2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 伊希歐之夢Online 希望所有玩家不要再買GC點
樓主: Goodman2007
go

希望所有玩家不要再買GC點 [複製鏈接]

我家陣重有錢可以敗, 你吹麼?

小說寫手 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

原帖由 erttp 於 10-7-12 04:15 PM 發表
我家陣重有錢可以敗, 你吹麼?

= ="有耐冇見過你上eco版……

小說寫手 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

嘛……(微笑)

翻一翻樓主既開post紀錄

已經清楚樓主你是一個怎樣的人。

樓主汝這個SB請立即滾出這個版區!!!!!

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

回復 45# panucci 的帖子

起埋人地底

原帖由 Goodman2007 於 10-7-12 04:23 PM 發表
我都話左本來唔想屌你地個垃圾game  你地d玩家文化水平 太弱 我先路見不平
面系自己丟咖

0_0 玩家文化水平低? 夠5夠你低先~
個個game都5系一定好玩嫁啦~ 買5買點都系個人自由
= =我好好奇! 想知你點樣屌個game呢?
0,0系呀~ 面系自己丟嫁`  你e+已經系丟緊自己面呀~

= =人地頭像系咩 關5關你事呀~ 你個頭像夠系女人啦~ 咁你個號做咩叫goodman2007呀~ 咁你系味人妖呀~

十週年勳章(賀詞)

原帖由 Goodman2007 於 10-7-12 02:46 PM 發表
真系要我出聲嗎~v~ 你地玩呢隻game d畫(廢)到hi禁我唔講住
玩遊戲玩到要用真錢 無能人事之舉 gc買希望一開始就已經失敗? 有你呢種失敗玩家放水點會失敗.哈
我叫你地唔好買點只可算系一種提醒 冇強迫過你地(理解成 ...

d畫廢係咪你開低質咋
開高質比起其他game好令喇喎(以可愛風黎計)
如果你係中意現實風既又點可以同可愛風比

原帖由 Goodman2007 於 10-7-8 08:29 AM 發表
GC全心想呃錢 大家過去夢希望睇下就知咩事 不用多說 玩GC代理的遊戲 到最後只會X街收場

真系要我出聲嗎~v~ 你地玩呢隻game d畫(廢)到hi禁我唔講住
玩遊戲玩到要用真錢 無能人事之舉 gc買希望一開始就已經失敗? 有 ...

樓主你文化水平又唔見得有幾高喎
一. 睇POST就知:
文化水平好的人會咁多錯字嗎? e.g. "真系"個"系"字, "講物9"個"物"字
文化水平好的人, D文句GE語病會勁到人地連句句子都睇唔明嗎? e.g.  你把十年一直1用尖尖牙刷,刷牙既(廢)口又講得岩
有文化修養的人, 會在短短一篇文內用咁多粗口嗎?

二. 你叫人5好買GC點, 但係你GE說話完全冇說服力, 你所寫GE只係鬧玩家, 鬧ECO, 鬧GC, 有用嗎?
玩遊戲玩到要用真錢? 邊個話, 雖然我間中都有買點, 但係你完全可以5花一分一毫玩ECO, 況且GC都要賺錢, 佢引玩家買點, 我覺得無可厚非. 各人有各人玩法

三. 冇錯, ECO裡邊係有D冇品+水平低GE人, 好出奇嗎, 正如呢個世界係咩人都有, ECO裡邊有小學生, 有大學生, 有出嚟做野GE人.你要講咩係你GE自由, 但係你係POST裡邊不斷侮辱成個遊戲GE玩家, 以偏概全, 話各位”智商微弱”, “玩家水平極低”, “傻仔” 就算你個POST再有說服力, 都無法令人接受

閣下冇IQ, 冇EQ. 玩一隻遊戲要嘔十九幾兩血 你話我低能又好乜都好, 請恕我無法接受你個POST.

原帖由 緋雨 於 10-7-13 05:20 AM 發表

= =我好好奇! 想知你點樣屌個game呢?

佢可能整到成個MON都係白膠漿?
已有 1 人評分Good 收起 理由
Kitty蚊 + 1 讚好

總評分:  Good + 1   查看全部評分

原帖由 panucci 於 10-7-12 16:17 發表

= ="有耐冇見過你上eco版……

玩SD玩得太多了

此post已完
樓主想收此東西" "?大家給生路他吧

十週年勳章(賀詞)

原帖由 Goodman2007 於 10-7-8 08:29 AM 發表
GC全心想呃錢 大家過去夢希望睇下就知咩事 不用多說 玩GC代理的遊戲 到最後只會X街收場

玩遊戲玩到要用真錢 無能人事之舉 gc買希望一開始就已經失敗? 有 ...

一打唔洗找

我覺得樓主講野過度主觀,大聲夾無準

首先,GC同隻GAME係兩回事,GC只係代理,GAME係其他廠商開發既遊戲,兩者無關係的
GC個經營手法向來都咁噁心,大家都有眼睇,我都好讚成廠商改革之前唔再買"GC卡"
不過隻GAME我唔覺得有問題,系統可玩度甚至比唔少ONLINE GAME出色

討論下你所謂既失敗論:
畫面失敗:畫面差係因為,ECO係四年前既作品,你硬係要囉近代新作既畫面同舊作比較,加上畫面根本影響唔到隻GAME既可玩度(RO,WOW算係好例子了...),
證明你睇一隻GAME點樣先為知好玩都唔識
遊戲動作失敗:同上
地圖種類失敗:地圖種類既缺點應該係數量少,同埋副本單調,唔係咩所謂既千篇一律,
你咁意笑人地既討論,我仲更加想笑你個D無謂論點呢
遊戲性失敗:E隻GAME技能,素質配置既可玩度,就算係四年後既E家,都無咩GAME既配點比ECO有深度,加上多樣性既裝備,頭飾髮型,更加係其他遊戲望塵莫及,
樓主個弱字,係唔係話緊自己判定力弱丫?
玩家水平失敗:港澳區D玩家向來就同GC一類強盜式廠商打交道,唔識點去享受一隻ONLINE GAME,質素低,都算係情有可願,
不過正正就係因為有你ED眼光短淺,玩個人主義,文化水平低,外加無禮貌既人,所謂既玩家水平先比你地拉低晒

總結:
我係同意唔好買GC點的,不過比你D咁既膠人彈ECO,我真係接受唔到,你無咁既資格~
希望樓主可以有少少自知知明,講野要有返D智慧,智商底就唔好係度扮高人,
如果你無聊無屎屙就去高登做高登高()人,唔好係2KF ECO區吠叫,講野大聲夾無準

附送惡趣味改句:
真系要我出聲嗎~v~,你講D野(廢)到hi禁我唔講住,發一個貼系要比眾人叼到嘔十九幾兩血 真系古今一大奇觀,未完啦 傻仔 你個貼仲有大把地方比我(小)
個貼廢到扣分都冇 點解禁講? 版主完全睇唔上呢份廢貼 扣黎冇意義.扣黎只會扁低自己

再贈多句:E家唔係你弔我地,係我地弔九你,傻仔

原帖由 panucci 於 10-7-12 04:29 PM 發表
嘛……(微笑)

哇,佢發既貼又真係幾經典波-,-

封post啦,沒有討論價值.........
有時間不如去回答下d新手問題好過.

十週年勳章(賀詞)

話說...我以前  玩的全都是月費game... eco是我第1隻免費game...  所以...我覺得玩遊戲比$ 很正常...  因為我未玩過唔洗比$ ge 遊戲~

=V= 總之 人地有人地玩  你有你玩;;~
你無權教我地點做~!!
(*END*)

原帖由 panucci 於 10-7-12 04:29 PM 發表
嘛……(微笑)

我發現,, 原來我地都幾好人..57 回復/ 1600查看

再睇下樓主既開post記錄....   0 / 77<----  =口=''
0 / 218      0 / 122  ....    笑了...    仲開過po收外掛....`

樓主.. 我地eco既玩家有咩得罪過你?(笑
無啦啦,, 一個完全喺eco版未見過既人會喺度開po鬧埋我地班玩家-,-你咩事~__~"

需要青山電話嗎?

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

玩遊戲玩到要用真錢
抱歉...我第一眼看到這就噴茶了
傻仔....玩遊戲唔駛電架~ 你唔駛交電費~你人力發電機啊~ 講野用用腦先啦....
咦唔係喎...玩捉依因咪唔駛錢囉xDD
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-11 04:38 PM , Processed in 0.049548 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存