2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 洛汗 Rohan 厄人真好好玩? (更新BY012.07.2010)
go

厄人真好好玩? (更新BY012.07.2010) [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

新情況在最底
========================================

琴晚....有條友話放技石,當我入數後,佢已失蹤!
而我今日,去了警署~~

我已交齊資料, 對話內容等... 我而家先備案!
比多2日時間你,你都冇搵我.....後果自負~

你撞到我...唔知係我唔好彩,定你唔好彩喇....

=================================================================

仲有一個... 請大家收野 小心

條友話放 葛雷裝, 傾好哂價錢之後, 我諗住落街入數!
落到樓打比佢, 點知冇開電話....打左2,3分鐘.....  心知不妙!
之後,同佢講 想睇睇D裝先... 佢話OK ,之後約好 人城傳點等.....等左一陣,條友話: 等我

之後到而家都冇ON過!! 大家小心

匯豐戶口: 0322 1 094 XX
姓名: HO CXXX FXXX
電話:673811XX
MSN: BABY_516XXX @HOTMAIL.COM   
=========================================================

我唔係想話D咩....只想講,比人厄既玩家,請唔好怕事!!! 唔好以為少少錢就算! 咁樣只會令 班人更大膽!!

以前我玩咁多ONLINE GAME 都冇咁既事發生... 而家既一代玩家..真係不如舊一代!!

唔好以為好難捉到你...其實好易! 易過你講野~  天網灰灰...

==========================================================
今日再去警署:
正式落左份口供....(正本用黎呈堂,我只有影印本,但不清楚...不能放上)

CID 幫我落完口供後,佢地話 會正式開FILE.... 而佢話, 因為有戶口...要捉到人唔難!
不過係怕 厄人 條友,借用人地戶口(如朋友/父母)  可能會害左佢地~

而有最真消息,佢就會打比我~  

UPDATE BY 03/07/2010

============================================================
今日下午 14:37
警方 已打電話比我~
話, 已查到銀行戶 個人既資料~  現搜集進一步資料後,就會行動捉人!
有任何新一步消息,會再打比我

UPDATE BY 12/07/2010

已有 12 人評分Good 收起 理由
charles1997 + 1 你唔搞大件事,d人唔會驚!!支持!!
william_03_26^^ + 1 等睇戲
ywgc3252 + 1 gdgdgd
raysonlove + 2 做得好
KPL~~~ + 1 支持報警!!
熾千羽 + 2 做得好!!全力支持!!
■莉莉▼… + 2 加油^_^
問題先生 + 1 睇佢上頭條@@
baby0121 + 1 做得好!!!!!!
timfung1996 + 1 感謝分享!最憎昆狗!

總評分:  Good + 20   查看全部評分

做得好~支持~

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

做得非常好

原帖由 ☆魔鬼皇☆ 於 10-6-30 07:59 PM 發表
做得非常好

加GOOD... 亮高等條友睇到

做得好^^

咁下次要小心啦!

現時有好多 [小學 /中學] 感覺系網上世界做左ga野~

有咩野你都找吾到佢 ~  

就比佢看看  ~ 厄人 ga 後果 !!

十週年勳章(賀詞)

推推推~~~
支持樓主報案行為~~
打擊網上罪行!!!!

w0w有埋戶口,電話,人名~~
條友想甩難都唔得啦!!!

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 pigming 於 10-6-30 08:07 PM 發表

加GOOD... 亮高等條友睇到

一次俾5 good你啦 哈哈  但你要加油 good唔夠我多喎

原帖由 ☆魔鬼皇☆ 於 10-6-30 11:14 PM 發表

一次俾5 good你啦 哈哈  但你要加油 good唔夠我多喎

魔鬼好串呀0.0 早知我比5個你啦!!
我E後日日比5個你 等你過佢XDD

原帖由 嵐月亂 於 10-6-30 11:52 PM 發表

魔鬼好串呀0.0 早知我比5個你啦!!
我E後日日比5個你 等你過佢XDD

你只可以一次俾3個good咋 哈哈

我如果要good 我叫我班版主fd 日日俾5個 你點追呀

係勒 把錢搵你呀 佢講好掛住你 又搵唔到你呀

原帖由 ☆魔鬼皇☆ 於 10-7-1 12:07 AM 發表

你只可以一次俾3個good咋 哈哈

我如果要good 我叫我班版主fd 日日俾5個 你點追呀

係勒 把錢搵你呀 佢講好掛住你 又搵唔到你呀

-0-~~~~好 你贏!
我都掛住佢呀 叫佢add我msn啦xDDD

原帖由 嵐月亂 於 10-7-1 02:20 AM 發表

-0-~~~~好 你贏!
我都掛住佢呀 叫佢add我msn啦xDDD

阿差知你msn咩 你都未add我msn呀

十週年勳章(賀詞)

支持樓主!!!
希望警方早日找到犯人

玩online game比人呃左咪算lo,咪怪自己蠢lo,仲要報警浪費警力,真係唔知個醜字點寫,e家d細佬真係

原帖由 cipipiri 於 10-7-1 08:21 AM 發表
玩online game比人呃左咪算lo,咪怪自己蠢lo,仲要報警浪費警力,真係唔知個醜字點寫,e家d細佬真係

意思姐係  D祈福黨, 種金黨,乜黨物黨...都唔應該比人拉喇啵?!

送你7個    :em012: :em012: :em012: :em012:

同你嘈有失身份  邊個細路....大家心照

十週年勳章(賀詞)

佢意思係話~~
如果佢係街度俾人打劫~~~就當佢自己唔好彩~
~連警都唔好報~賊都唔好拉~

仲要話人醜~hahha~

社會就係要d唔怕"""醜"""既人企出來指證罪行!!!!
以防賊人為非作歹!!!!
逍遙法外~~~
為自己做既野負責任~~

支持樓主!!!
希望警方早日找到犯人
已有 1 人評分威望 收起 理由
☆魔鬼皇☆ -5 複製其他會員內容文字

總評分:  威望 -5   查看全部評分

原帖由 cipipiri 於 10-7-1 08:21 AM 發表

吾好玩啦!!

比人呃噹然要  報警啦 !!  [ 100 $ 上]   80下 不受理

噹然要比返小小教訓 呃人個個!!  
要找你系邊到話都沒咁易 !!

e家d細佬真係 [相信系話更自己

最後給你一個:

我都比人昆過唔少- -
早知我都報警啦....

十週年勳章(賀詞)

樓主 一有消息 請第一時間 放上黎@@
如果條友係澳門呃人就慘
澳門咁細 好快捉到

支持支持...睇佢幾時上報
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-6 12:47 AM , Processed in 0.044865 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存