2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 做咩最近無曬人post野??
樓主: 天武仔
go

做咩最近無曬人post野?? [複製鏈接]

原帖由 wolfhell 於 10-7-14 04:35 PM 發表

你插我唔介意

反正我都比99金插到無地自容n次咁濟

本人比你插多一獲無地自容有乜所謂姐

上一編本人已經認到、做到好似隻死狗咁

唔掙在你會有咩粗口成份之類說話話我D乜野

總之彩、面、低威、台階 ...

人地貼咩POST關你咩事, 比人插都係你抵死姐, 呢到我睇唔到有人會同情你
已有 1 人評分Good 收起 理由
99金 + 1

總評分:  Good + 1   查看全部評分

原帖由 wolfhell 於 10-7-12 10:56 PM 發表

至於下一編你(99金)點回也好、回唔回也好,本人都唔會直接回應你既文章 (但唔排除會用暗示、間接...等等之類 )

純粹路過.....
你都幾無聊下, 等九陰等到short左?
未聽過有人會咁得閒走去「間接」回人個post
笑左
已有 1 人評分Good 收起 理由
99金 + 1

總評分:  Good + 1   查看全部評分

GOOD啦

繼續啦

反正我都比人插到麻木晒

唔掙在本人想睇下你地( 包括99金 ) 仲有乜野說話想插我

人就係咁嫁啦有野睇就一定熱鬧起黎

只要本人唔直接回應你地每一個或唔回覆一編野出黎

你地最終覺得冇野睇落去嫁,至於之前同99金罵戰都睇夠就另一回事

我就停晒手停晒口睇你地仲有乜野說話留言比我睇

之前我罵99金你地就當睇戲咁濟,依加就掉番轉我就去睇戲或睇小說

你地一係就唔好插,要插就插得勁D,我就睇得刺激D

話唔埋你地插插下既時候我就當好似睇緊小說咁睇咁開心

你地最好插到5、6、7頁我就當睇小說睇足5、6、7頁

話唔埋睇睇下既時候已經忘記左我係被人插果個都未定

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

你地可唔可以打少d字........
禁多字攪到我提唔起勁睇...
食花生都無味呀

十週年勳章(賀詞)

唔好吵la@@公測戈時 你地打飽佢na!

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

原帖由 fish66325918 於 2010-7-15 07:59 PM 發表
唔好吵la@@公測戈時 你地打飽佢na!

放暗器

真係無心機"爬晒"你地既對話,實在太冗長太乏味。
至於你想睇我地回應,我咪祝wolfhell'伯母短命d,
唔係你四圍撩事鬥非,伯母活受罪
不過你又要返工又要同fd出街,邊有時間睇丫~
你就最忙,最多fd,最多野做啦
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 12:46 AM , Processed in 0.032759 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存