2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 海王傳說(81Keys) 【轉貼交易區內】正野~快入!
返回列表 發新帖 回覆
go

【轉貼交易區內】正野~快入! [複製鏈接]

73/72JOB Ec 主教令裝(已鑑未沖,全加精) 技爆2 防元2lv(火) 潛8 6個包 內有單車 電單車 風帆 云 夢魔 精羊 飛毯 錫安披風 整藥7lv 武器5lv 配件2lv 有單車衫 吉姆3 波板糖 加速 有6支+20%經水(30天) 大量急回hp水 正屬/技 意密詳談【HKD】

76/75joblv龍騎 棋裝(已沖,已上6-7石) 技爆5 潛8 6個包 齊所有表情 內有c鷹 精馬 加速 錫安披風 吉姆3 單車3 口罩 奶嘴 結婚禮服 攻元7lv(火) 防元6LV(火) 整藥3lv 正屬/技 意密詳談【HKD】

81lv/82job狂戰 國王套 技爆6 潛8 6個包 內含電單車 風帆 c鷹 精虎 有單車衫 吉姆3 錫安披風 加速 墨鏡 雪卡 重技 重屬 武器7LV 防具7lv 大量大補 正屬/技 意密【HKD】

80lv/79job舞劍 國王套 技爆5 潛8 3個包 內含電單車 精馬 加速 攻元5lv(暗) 防元4lv(火) 大量大補 正屬/技 意密詳談【HKD】
★-------------------------------------------------------------------★
【平Ac】
放60lv水元 55lv裹血裝 潛6 5個包 有電單車 云 夢魔 配件6lv 整藥2lv 正屬/技 意密詳談【HKD】

放61lv龍騎 55lv裹血裝(已沖,已上4lv石) 潛6 6個包 2個表情包 有加速 錫安披風 結婚禮服 防具5lv 意密詳談【HKD】

★-------------------------------------------------------------------★
【道具/game$】
1000m=65hkd (買多野可平)
愛德賢者水晶
數1
數3
數4
數5
數6
數7
鑲橙
紅石
橙石
白石
精打
防禦元素石
國王棋
主教
技爆
解8
解9
防4
防6
電單車
火焰染色
火/水攻鏈
白金
大量閃披 水晶球 黑3 黃3 粉3 聖誕圍巾 王key 6/7農埸卷 抗暈鏈 攻戒 真.海戒/鏈
(仲有好多野未打)

以上野全HKD
有意ad我msn詳談
ad後請講收ac/物品【運吉勿Ad吊尻7你!】
shayeung-3-@live.hk

推推~~~~~~~~~~~

小人轉左手都殺,點敢買純既AC

原帖由 Destiny乂傑 於 10-7-9 06:02 PM 發表

出少句聲冇人當你啞嫁~ 睡衣柒頭

十週年勳章(賀詞)

原帖由 Destiny乂傑 於 10-7-9 06:02 PM 發表

左手轉右手

唔該收收皮啦
收唔起就唔好系到嘈啦
黑幫好多人都開post放ac~
你咁勁copy句野系佢地個post到囉
仲有你地收左我地d ac之前我地會幫你地傾囉!
如果小人國真系轉左手都唔肯放過我地d ac咁我地最多咪唔放!
你一句留言阻住晒我地做生意又唔系收晒我地d ac!運吉!?
送你一句話【收唔起就唔好阻住晒】

人地放AC.  你唔買姐.    收字LA= =

買唔起個ac牙??  唔洗唔鋸
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 03:08 PM , Processed in 0.029014 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存