪清楚d野
我同薯仔係fd
但個已加入隊伍 既AC係我既
你以家攪唔清就唱(唱埋我) 對我好唔公平
我就唔知佢有冇呃人 但你可以選舉報警處理
你咁樣攪臭我個名 我點玩落去
自問玩左咁耐 未呃過人 希望你唔好亂咁講D名出來
就算佢真係呃左你 但都唔累到我啦下化
真心想講出來 希望你自己諗下

打機報警係冇用 ^o^

咩SER的-.-

獅子 ......

原帖由 benz9992009 於 10-6-25 10:55 AM 發表
樓主
我想你攪清楚d野
我同薯仔係fd
但個已加入隊伍 既AC係我既
你以家攪唔清就唱(唱埋我) 對我好唔公平
我就唔知佢有冇呃人 但你可以選舉報警處理
你咁樣攪臭我個名 我點玩落去
自問玩左咁耐 未呃過人 希 ...

大下烏鴉一樣黑呀ching
你捉返你果個所謂既'朋友'出黎叫佢自己道歉, 還返個公道比人咪連你都無事
恕我直言, 你係佢好朋友, 佢做得呢d者, 你都唔好得幾多
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-15 09:15 PM , Processed in 0.062977 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存