2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔神傳 聖戰會長神中龍密我既對話相
go

聖戰會長神中龍密我既對話相 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

係大頻話我地紅花會打走其他人?!

我地係打走左  谷爆.彼岸.統帥. 呢三個大陸公會!係因為佢地不停開人去殺d小號同分身!
有一半既大陸玩家黎香港ser都係黎玩殺人.最緊要係專殺香港同台灣人.
仲有 龍戰 同 惡鬼! 呢兩個同谷爆聯手凜住打番我地 !
(當初呢兩個會係同我地1齊去打大陸會,轉頭自己發花顛就掉轉槍頭打埋我地.)

頭先  聖戰d狗話係紅花打走晒d人.話我地紅花無品 !
我好想知道如果周圍開紅殺小號同分身既都算係人..我地打佢係唔岩既話我無野好講!
話紅花無品 ?!我由game一開始講到明~邊一個搞紅花d人.就掃佢個會!

聖戰隻次男無啦啦係大頻吊九我會員 伊娃娜.我地想問清楚咩事...有d狗咩都5理...,咩都5問清楚
就乜都話 撐!神中龍你自己 禁唔住個會員.想黎禁我地?!仲有邊一個會d人喜歡搶人怪?!
紅花會d人見到有人練一定第一時間轉位打!我問你地我地幾時搶過你.你答都答唔出!
你d會員 要勞動到你呢一個會長到場先識走!呢d唔係無品係咩 ?!

你地d聖戰狗喜歡屈我地可以繼續!我地玩左甘耐都係一句~人不犯我.我不犯人!
你地死口話係我地打走d人...我地只覺得我地有甘既lv係手.見到邊度有白木.我地就會殺!
你地個會員 教主 唔問清楚是與非就話撐!仲有 教主同神中龍 話開戰.輝火狗同其他聖戰狗都5例外!
依家就係打狗甘打你聖戰 !你地可以繼續屈我 ~仲有 教主 同 神中龍 兩隻狗!歡迎你地繼續口臭!

以為你地只係癡住d狗所以變左半人半狗...原來已經成形了.恭喜晒!

睇相啦 !望清楚...神中龍自己講過d乜!

要繼續做狗比人殺既歡迎繼續.我依家話明一得閒就會去掃聖戰d狗!
組住聖戰d狗練功既朋友.事先說明...打擾到你地練功.抱歉!但抱歉唔等如會停!

88all

要筆戰.要口水戰.歡迎加入!我post上黎係要比人知道邊一個會長甘領導有方 !
教得d會員甘好~周圍屈其他人 !

勁呀!情人仲風采以然~~~

算吧啦~ 人地講你幾句殺人幾個月 .....搶你幾隻怪就滅左人成團

話大陸工會殺香港台灣人.白目就邊到都有架啦.

問題係 所有大陸工會殺人次數總和 加起黎都唔夠你地多  好多時人地動口而先動手既係你地

人地個人同你有仇 你要殺佢OK 但組佢既有咩錯.? 你唔鐘意既人 就算人地唔插手 都唔比人地做朋友.? 要滅人團.?

你拳頭大道理大 OK 但唔好將自己既橫蠻說到 伸張正義 去美化佢

香港SER 不嬲少人係正確 但比你地將D小事無限擴大 持著等高殺人 而逼走既就算你唔認但事實 亦都唔少數

你地認為其他人係白目 但除了你地自己外全SER都認為你地白目 只係敢怒不敢言 只能講句 天日昭昭

放下屠刀啦~

十週年勳章(賀詞)

原帖由 阿舞 於 10-7-4 01:15 AM 發表
算吧啦~ 人地講你幾句殺人幾個月 .....搶你幾隻怪就滅左人成團

問題係 所有大陸工會殺人次數總和 加起黎都唔夠你地多  好多時人地動口而先動手既係你地

人地個 ...

我話你地組佢!我會照去殺佢~我有話殺埋其他人咩?!
甘岩你組住佢地d人開怪~佢地開緊車頭~我地去殺佢咪阻到其他人囉!

我無話過會打埋其他人!你有無望清楚我打乜字?!  
定係你理解能力差?!

我個會由開始到依家`來來去去都得幾個人!我唔會主動收新人!
你話我地殺人多過   所有大陸公會既總和?! 好好笑`你比我地殺左好多次咩?!
定係你係大陸會d狗`清楚知道佢地殺左幾多次人?!

你甘唔滿意咪開我戰囉! 打機係甘架啦` 岩既一齊玩~唔岩玩唔一齊玩~你對得我唔住我就掃你團!
so ?! 無啦啦`好地地...佢地喜歡動口咪接受番個後果囉.

白目周圍有?! 甘就要比佢地留係度?! 我唔會喎~
你又去試下做白目...睇下會唔會比人殺囉 .

全ser?! 真利害~你可以代表全ser 黎講野?! 唔講唔知我以為你係gm添呀!

現實世界的是非對錯都說不清, 更何況這個只是大家茶餘飯後消遣的網上遊戲.

這遊戲入面很多的是是非非我不清楚, 只是, 每次有新手求救說月城, 礦城有人開紅殺人, 有那次不是紅花會的人去清走紅人 ?

如果不是紅花會的人有壓倒性既力量, 那些紅人會一見紅花就走 ? 每次我們去秒殺紅人的時侯, 我們得到的不就是大家的一句"謝謝"嗎 ?

有人見過紅花會的人用它的力量去地城殺新手嗎 ? 有人見過紅花會的人搶怪嗎 ? 至少在我玩的四個多月裡沒有.

反而從大陸玩家對香港玩家無聊的謾罵, 胡亂的開紅殺人, 我卻見的多.

我不敢說紅花會的人就是代表正義,  但一定不會是沒事來找渣的一群.

紅花是頭婆金句 " 人不犯我, 我不犯人"

現在港服人少了, 靜了, 大家玩的開心就好.

紅花d人好定壞係人都知啦,你地個會係好既,就唔會噤多是非啦,仲學人講道理,真好笑!!!!
你係有道理既話,就唔使影埋噤多相收埋啦,作賊心虛呀!!!
你估你lv高就你岩哂咩,反省下啦!!
同埋好心你地積下口德啦
狗口長不出象牙

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

好好討論 各為其主少少筆戰 我唔介意 但千萬唔好有明示或暗示以粗言穢語發表及回應壇友主/明示或暗示人身攻擊之言論發表及回應壇友 到時要我做野就唔好 大家都唔開心 謝謝

原帖由 紅花狗 於 10-7-4 04:28 AM 發表
紅花d人好定壞係人都知啦,你地個會係好既,就唔會噤多是非啦,仲學人講道理,真好笑!!!!
你係有道理既話,就唔使影埋噤多相收埋啦,作賊心虛呀!!!
你估你lv高就你岩哂咩,反省下啦!!
同埋好心你地積下口德啦
狗口長不出 ...

大家請靜聽一言.

紅花會長將對話相片放上網讓公眾討論是非對錯, 你稱之為"作賊心虛"

而閣下連自身身份都不敢用, 要開一個新身份才敢在本論壇發言, 難道不就是一個活生生 "作賊心虛"的正確解析嗎 ?

叫別人"積下口德", 但又揶揄別人"狗口長不出象牙", 這不是很強烈的自我矛盾, 自打嘴巴嗎 ?

這令我想起一位朋友前幾天和我談起, 在這年流行的八十後遊行示威中, 一名八十後青年回應記者提問" 你為何要參與包圍立法會, 為何要曾先生下台"

該青年回答說 "因為佢 on 9" .......... 很無言對吧.

又有一次一名記者問一位八十年青年, "你為何要橫臥在馬路上, 阻止其他車輛經過"

該青年回答說 "我地係和平示威者, 叫個仆 X 特首出黎同我地講野, x 佢老 mo" ........... 很無言對吧.

社會是進步了, 但別說是網遊, 現實中說道理的人少了, 橫蠻無理的人多了.

原帖由 鳳乂凰 於 10-7-4 02:01 AM 發表

你甘唔滿意咪開我戰囉! 打機係甘架啦` 岩既一齊玩~唔岩玩唔一齊玩~你對得我唔住我就掃你團!
so ?! 無啦啦`好地地...佢地喜歡動口咪接受番個後果囉.
...

啦~你成句話 我最鐘意呢句  即係你順眼既比你玩 唔順眼既 滅你團  咁你就唔好講到保護人民維護正義 成個超人咁啦

君子動口不動手 你都算師範啦

打機係咁架啦 呢d係你認為姐 你估個個打機鐘意係大頻聽你地爆晒粗 個個鐘意練緊功冇啦啦有隊友訓低咩 你將自己睇法強加人身上
就一句係咁架啦~ 好無奈 啊?

講道理?講拳頭你地大  講道理 底褲都輸埋呀

溜左~~有位人兄話 月1殺紅人保護新手云云...我想問下 月1巴1邊個收稅架?? 你認為冇左紅花 冇人殺紅人?
我就唔會再回覆啦 知道晒口水  只係見到你地講到自己咁有型 咁無奈 講幾句

這隻Game 好似係講拳頭大Wo~~~
(看看D商品就知 )

想玩講道理,不如叫GM開個魔神法庭

新手入錯Game何等閒事,記得回頭是岸~~~~

原帖由 阿舞 於 10-7-4 01:15 AM 發表

問題係 所有大陸工會殺人次數總和 加起黎都唔夠你地多  好多時人地而先動手既係你地

人地個 ...

隻game都好似係打交game黎wo...你要扮君子動口不動手你就講小2句,唔好次次打親交輸左就口水多過茶啦

我係呢隻GAME 嘅長期擁躉,我係香港人,由最初韓服,美服,港服,台服,我都玩過,本人覺得玩得最有品,反而係台灣人,香港人可能玩的人年齡一般偏年輕,所以說話時的禮貌不太注重。我本身沒加入公會的。神中龍,我有組過他,其實他本人是很好的,很照顧低LV的玩家,可能太重友情,所以有偏頗是人之常情。紅花會,殺搞事的紅人,我本人舉腳支持,伸張正義與否我不評論,但起碼可以維持GAME的正常秩序。見到你們在遊戲裡爭執,有點可惜,這裡就正正需要你們這些人的幫助,平衡玩家之間的差距。公會人多,自然"樹大有枯枝",要花時間了解生事的會員不是易事,但是有需要清理這些人,才可避免再生事端。我沒玩港服一段時間了,因實在太少人了,希望你們可以合力把港服做好 !謝謝

紅花會絕不正義~~
而且係港服最大的搞事公會!!
港服咁小人玩都係因為佢地~~
我開服玩到而加~只覺紅花搞事多~

樓主...我睇完你個post d 相...除左覺得你講野串左少少之外...真係唔多覺神中龍廣野有咩問題wor...請問你post d 相出黎本身係想表達乜野意思既呢!?!?

我覺得我同你係度講誰是誰非係冇乜意思既,好明顯彼此公會既立場同價值觀唔同~
首先我係度講一次,我輝火對你地紅花會既絕大部分會員係冇成見既,就算開紅與否,大家各為其主,都只係幫大家既朋友

不過,我並唔認同你藍鳳凰所領導既紅花會,你問人領導有冇方既時候麻煩睇睇自己帶領既會係點既?
亦都唔好誤導你其他少上線或者冇上線既會員,話乜野都係我地聖戰攪出黎惹你地在先!!!

1.我地公會既人唔會不分青紅皂白將人地公會既所有會員統稱作狗

2.我地公會萬一發生爭執或者口角,都會採用和平既形式解決,唔會叫人開緊水練緊公乜都停哂黎開紅打人
   (次男事件係因為伊娃娜將我地聖戰公會個名打成性戰,而俾次男話係垃圾開始既...其實好少事姐,一方話佢挑釁,一方話佢唔識字先打錯,
    神中龍都已經即刻係2邊之間週旋,你呢?我地係馬日既公會團6個人俾你同金蒙空打死4個,講都未講完開2隻140級黎殺d唔關事既110級,
    家陣係你d公會既人打錯字在先,你憑乜野去打人?呢d叫人不犯你,你不犯人?)

3.我地公會一直都希望可以同其他公會,不論等級高低強弱而和平相處,就好似你地話想玩城戰,我覺得ok wor,大家交流下,
   咁我地輸左.你地佔左巴2,我地去佔其他城有冇問題先?我地去佔黃金城,你再黎攻,我地守唔到棄城係我地冇本事,雙方都依遊戲規則玩我覺得冇問題
   (不過...係我地佔左月1城既時候...我親耳係你地skype度聽到藍鳳凰你話全server一個地城都唔俾我地佔,仲要開紅黎殺我地,)

4.我地公會唔會係人地申請對練既時候偷襲咁去圍毆人,我地講說話會算數,
   你隻揪驚輸俾我或者輸唔起就唔好應戰,應戰發覺唔夠人打先叫人開紅幫拖,你隻150白練既抑或紙扎既?你仲要身為會長代表緊一個公會,
   你唔覺瘀唔代表其他人唔介意陪你瘀,你個人點玩遊戲我懶得理你,不過...請唔好係度歪曲事實,你冇品就唔好講到咁似是而非,你覺得自己做
   得岩既就唔好對住d會員講d唔講d

請看圖 ^_^

以上內容只係代post  如果任何問題 請找 輝火

十週年勳章(賀詞)

樓主...我睇完你個post d 相...除左覺得你講野串左少少之外...真係唔多覺神中龍廣野有咩問題wor...請問你post d 相出黎本身係想表達乜野意思既呢!?!?
輝火~岩架! 唔明應該問 ~ d相有咩問題?! 我就係比你地知道望清楚係邊一個公會d人無家教! 搶人d怪在先!
唔係一次半次!唔係無憑無據我屈你!望清楚你地個好會長點解釋!表達咩?!咪 次男 單野 究竟係誰對誰錯?!

枉你仲可以大大聲話我地問題~請問如果唔係次男有問題~佢唔岩...
何解你地位好會長要踢佢出會呢 ?! 如果次男無唔岩既話 ~即係你地個垃圾會長做錯野 ?! 亂踢人丫 ?!

你地d無品搶人怪既好會員....唔係個會長黎趕~佢地都唔很走 ! 呢d叫咩?! 好狗唔阻路....你地全部都無聽過 ?!

人地d人打緊仲屢埋黎打 ?! 有金汁呀?! 好笑` 你睇唔明~就睇多幾次啦 ! 以你地既資質...可能睇多十次八次先會明...

仲有 ?! 你係唔識字 ?! 定睇唔到?! 你地個好會長禁唔住...教主 ~就走黎想禁我地 ?! 低b的嗎 ?! 雞仔唔管,管麻鷹 ?!

我覺得我同你係度講誰是誰非係冇乜意思既,好明顯彼此公會既立場同價值觀唔同~
首先我係度講一次,我輝火對你地紅花會既絕大部分會員係冇成見既,就算開紅與否,大家各為其主,都只係幫大家既朋友
岩丫 ! 你地個位  教主 乜都唔理.就走去話撐 次男!話係佢朋友,係咪都撐...
甘 伊娃娜  唔通唔係我地d 會員?!唔係我地d朋友? 你地d朋友就話要 撐 ?! 我地d朋友就可以任得你地話佢垃圾 ?!

不過,我並唔認同你藍鳳凰所領導既紅花會,你問人領導有冇方既時候麻煩睇睇自己帶領既會係點既?
亦都唔好誤導你其他少上線或者冇上線既會員,話乜野都係我地聖戰攪出黎惹你地在先!!!
我藍鳳凰帶咩領 ?! 個公會我只係比較多時間上線個一個...會既小事大事d會員唔得閒處理都會交比我理...
我地自己圍內人係點 ?! 你好想知道咩?! 你自己問一下係我公會或者同我地玩既一班人囉...
最小...我地公會無賊! 我地公會唔會為左有利益先去幫d會員或朋友去做任何野 ,甚至細小到解任呢d...
我從來無誤導任何人!有無上線你又知?!邊一個上得多上得小你都知?!想屈我.都凜過條好d既橋~

1.我地公會既人唔會不分青紅皂白將人地公會既所有會員統稱作狗
咩叫不分青紅皂白?! 你都幾好笑...你地話得我d人係垃圾~我仲要當你地係朋友?!
已經打緊交...我仲要拎d禮貌出黎?! 咪黎笑笑口同你講....輝火先生.我地依家黎打你喇.甘呀?!
唔見我叫其他公會d人做狗?!你都幾好笑...從來我地打既係一個會!
想置身事外既~你地可以出會.你地要留係狗堆中.關我咩事?!

2.我地公會萬一發生爭執或者口角,都會採用和平既形式解決,唔會叫人開緊水練緊公乜都停哂黎開紅打人
   (次男事件係因為伊娃娜將我地聖戰公會個名打成性戰,而俾次男話係垃圾開始既...其實好少事姐,一方話佢挑釁,一方話佢唔識字先打錯,
    神中龍都已經即刻係2邊之間週旋,你呢?我地係馬日既公會團6個人俾你同金蒙空打死4個,講都未講完開2隻140級黎殺d唔關事既110級,
    家陣係你d公會既人打錯字在先,你憑乜野去打人?呢d叫人不犯你,你不犯人?)
口角?!練功停水開紅打人?! 你地唔會...關我咩事?! 你地公會喜歡搶人怪...我地又要跟住做?!
你地公會出名多人比人爆acc,我地又要學下習慣比人爆acc?! 咩叫2邊周旋?! 你望清楚佢d相 ! 係佢控制唔住佢個發巔教主 !
打錯隻字就要比人叫垃圾?! 你地d 屋企人由細到大係甘教你地架 ?! 甘我話你地無家教即係無話錯啦 ~ thanks你比我知道呢一點!
我地出雪地門口開紅掃你成團個一刻 !  係你地個  教主+神中龍  係大頻度話   [ 開戰 !]
你地都話得開戰 ~我地唔掃你 ?!    憑咩打人 ?!  憑當時你會中個兩位   英明神武既大俠 ~係大頻話開戰囉 !聰明人 !
你地要唔認 ~話無講過我都無話可說... 當日on緊line既人,有睇大頻既都見到!
你地話得開戰...我唔打你 ?! 你short上腦嗎 ?!

3.我地公會一直都希望可以同其他公會,不論等級高低強弱而和平相處,就好似你地話想玩城戰,我覺得ok wor,大家交流下,
   咁我地輸左.你地佔左巴2,我地去佔其他城有冇問題先?我地去佔黃金城,你再黎攻,我地守唔到棄城係我地冇本事,雙方都依遊戲規則玩我覺得冇問題
   (不過...係我地佔左月1城既時候...我親耳係你地skype度聽到藍鳳凰你話全server一個地城都唔俾我地佔,仲要開紅黎殺我地,)
你地位會長.半年前係紅花會出會時!同我講話想打城戰~希望有得互相玩下.所以出會另開新會.仲話到時叫我唔好嬲...
我等左半年~我打完個巴一番黎...一次城都未守過.會員佢地話想玩城戰,講左兩-三個月都有.全部叫我去攻巴二.玩下...
我一直當你地朋友廢事打完有咩問題...我從來無打過你地任何一個城!
到 教主力撐次男事件,我地先至決定去打巴二玩下.所以預早一個星期前通知你地個好會長.神中龍當時仲同我講話.ok and thanks!
點知道我地佔完巴二後.接住你地聖戰就打我個 黃金城時間戰,打完先密幻星叫幻星通知我...
我問你地甘叫通知咩?! 你地仲可以話我地一早通知你地係我地問題! 再唔係你地應該連打完個時戰都唔好密幻星丫麻...
直接去佔城咪得囉.神中龍你都可以係大頻講得出...明知我地無人守所以先去打,唔通等我地搵人守城先再打既說話啦!
去打一d無人守城既城`就唔係叫做為左打城戰啦下話?! 你係skype 親耳聽到真係勁~我完全唔知道你幾時入過黎我地個skype囉!
你講錯喇 ! 由你地無預早通知我地,打左個黃金,仲要係大頻度話係特登既唔比我地轉人番去守先打...個一刻!
我已經話要打你地!打到你地一個城都無!唔係既話我唔需要打埋你地個月二~低b輝~下一次想嘹野出黎講~
做清楚資料搜集先啦`唔係知d唔知d~ 你地喜歡放二五仔係我地skype~呢d咪叫做 狗既性格囉~

輝火 親耳  係藍鳳凰 個skype 度聽到....嘩~幾勁呀=0=  同以前joker d行為一q樣!
好問心!我到依家都係甘講~我無時間亦無甘好心機去放25仔係對頭人度.... 依家係打機...唔係打仗囉.你地睇得太多   無間道  -.-

4.我地公會唔會係人地申請對練既時候偷襲咁去圍毆人,我地講說話會算數,
   你隻揪驚輸俾我或者輸唔起就唔好應戰,應戰發覺唔夠人打先叫人開紅幫拖,你隻150白練既抑或紙扎既?你仲要身為會長代表緊一個公會,
   你唔覺瘀唔代表其他人唔介意陪你瘀,你個人點玩遊戲我懶得理你,不過...請唔好係度歪曲事實,你冇品就唔好講到咁似是而非,你覺得自己做
   得岩既就唔好對住d會員講d唔講d
哈哈!輝火呀~~~你知唔知道呀?!我幾驚你一路都唔出呢一個回應~哈哈~
當日你話玩隻抽~我一早預你學人影相~之後再cut 頭 cut 尾出post啦~ 低b仔 !你唔講埋你點解無啦啦...聊我對練既 ?!
幻星殺完你地d狗~ 我已經話明同你地一隊打一隊...你地唔夠人咪講句囉~仲話係水晶等幻星?!笑死人...
你係水晶練緊功....風影係附近行過....紅都未開....你就驚到周圍走~一頭衝埋去d 160*度死q埋~唔好成日係度搞笑啦~翼仔輝  -.-

當日.我藍鳳凰開緊小號同d會員打緊巴團.幻星上線搵狗殺~甘岩係水晶山見到有 4隻 教主,門徒,垃圾騎+隻亞魯奏斯...
甘都見到仲點會放過?! 幻星一個開紅車埋去...落完技紅左名.番左城~ 好奇怪~比人開紅打個d lup晒水~聲都唔聲下...
輝火唔關事既就不停係大頻吠~哈哈~  教主門徒 唔知道係咪知道自己問題.大頻曹甘多次~一句聲都唔聲下~
甘又係....撐唔起...唔好學人撐丫麻~依家撐到練功比人打都唔敢出聲~

之後~隻輝火開始係甘吠...最後話隻抽~哈哈~預左你啦~我幾驚你唔出城!我一個人無開紅同你對練...
你比想飛開紅打 ?! 入我數 ?! 隻想飛唔係我控制...佢開紅打你有幾奇?!
紅花 一見 聖戰d人就開紅打架啦~ 你唔係唔知道呀 ?! 你甘都話要聊我出去隻抽.... 你想陰我話我唔夠你打...咪出聲囉!
但我到依家都唔知道....點解你地出野外就比人打.....我地d人練功練甘耐都無事 ?!

唔好同我講話你地和平呀!  你地一班人....偉偉一個人係雪地~你地隻 主載係幾個高lv圍住之下~無啦啦都開紅打死偉偉啦 !咪學人扮正義 !
你地係唔夠膽開紅殺我  藍鳳凰  咪出聲囉 ! 我日日出城去練功,幫人做 ++機~
就係唔知道點解   唔似得輝火你甘..... 一出城就比人打喎   0.0   

你係 post 相~就唔該 唔好  post 一 d 又 唔 post 一 d !

請看圖 ^_^    岩呀~睇下d人幾好笑....自己樣衰比人打...仲要賴我 -.-'''
                     紅花打聖戰打左甘耐,你唔好同我講話你唔知呀!翼仔輝~~~~

十週年勳章(賀詞)

你貼第一幅圖~上面個 msg box 仲有大把位 ?! 左邊你個箭咀仲可以有排拉向上!
你唔影埋d前因後果就掉 一句兩句出黎 ?!驚比人知道係你地on dog dog唔夠人玩team pvp~
只係影隻抽黎屈 日本妹呀?! 日本妹同你對練無開過紅~ 你自己出城比想飛打就賴話日本妹唔書?!
岩岩我地d人係水晶掃你幾件...我d會員點知道你會唔會叫我出城之後圍我?!
一路都打緊交~翼仔輝樣衰比人打...入日本妹數`好好笑 ~

最好笑係....有d狗比人係水晶殺完想囉番個彩?! 我預左你啦~小朋友-.-

下一次~貼圖唔好貼d唔貼d啊~知道嗎 ^^?! on dogdog~
我又番入game繼續開團喇~我d 朋友們等緊我 ~~~

(ps : 你就好啦~無朋友同你玩~孤身一個係度打~喜歡幾時online就幾時online~真開心~
        我唔得啊~日日都約晒會員朋友去練功打寶~哈哈~你繼續keep住半夜做縮頭龜啦~)
byebye~~~~

咩叫不分青紅皂白?! 你都幾好笑...你地話得我d人係垃圾~我仲要當你地係朋友?!
咁點解你d人會俾人話垃圾既?你會唔會本末倒置呢?佢唔係打錯字叫我地做性戰在先咩?你唔係幾廿歲人先後次序唔識分丫馬0.0?
你地打錯字在先~仲要未傾完就開高等級去殺d低等級既在後~教主話撐次男撐得唔岩咩?
枉你仲可以大大聲話我地問題~請問如果唔係次男有問題~佢唔岩...
何解你地位好會長要踢佢出會呢 ?! 如果次男無唔岩既話 ~即係你地個垃圾會長做錯野 ?! 亂踢人丫 ?!

你錯很哂啦...人地次男就係一早估到你興將人地一個人既事就全會掃,所以佢一同你地嘈就自己退左會啦,都叫左你諗野唔好諗埋一邊囉...
你話次男有問題?佢有唔岩?你d人打錯字講到我地個公會名叫性戰咁挑釁就係岩既?就係冇問題既?
你覺得自己岩米講聲囉...咁又係,自己人講錯野仲要開紅去掃人地?...呢d係米叫一錯再錯兼錯很哂呢0.0?
打錯隻字就要比人叫垃圾?! 你地d 屋企人由細到大係甘教你地架 ?! 甘我話你地無家教即係無話錯啦 ~ thanks你比我知道呢一點!
咁你屋企人係米教你打錯人地個名俾人鬧係人地唔岩~要去call人掃人地丫?你屋企家教都幾特別wor0.0?
我已經話要打你地!打到你地一個城都無!唔係既話我唔需要打埋你地個月二
全server過半地城都係你地既,如果真係黎玩城戰既,有需要將我地已經棄權既巴2城陷咩?睇黎你做法係想趕絕我地在先wor0.0?
再講丫...攻城掠地都係遊戲好正常既玩法,就算你真係守到全server既城唔俾我地攻到一個我都覺得冇問題,不過唔包括要開紅掃我地囉!!!
你地攻我地巴2就得?我地攻你月1就要開紅掃人?你都幾ok wor@.@?
好問心!我到依家都係甘講~我無時間亦無甘好心機去放25仔係對頭人度....
第1...我冇你所講插d25仔係你地度...大家都會有朋友...只不過我有朋友係你地skype度...佢打電話話我知你地咁冇品輸唔起係skype度發哂氣俾人攻左個城,
話要開紅掃我地姐,而家d 3g電話幾清架,可以睇到人地skype邊個廣緊野都好清楚,無間道???out左好耐啦= ="你打少d機得閒增值下自己啦
當日你話玩隻抽~我一早預你學人影相~之後再cut 頭 cut 尾出post啦
係丫...我d相冇你咁齊...因為我好少影人相話人廣d乜乜物物..比你生疏得多...
唔似你口口聲聲當神中龍係朋友...一早就影人地廣d乜乜物物...你唔做出黎我都唔知你咁樣對d你所謂既朋友@.@...超攪笑...
你d相咁齊...我諗你都睇到我廣咩先掛0.0?...我撩你隻揪...係隻揪...你唔識字就問問人點解...
再唔係你問問想飛同熾魔咩叫申請對練?我149級都佢地打過幾場...都有輸過...我輸左會認...唔會似d人俾人用暈技暈左就叫人開紅幫拖怕輸
想飛夠唔like我啦...起碼人地夠膽堂堂正正行出黎1 on 1丫?佢未輸過俾我咩?輸左米再打過囉?只係一個遊戲姐!!你?...唔好講啦...講出黎都登你瘀爆...
紅花打聖戰打左甘耐,你唔好同我講話你唔知呀!翼仔輝~~~~
我梗知你地打聖戰啦...不過我地有7月3日已經冇左會啦...你地有停過咩?只要以前係聖戰既冇左會都照打人...呢d算係咩?
就係唔知道點解   唔似得輝火你甘..... 一出城就比人打喎
咁果日係水晶...教主~門徒~我死我事~亞魯奏嘶俾d咩打?旋律~聖手~藍情~乂roy少乂係馬日廢城又俾d咩打?係米俾狗咬親呢0.0?
你地個好會長禁唔住...教主 ~就走黎想禁我地 ?! 低b的嗎 ?! 雞仔唔管,管麻鷹 ?!
隻想飛唔係我控制...佢開紅打你有幾奇?!

你知道自己想講d咩未?你會唔會覺得自己咁廣野會好茅盾?不如你諗清楚先打字?唔該俾番少少邏輯好嗎?
你係水晶練緊功....風影係附近行過....紅都未開....你就驚到周圍走~一頭衝埋去d 160*度死q埋~唔好成日係度搞笑啦
你地咁多隻150...咁有冇149?不如你試過開隻149入水晶衝埋隻170*度睇下咩效果?睇下冇希城走唔走得甩@.@?
你就好啦~無朋友同你玩~孤身一個係度打
我希望你知道一點...好緊要既一點...你地要開紅要殺人問題不大...反正我地都預左d不知所謂既人係點...
問題係...由你隻揪怕輸要搵人開紅圍攻我果日開始...我地d人真係睇你唔起...你識唔識咩叫爭執都要睇對手?
我冇諗過d人練到話自己點高級點勁點樣點樣做d野咁下流...打左2篇野你睇唔出咩?你所作所為禮義廉都好似有少少少少既...係無.....
無乜野?你識字啦~唔駛多廣
你連做我既對手都未夠資格,你覺得自己做得岩既米繼續自我陶醉一下囉

無能力 就唔好話 唔理咩事 都撐只 次男 啦   叫左開戰   又要扮死狗   俾人 殺左 又開d 新人 出大頻小人  你地d正身 唔膽出頻 講野 就唔好升啦

十週年勳章(賀詞)

咁點解你d人會俾人話垃圾既?你會唔會本末倒置呢?佢唔係打錯字叫我地做性戰在先咩?你唔係幾廿歲人先後次序唔識分丫馬0.0?
你地打錯字在先~仲要未傾完就開高等級去殺d低等級既在後~教主話撐次男撐得唔岩咩?即係你都覺得打錯一個字...就應該比人叫做垃圾?!
打online game大把人係打同音字.有幾奇?!即係全部打同音字既人都係垃圾?!
咩叫未傾完?! 你腦殘定真係低能架?! 我已經話左`我地出雪地殺人個一刻~
係你地公會兩個 英勇超人    教主 同  神中龍  係大頻度話開戰 !白痴仔 !
想屈紅花...都搵一個好d既理由~大話狗!一開始咩都未開始吊~只係次男話伊娃娜垃圾~我地d人大頻度問咩事...
教主已經一句得埋黎話撐!佢自己問都未問清楚咩事...
之後曹左一輪~係大頻你地兩個勇士就話開戰 !

你錯很哂啦...人地次男就係一早估到你興將人地一個人既事就全會掃,所以佢一同你地嘈就自己退左會啦,都叫左你諗野唔好諗埋一邊囉...
你話次男有問題?佢有唔岩?你d人打錯字講到我地個公會名叫性戰咁挑釁就係岩既?就係冇問題既?
你覺得自己岩米講聲囉...咁又係,自己人講錯野仲要開紅去掃人地?...呢d係米叫一錯再錯兼錯很哂呢0.0?
輝火呀~隻次男自己退甘利害呀?!甘即係...一係神中蟲 吹水~一係你隻腦殘狗係度狗up當秘笈啦?!

==============神中龍 : 我廣左幾多次 我踢左次男
==============輝火   :  人地次男就係一早估到你興將人地一個人既事就全會掃,所以佢一同你地嘈就自己退左會啦

你下面一路打個d廢話....由睇完你話次男自己出會...再話我凜錯晒....
我都已經無眼睇...廢人講廢話~原來真係無錯~ 唔知道究竟你係廢人定係   神中龍  係廢人呢 ?
(hehe原來兩個都係喎 -口-)

唉~早講啦 ! 原來真係咩樣既會長就有d咩樣既會員...好慶幸我地公會無你地呢d甘既人.
講完唔算數都算...比埋相你地自己睇...睇完都仲要係度死撐...

好問心丫~你地+油係度吠啦!吠極你地都當係自己無問題~我地錯晒架啦`
貼圖貼d唔貼d.講野講d唔講d...係你地班狗係度想誤導其他人.
無問題.隨便你!玩我地d人就會一直係度玩落去~甘唔滿意...一係你咪走~一係咪學以前d走狗甘...
全部轉晒練新人囉~都練緊啦呵 ^^?! +油啊~我幫d會員升晒d分身`一有時間我連你地d分身都掃!

隻抽?!依家我叫人開紅打你架?!有相有錄音咪拎出黎放上黎囉?!
short上腦呀你?!自己出野外比人打關我事?!你樣衰就接受現實啦 ~
係咪出親去野外都比人打架啦~翼仔輝...

你地快d再拎其他無聊野出黎吠~出黎叫啦~怨天怨地怨紅花丫麻~
繼續搵啦~但唔該你再有下一次...資料搜查做好小小,想貼圖去屈我地時...
貼好小小...唔好甘肉酸...可以嗎 ?!

神中龍係我朋友~就唔會容許自己公會d顛狗出黎亂甘吠 !
唔好甘幼稚以為識左幾年就可以當無事...一單還一單!
佢撐得d狗~就預左自己做埋狗!

成班無家教既聖戰狗~岩喇~改名啦`改完會名一樣一樣照打你!
你地班狗仔好容易認者^v^

[ 最後 一個 建議 : 下一次~想囉彩 想屈人既話... 真係好應該做個好小小既 資料搜集. ]
[ 最緊要~唔好玩[截住一忽一忽黎講呀] 哈哈~到依家都唔認衰~抵你地個會死得甘快. ]

下一次再開新會 ~叫  : 死雞撐飯蓋   丫麻 ︿︿

~~~~傻仔輝~大話輝~翼仔輝~肉酸死人呀你~ bye bye 喇~~~~

十週年勳章(賀詞)

到依家都唔認為搶人怪係有問題...

唔覺得因為人地打同音字而叫人做垃圾係唔岩...

仲要講到隻教主乜都唔問清楚就撐隻次男甘做係正確...

打城早d比時間通知人,係無需要既話.你神中龍當日就唔好扮晒好同我講thanks.
轉頭打完時戰先識得去密幻星.我問番你就話唔通比時間我調番d人去守城...

玩online game 攻城係正常~最好玩就係甘!
但你地唔係囉~ 你地講到明只夠膽去打d無人守既城~
有無可能可以肉酸成甘?!肉酸完仲要唔認個下好野~

獅子撲兔~你地個好會長  神中龍 講駕 ! 要打城只打d無人既城~
就唔好講到自己甘偉大~ 你地想要稅收咪出聲囉~唔洗甘肉酸只敢偷d無人守既城!
我地打番黎d城~轉頭就棄左~我地就係為左打城戰 !

唔似得你地甘肉酸... 無人守既城先夠膽攻 !既然甘無膽~
就唔好講埋d 咩....   攻城掠地   甘好聽 ~
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 05:07 PM , Processed in 0.044501 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存