2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 足球討論區 點解巴布有得入選!?
返回列表 發新帖 回覆
go

點解巴布有得入選!? [複製鏈接]

點解巴布有得入選!?
2006年世界盃 巴布係阿積士打緊亨特拿後備,亨特拿全賽季入左超過40球,荷蘭聯賽33球,都冇得入選

但係竟然佢既球會後備巴布全季聯賽只得2球都有得入選

4年之後,亨特拿過去個球季係ac米蘭表現同上陣時間唔夠穩定,但係荷蘭冇太多前鋒,荷甲都冇荷蘭前鋒新星出現,而且亨特拿都仲可以係意甲有限上陣時間入到7球 而且幾次後備上陣都有好表現如對卡垣尼亞,國際米蘭以及費倫天拿,加上世界盃外圍賽佢一直打正選而且一直有表現,結果能夠選到尚算合理,但係就比人話點解有亨特拿會冇雲佬,但點解話亨特拿唔夠班取代雲佬但係冇人提下巴布?

巴布係英超上陣時間小過亨特拿,而且0入球,只係歐洲賽入過2球,如果話亨特拿同雲佬只可以打正前鋒,巴布可以打正前可以打邊對荷蘭調動有更多變化,但荷蘭翼鋒球員已經有洛賓,古治,艾費利,艾利亞,什至史奈達,雲達華治,雲佩斯都可以打翼,而可以打正前鋒都有雲佩斯,古治,亨特拿

至今巴布係世界盃仲未有1分鐘巴上陣時間,佢兩次世界盃既入選,都有d離奇..

十週年勳章(賀詞)

咁點解老馬唔中意用當fit既大米..死都要用希古恩?
點解卡比路唔揀禾仔..
點解杜明尼冶唔揀賓施馬同拿斯利@@?

教練問題姐.
已有 1 人評分Good 收起 理由
dog1210 + 1 大米當fit=希古恩唔當fit-,-?

總評分:  Good + 1   查看全部評分

十週年勳章(賀詞)

因為佢有作用

原帖由 °笨小軒 於 10-7-8 02:38 PM 發表
點解卡比路唔揀禾仔..

教練問題姐.

杜明尼冶:因為賓施馬同拿斯利佢地星座今年冇運行丫嘛=[

真係睇教練點睇
就算選左都唔一定有得出埸

原帖由 BOBOBOYBOBO 於 10-7-8 07:56 AM 發表
而且幾次後備上陣都有好表現如對卡垣尼亞,國際米蘭以及費倫天拿

唔好玩啦
你有無睇意甲架....唔好淨睇數據啦唔該
除左卡坦尼亞果場,其餘果D比賽,亨特拉爾根本就從未有過好表現
佢除左入波果一刻之外,基本上成場都唔會見到佢
佢對隊波既支援=0
又唔回防,又唔走位,淨係等波到
明知自己唔扭得都要扭
佢除左係射術得之外,其他野根本不值一提
佢入果d波,全部靠自己射術
但佢完全唔識同隊友配合
milan失好多波都同佢有關
佢係前場扭失波,比人打反擊
但係佢又唔回防喎
無錯,佢的確係幫milan拎返唔少分
但唔好唔記得...佢都令到milan失左唔少分

十週年勳章(賀詞)

原帖由 °笨小軒 於 10-7-8 02:38 PM 發表
點解卡比路唔揀禾仔..

教練問題姐.

揀禾仔??
我諗卡比路時時刻刻都睇住佢比賽

而家d人成日話.....world cup lose左因為冇禾仔
                       如果england  world cup win左..因為都係冇揀禾仔

十週年勳章(賀詞)

原帖由 c朗乂sHiNg 於 10-7-9 09:47 PM 發表

揀禾仔??
我諗卡比路時時刻刻都睇住佢比賽

而家d人成日話.....world cup lose左因為冇禾仔
                       如果england  world cup win左..因為都係冇揀禾仔

我明..我都係打個比喻而已..
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-26 11:20 AM , Processed in 0.034436 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存