2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 劍狐傳奇 我想問下你地有冇我呢個情形發生(關於之前有假網站,爆AC ...
返回列表 發新帖 回覆
go

[討論] 我想問下你地有冇我呢個情形發生(關於之前有假網站,爆AC) [複製鏈接]

呢排有個自稱警察既人打黎問我有冇俾人爆AC....''
果陣時官網就真係話佢報左警...''
但係我俾人爆左..我又冇同客服講...??個差佬點知我俾人爆-.-??
開頭打黎問我D個人資料話對番...之後我話唔追究..''
到左琴日冇啦啦話要上黎我屋企拿走我個電腦返去查-.-''又話要一份詳細口供..''??

請問你地有冇咁既事發生...??

原帖由 lingchun06 於 10-6-29 06:15 AM 發表
呢排有個自稱警察既人打黎問我有冇俾人爆AC....''
果陣時官網就真係話佢報左警...''
但係我俾人爆左..我又冇同客服講...??個差佬點知我俾人爆-.-??
開頭打黎問我D個人資料話對番...之後我話唔追究..''
到左琴日冇 ...

官方確實有報警
並有提供資料給警方
不過我地就唔清楚警方係咪真係需要你協助調查
如果你擔心既話
我建議你可以找我們既CS去聯絡警方確認係咪有搵你協助調查

我們CS的電郵是cs@js.alta.hk
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-9 10:59 PM , Processed in 0.031872 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存