2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔神傳 聖戰會長神中龍密我既對話相
樓主: 鳳乂凰
go

聖戰會長神中龍密我既對話相 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

係喎`翼仔輝呀? sorry 呀~你太喜歡吹水喇~搞到依家完全唔知道你邊句真...邊句係老作囉
-口-

好問心!我到依家都係甘講~我無時間亦無甘好心機去放25仔係對頭人度....

第1...我冇你所講插d25仔係你地度...大家都會有朋友...只不過我有朋友係你地skype度...佢打電話話我知你地咁冇品輸唔起係skype度發哂氣俾人攻左個城,
話要開紅掃我地姐,而家d 3g電話幾清架,可以睇到人地skype邊個廣緊野都好清楚,無間道???out左好耐啦= ="你打少d機得閒增值下自己啦

你話你朋友係我地 skype ?! 我唔覺得我地 skype 中d朋友仔會有狗黎做朋友囉 ?!
叫你所講既個位(係我地skype既朋友)出黎囉!
係 2000fun 出個post回應一下.
比人知究竟有無呢一個人~定係又係你老作...
佢做得你朋友~唔會連行出黎比人知...
認係你(輝火)個朋友都唔夠膽掛?!
如果你講唔出係邊一個?! 又或者你講完人地又唔認既話...
我好想知道你個死人頭仲可以 捐去咩洞度呢埋呀^^
死啦~我好驚我依家甘樣問完你之後...
你唔夠膽再係 2000fun 度回我喎~點算好呀?!
我個問題會唔會太尖銳呢 0.0 ?

我無否認過話要開紅掃你地.由你地個好會長 神中龍 打完黃金時間戰先密幻星!我出大頻話佢唔預早通知...
神中龍 自己講咩獅子撲兔... 我地守既話你地點攻呢一d甘偉大既發言之後!
我已經係skype 話左要打謝你地 ! 唔係我都唔會係兩個星期之後一次過攻你地  黃金城  同  月二城!
想屈我地話我地輸唔起?! 我想問...紅花幾時輸過?! 人地連正面黎打.黎攻城都可以係大頻度講到甘清楚~甘明白...
你都仲想話我地係弱既...係輸唔起既.隨便你 ! 屈人... 你地d聖戰狗既習慣~我明白既...
睇你地d post , d 相已經好清楚!

仲有~我地想玩既係城戰. 佔完你地巴二,隔兩日我地都已經棄左城!
唔好話因為我地要去攻番自己個黃金所以先棄城呢d甘白痴既野 !
我地就算攻黃金攻月二.將d會員出會一樣可以.我地打巴二既原因係一來打城戰~大家互相殺下~
唔似得你地所講既  攻城 --- 攻城掠地 --- 原來只係敢打d無人守既城!

城戰 = 互有攻.互有守.兩方有會員出席甘去玩樂一番!

唔係你地位  神中龍 甘講... 如果比時間我地d人番去守城...甘點打 ?! 話我地獅子撲兔~
衰完仲要唔認...  話番紅花  輸唔起...  你地班廢人唔死都唔知道有咩用!

你開口埋口叫人聖戰狗?咁我可唔可以叫你班契弟做紅花狗?咁日本妹係米四眼龜,你藍鳳凰米係豬西大火雞先?

咩叫未傾完?! 你腦殘定真係低能架?! 我已經話左`我地出雪地殺人個一刻~
係你地公會兩個 英勇超人    教主 同  神中龍  係大頻度話開戰 !白痴仔 !

邊個腦殘丫?你唔出馬日殺我地公會等低果d神中龍會咁廣咩0.0?你用邊個部位諗野架?
好嚴重wor...你何只腦殘丫...唔好成日坐住個腦打機啦好冇?

到依家都唔認為搶人怪係有問題...
搶人怪就有問題...家陣係我d人搶你怪咩?你d相米有寫住囉...麻煩你睜大你果對僅餘既懵豬眼睇睇啦,
人地話係誤會,你就硬係要話人地搶你怪,你唔好咁萌塞好嗎...= =

即係你都覺得打錯一個字...就應該比人叫做垃圾?!打online game大把人係打同音字.有幾奇?!
打錯字唔緊要...唔出奇丫?不過你咁樣打個公會名出奇,次男覺得你挑釁又好出奇?
覺得你挑釁x你就梗架啦!!!你唔信自己去禮賓府x下特首睇下會點?你冇家教唔緊要wor,x完特區會有資源教你wor
你咁鐘意掃...你x完佢有排你掃丫0.0

紅花打聖戰打左甘耐,你唔好同我講話你唔知呀!翼仔輝~~~~
我梗知你地打聖戰啦...不過我地有7月3日已經冇左會啦...你地有停過咩?只要以前係聖戰既冇左會都照打人...呢d算係咩?
成班無家教既聖戰狗~岩喇~改名啦`改完會名一樣一樣照打你!

你呢d係米叫出爾反爾講一套做一套丫?我知你咁姐...好多人唔知架...你唔駛即刻表現出黎係度獻世架...
你米話有咩會長會有咩會員啦...你d會員唔係個個好似你咁出爾反爾唔係個個好似你咁豬西架...
你蠢好啦...米拖人落水陪你on9啦...

仲有丫...自己笠水怕輸俾我就唔好賴3賴4啦...你d相都睇到啦...你出聲x人米一樣俾人x到暈
你等級高人一截,人地唔夠等級開紅打你就唔好以為自己受歡迎啦,想話你唔係豬西都唔得既= ="
你地係要開紅殺我地係你自己既事,反正大家都要用聖水,裝又你地噴得多...女神你地又係白捐...
仲要有人開紅過黎打..打唔嬴俾人打死訓左係度仲要噴埋裝...哇...堅係超硬膠...俾人笑到而家= ="
你自己kaikai地就米教埋d會員陪你kai啦...你其實係米想做反面教材?俾你果批未150既會員睇辦...
令佢地更加發奮衝等,唔好好似佢會長kai到出哂面?第時高級左都唔好學佢咁智又弱品又冇人又低質素@.@?

回復 21# 鳳乂凰 的帖子

你話你朋友係我地 skype ?! 我唔覺得我地 skype 中d朋友仔會有狗黎做朋友囉 ?!
叫你所講既個位(係我地skype既朋友)出黎囉!
係 2000fun 出個post回應一下.
比人知究竟有無呢一個人~定係又係你老作...
佢做得你朋友~唔會連行出黎比人知...
認係你(輝火)個朋友都唔夠膽掛?!
如果你講唔出係邊一個?! 又或者你講完人地又唔認既話...
我好想知道你個死人頭仲可以 捐去咩洞度呢埋呀^^
死啦~我好驚我依家甘樣問完你之後...
你唔夠膽再係 2000fun 度回我喎~點算好呀?!
我個問題會唔會太尖銳呢 0.0 ?
我已經係skype 話左要打謝你地 ! 唔係我都唔會係兩個星期之後一次過攻你地  黃金城  同  月二城!

你問題唔尖銳丫...係超低能勁攪笑先岩= ="
你究竟訓醒未架??????????你認有講過米得囉...(幾驚你又反口唔認= =")
同埋呢...我同邊個做朋友 或者 我同你之間有咩共同朋友...
你有資格知咩?關你q事咩0.0?你post出黎問係米黎攪爛架gag

十週年勳章(賀詞)

唉... 吹水怪!垃圾輝火~~~~

==============神中龍 : 我廣左幾多次 我踢左次男
==============輝火   :  人地次男就係一早估到你興將人地一個人既事就全會掃,所以佢一同你地嘈就自己退左會啦

你回人post~skip左你吹水講大話講廢話個part 呀?!

狗就係狗~朋咩友丫~挑~

咪又係老作~你話奧巴馬係你朋友都得架啦`得個吹字...你話就係...你講得係你朋友~
做得(輝火狗)朋友~連認都唔敢呀?!

吹水怪~~~大話狗~~~翼仔輝~~~

你無答呢兩個野` 你其他所打既全部廢話~
大話~
我睇都無興趣再睇~廢事浪費我d時間~
講埋d野無事實根據一味係度吠~哈哈~
吠埋d野... 都低能既~無証無據~
一味係度自己我陶醉~

聖戰再多幾個你呢d甘既人就岩~~~加速滅亡啊!!!

hey~~~再出多幾十個post 黎老作/吹水/吠啦~~~
吹水大話翼仔輝~~~~~~

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

此主題已成罵戰及互相作出人身攻擊語句 現本人關閉主題及放寬不作任何追究處分

如若再開主題討論此事 敬請留意用詞字眼 如有任何違規 不再會有任何預先警告就直接處分 敬請留意!
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 06:52 AM , Processed in 0.031990 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存