2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 幻月之歌 祭C技能BUG問題
go

[其他] 祭C技能BUG問題 [複製鏈接]

前兩日見人講話祭C有招技大地屏障PK時有BUG..用物攻技都扣到血..(招技明明係10S物傷無效)
今日本人試左...真係有D咁既事...前排係無事的...唔知幾時開始變到咁..
希望官方人員正視問題...盡快修復
希望所以祭C一齊推下個POST.!!!!!!
等檣橙快D做下野..

十週年勳章(賀詞)

從來唔PK ge PVP型 祭C 路過

但我封測到e加都係咁-.- 當小一招~

之前打果陣試過係得架..
衣家唔知做乜唔得咋..

各位祭C快D幫手推下..等死爛橙做下野啦..

不嬲都係咁- -無變過..

技能系等同魔攻   普攻先系物攻掛 同埋不嬲都系咁=,=

補c 己經夠好頂 有盾 同0cd一樣0.0    招物理無敵 打王用0.0    pk比你再頂10秒 回滿 再放盾 慢慢食晶你咪屈哂機=,=?
本身又有抗暈   無敵埋同多一招抗暈有乜分別 招技封測到依家都系咁
  老吹話有bug改左都諗下先啦醒d啦

原帖由 紅茶o賢∮ 於 10-6-26 05:05 PM 發表
技能系等同魔攻   普攻先系物攻掛 同埋不嬲都系咁=,=

補c 己經夠好頂 有盾 同0cd一樣0.0    招物理無敵 打王用0.0    pk比你再頂10秒 回滿 再放盾 慢慢食晶你咪屈哂機=,=?
本身又有抗暈   無敵埋同多一招 ...

出親技等同魔攻?醒D啦咪講D傻仔野..
明明物理招都當魔攻??
隻技講明係"物理傷害"唔通戰士果D出技計魔法傷害啊.?
物傷無敵唔代表暈唔到你.開左光吸傷盾,物傷盾一樣暈到只係扣唔到血.你自己唔理解D招就唔好亂吹啦.
D招有問題就有問題啦..
開個PSOT出黎唔係想同你D傻仔嘈..你自己唔岩就咪係到串77咁啦

原帖由 waiwaion9 於 10-6-26 11:47 PM 發表

出親技等同魔攻?醒D啦咪講D傻仔野..明明物理招都當魔攻??
隻技講明係"物理傷害"唔通戰士果D出技計魔法傷害啊.?D招有問題就有問題啦..
開個PSOT出黎唔係想同你D傻仔嘈..你自己唔岩就咪係到串77咁啦

我只可以講  技能一向系咁       加上唔通你系一個文盲 我明明有打個掛字嫁 我自己都唔肯定 你咁就信左?
d招技有乜柒問題    一路招技都系咁 你同我講招技有bug?  傻撚左唔好出黎開p0啦      物傷物傷     物攻技能後面 100%+ xxx傷害 xxx 系咪一定系物傷先
   濕鳩仔 番歸啦

原帖由 紅茶o賢∮ 於 10-6-26 11:59 PM 發表

我只可以講  技能一向系咁       加上唔通你系一個文盲 我明明有打個掛字嫁 我自己都唔肯定 你咁就信左?
d招技有乜柒問題    一路招技都系咁 你同我講招技有bug?  傻撚左唔好出黎開p0啦      物傷物 ...

收皮啦ON9仔.自己唔撚識野就係到嘈撚生晒..關你撚事啊衣家串柒柒.我都唔撚想吊鳩你老味講撚左試撚過晒.你估得你條ON9諗到咩
扮撚晒勁咁..食屎啦.話你唔撚識又唔認死係到嘈.封測到衣家都係咁就代表無問題?你無撚野啊.

原帖由 waiwaion9 於 10-6-27 12:05 AM 發表

收皮啦ON9仔.自己唔撚識野就係到嘈撚生晒..關你撚事啊衣家串柒柒.我都唔撚想吊鳩你老味講撚左試撚過晒.你估得你條ON9諗到咩
扮撚晒勁咁..食屎啦.話你唔撚識又唔認死係到嘈.封測到衣家都係咁就代表無問題?你無撚野 ...

咁我依家咪問你物傷物傷   物攻技能後面 100%+ xxx傷害 xxx 系咪一定系物傷先  你點撚測試下 你老母個含家產
粗口多好撚勁=,=?   封測到依家都系咁既話 就等於系一個bug????人地設定系咁 只系字面上既意思誤解你就系度嘈生哂?? 點撚樣唔撚關我事 依家你開得p0預撚左有人回你    唔撚關我事 你就咪撚系2千分開p0 唔該哂

你系度講明你用咩方法測試到 物理技能既100%+xxx傷害       xxx一定 100% 肯定系物攻先番黎講野啦 含家產          大家睇清楚樓上個位人兄 講野d重點多到 哇

原帖由 紅茶o賢∮ 於 10-6-27 12:42 AM 發表

咁我依家咪問你物傷物傷   物攻技能後面 100%+ xxx傷害 xxx 系咪一定系物傷先  你點撚測試下 你老母個含家產
粗口多好撚勁=,=?   封測到依家都系咁既話 就等於系一個bug????人地設定系咁 只系字面上既意 ...

咪講撚左啦."講撚左試撚過晒,你估得你條ON9仔諗到咩"..咪話撚左你知一早試左你所謂既100%+ xxx傷害囉.屌你真係死肓西.仆你臭街啊啦去
字面上既意思同實招唔同..咁係咪BUG啊..ON9??我係咁撚多粗口架啦.收撚皮啦你
衣家重點咪偽屌鳩你老母囉.明唔明啊??.邊撚個嘈先啊衣家.對住D ON9仔想屌小陣都唔得.

原帖由 waiwaion9 於 10-6-27 12:46 AM 發表

咪講撚左啦.你估得你條ON9仔諗到咩..咪話撚左你知一早試左你所謂既100%+ xxx傷害囉.屌你真係死肓西.仆你臭街啊啦去
字面上既意思同實招唔同..咁係咪BUG啊..ON9??我係咁撚多粗口架啦.收撚皮啦你
衣家重點咪偽屌鳩 ...

冇方法 =測試到         黎屌鳩我 唔倨入game打鳩我    話撚左濕鳩就真系濕鳩  方法呢?在哪?
冇證據放上黎比人睇就話要改到完全技能無敵    笑         咁你證實左xxx系物攻傷害未 ?????
證據啦 食屎狗            得個講 又唔撚做  幾時入黎做鳩我牙 黎啦 快d放證據上黎

原帖由 紅茶o賢∮ 於 10-6-27 12:52 AM 發表

冇方法 =測試到         黎屌鳩我 唔倨入game打鳩我    話撚左濕鳩就真系濕鳩  方法呢?在哪?
冇證據放上黎比人睇就話要改到完全技能無敵    笑         咁你證實左xxx系物攻傷害未:em012 ...

你呢D咪叫死雞撐飯蓋囉..真係唔撚知邊個先係濕鳩啦
講左試撚左..死叫人黎証明上黎..信唔信你自己既事..唔撚信自己試用自己知.
行埋一邊你.屌多晒氣..傻仔一名.你放心我知你邊撚個..入面見到實做你

原帖由 waiwaion9 於 10-6-27 12:59 AM 發表

你呢D咪叫死雞撐飯蓋囉..真係唔撚知邊個先係濕鳩啦
講左試撚左..死叫人黎証明上黎..信唔信你自己既事..唔撚信自己試用自己知.
行埋一邊你.屌多晒氣..傻仔一名.你放心我知你邊撚個..入面見到實做你

快d tim 等緊你          笑

我之前入過下pk場 真係有盾我出唔到技打佢 係咪無啦啦改左咋
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-21 07:23 AM , Processed in 0.040044 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存