2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 SD高達Online 港服既當年今日.拍賣會回憶.名人:八一力 先生.去片 ...
樓主: 軟糖妹
go

[分享] 港服既當年今日.拍賣會回憶.名人:八一力 先生.去片! [複製鏈接]

原帖由 ericlf2007 於 10-6-30 05:58 PM 發表

四星會員的意思是指你在2000fun論壇留言同樣已有一段時間  但卻說香港論壇不是   明了嗎?

我在2000fun都有一段時間, 但同我說香港論壇不是有關係咩?
一個人想唔比社會淘汰都要不約進步,  所以forum都是一樣, 因為世界上唔只得1個forum, 唔只得1個人
一樣米養百樣人有無聽過? 你好叻, 但系總會有人叻過你, 好既要學, 不足之處都要了解, 這樣才能做得吸取別人好的地方來改善自己不足之處

世界上無一樣是完美, 一定會有不足之, 無論怎樣改都會有, 但之不過 , 改可能會 感沙你既足, 盡量做得更好

或者你講得岩, 這算是香港一種文化, 總之有香港人玩既online gameor forum都會有粗口, 唔系就動不動就講你收啦, 你好叻咩7頭等等

雖然台灣都會有咀炮人仕, 人地講既野至少咁無囉命

感謝這位大大分享~

果日我都係現場比賽....
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 03:15 AM , Processed in 0.034792 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存