2000FUN論壇

搜索
go

遊戲問題~~ [複製鏈接]

笑傲無雙

好簡單就玩到22lv 想問下d問題
1.22lv你地係到做d咩?
2.我見人地間房變到好大間 但佢又同我差唔多lv 點整???
3.人地既瑪麗亞黎自己到工作 會唔會扣自己錢?仲有愛心工作既用處係咩?同埋係唔係一日只可以打工10次?
4.採集果d材料有咩用~我見根本冇野可以整~同埋新技書點有~玩競爭模式都係開到同一樣野~
5.活動排名有咩用處?
6.天涯熱血快遞係唔係高lv就冇得接?

希望幫幫忙

...............-,-甘多野問既

人地黎你到打工..應該唔會扣錢卦

問題好多 我盡量答你吧

1.22lv你地係到做d咩?

>> 大多數都是打工, 玩活動, 還有歷險大廳  都可以拿到經驗值

2.我見人地間房變到好大間 但佢又同我差唔多lv 點整???

>> 由於盒子2的傢俱能夠無限拉取 所以只要玩家將地板拉出來用 空間就能夠變大了

3.人地既瑪麗亞黎自己到工作 會唔會扣自己錢?仲有愛心工作既用處係咩?同埋係唔係一日只可以打工10次?

>> 以我所知 別人的瑪麗亞來自己房間工作 是不會扣自己身上的錢的喔
>> 愛心工作能夠加親密度 不過有膚色限制就是了
>> 一日之內可以無限次打工的喔 每次打工滿15分鐘就能夠轉換房間 去別的房間打工

4.採集果d材料有咩用~我見根本冇野可以整~同埋新技書點有~玩競爭模式都係開到同一樣野~

>> 採集材料暫時未知道有什麼用處
>> 新技書可以在歷險大廳與玩家對戰得到 或者向別的玩家買

5.活動排名有咩用處?

>> 排名前10名的獎品跟經驗值會比較多

>> 每日的超級任務也是不同的喔 不是高lv就不可以做

樓上解得超勁

>> 每日的超級任務也是不同的喔 8级就能做了
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-11 03:21 AM , Processed in 0.059926 second(s), 25 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存