2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 做咩最近無曬人post野??
go

做咩最近無曬人post野?? [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

近d幾個星期,
我日日都有入黎睇野
我發現好似少左人post d資料出黎.........
快d搵人post野啦!

無野Post咪無人Post囉 見無人Post新野都可以自己去爬文架。

冇料咪冇post...
想知小爆料自己爬文/問人
係禁post會被d無聊人話你呃post同洗板

本人真係唔稀罕"佢"既所謂爆料,"佢"D所謂爆料以為自己好似好把炮、

以為自己好巴閉、以為自己好似得到天下既秘密冇第2個人知咁,

對本人黎講依D爆料尤如垃圾,"佢"D咁既趾高氣揚、目中無人既性格本人永遠都睇唔起"佢"

還有本人番工番到黑,邊有時間睇完"佢"既所謂爆料呀

如果本人有時間、唔洗番工都寧願出街同D FD玩好過啦

仲留係屋企、網吧...之類既地方睇"佢"所謂既爆料咩

再講如果九陰真經真係要出神早出左啦,洗鬼"佢"post爆料咩

至於"佢" 係邊個心知肚明,本人都費是直接理"佢"

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

你有手就自己去爬文啦"

原帖由 wolfhell 於 10-7-11 05:16 PM 發表
本人真係唔稀罕"佢"既所謂爆料,"佢"D所謂爆料以為自己好似好把炮、

以為自己好巴閉、以為自己好似得到天下既秘密冇第2個人知咁,

對本人黎講依D爆料尤如垃圾,"佢"D咁既趾高氣揚、目中無人既性格本人永遠都睇唔起"佢"

還有本人番工番到黑,邊有時間睇完"佢"既所謂爆料呀

如果本人有時間、唔洗番工都寧願出街同D FD玩好過啦

仲留係屋企、網吧...之類既地方睇"佢"所謂既爆料咩

再講如果九陰真經真係要出神早出左啦,洗鬼"佢"post爆料咩

至於"佢" 係邊個心知肚明,本人都費是直接理"佢"

嘩~你真係番工番到黑波!攰唔攰呀?
琴日嘅回覆未夠火,今日仲要罵多兩錢重呀...

wolfhell 發表於 10-7-11 05:16 PM

睇你都幾得閒波?!- -?
你有時間、唔洗番工咪出街同D朋友玩囉~
又冇人叫你玩九陰,冇人叫你上2kf
乜放爆料就叫做趾高氣揚、目中無人?你都幾好笑
一睇就知你係咩人,放d料爆都可以講到人咁...
網絡世界就係同人分享嫁啦...唔係論壇開黎做乜?
唔通d料收埋收埋仲好?哦~低調呀?謙虛呀?
大白目一個,真無聊

屌!入黎睇下野又見到"佢"係度放屁
"佢"個腦究竟有咩問題,都出黎社會做事,諗野仲係咁唔成熟
直頭係戇鳩!
柒完都唔知錯,仲要繼續…仲要針對
又話自己有幾多幾多野做,唔得閒理人
"佢"依D死要面、嫉妒、睇唔起人既憤青本人永遠都睇唔起"佢"
至於"佢"係邊個大家心知肚明,本人都費事直接回"佢"
一陣又話咩游擊~咩攔截~
已有 1 人評分Good 收起 理由
99金 + 2

總評分:  Good + 2   查看全部評分

原帖由 99金 於 2010-7-12 22:14 發表

嘩~你真係番工番到黑波!攰唔攰呀?
琴日嘅回覆未夠火,今日仲要罵多兩錢重呀...

wolfhell 發表於 10-7-11 05:16 PM

睇你都幾得閒 ...

你真係幾好笑個渦

本人由頭到尾都指"佢"冇列明係你(99金)渦,如果你(99金)認本人唔介意渦 (唔好同我講,回應到咁明眼都知啦....等等之類說話)

同埋上一編都講左係對本人黎講,姐係暗示左本人對你個人主觀既爆料態度係一個趾高氣揚、目中無人呀

但你仲以為本人直頭話你(99金) 係一個趾高氣揚、目中無人,咁你咪只係識得理解前部份唔理解後部份囉 ( 簡單黎講:你只係理解本人用顏色文字既字眼 )

所以上次個編標題本人唔同你(99金)嘈其中一個原因就係依樣囉

再講你有權選擇理唔理、回唔回應我(wolfhell)文章、無視唔無視我(wolfhell)文章,

但你冇權阻我(wolfhell)點樣回應你,當然本人都唔會阻你(99金)點樣回應我

至於下一編你(99金)點回也好、回唔回也好,本人都唔會直接回應你既文章 (但唔排除會用暗示、間接...等等之類 )

因為上一編最尾個句都講明左本人都費是直接理"佢" ("佢"係邊個你應為囉、你覺得囉 )

,但依編文章只係事先聲明 (當然你信唔信依編文章係事先聲明就由得你 )

原帖由 kingage 於 2010-7-12 22:19 發表
屌!入黎睇下野又見到"佢"係度放屁
"佢"個腦究竟有咩問題,都出黎社會做事,諗野仲係咁唔成熟
直頭係戇鳩!
柒完都唔知錯,仲要繼續…仲要針對
又話自己有幾多幾多野做,唔得閒理人
"佢"依D死要面、嫉妒 ...

你有權選擇理唔理、回唔回應我(wolfhell)文章、無視唔無視我(wolfhell)文章,

但你冇權阻我(wolfhell)會點樣回應你,當然本人都唔會阻你(kingage)點樣回應我

至於你話我戇鳩咪戇鳩囉、死要面咪死要面囉、嫉妒咪嫉妒囉、唔成熟咪唔成熟囉本人冇需要死撐,

總知你話我乜野咪乜野囉,爆完又唔會令本人少一忽肉或心靈受到損傷、又唔會記住係心裡.....等等之類

及本人對依D說話一早麻木晒啦

d人自己駁番自己d文章....真係好好笑
先生你識唔識引言嫁?
引言時請針對內容回覆
唔好牛頭唔對馬嘴
d回覆成日自言自語

你d回覆內容空洞
好似係邊copy番黎,跟住加番d人名落去咁....
我又試下...

你有權選擇理唔理、回唔回應我(99金)文章、無視唔無視我(99金)文章,

但你冇權阻我(99金)會點樣回應你,當然本人都唔會阻你(wolfhell)點樣回應我

至於你話我戇鳩咪戇鳩囉、死要面咪死要面囉、嫉妒咪嫉妒囉、唔成熟咪唔成熟囉本人冇需要死撐,

總知你話我乜野咪乜野囉,爆完又唔會令本人少一忽肉或心靈受到損傷、又唔會記住係心裡.....等等之類

及本人對依D說話一早麻木晒啦

呵呵~完全可以套用....真係勁白痴,勁無聊

本人都係想講出見到你(wolfhell)既所作所為,我對你有咩感覺姐…
無人想你少忽肉,無人想hurt 你
只係想你明白…點知你話你已經麻木晒喎!
我諗聽得多先會"麻木",咁你咪成日俾人咁話你?
你仲唔明自己有咩問題?

btw我又試下,我都唔想再玩落去

你有權選擇理唔理、回唔回應我(kingage)文章、無視唔無視我(kingage)文章,

但你冇權阻我(kingage)會點樣回應你,當然本人都唔會阻你(wolfhell)點樣回應我

至於你既說話...................................................................................................

乜野爆完又唔會令人少一忽肉或心靈受到損傷、又唔會記住係心裡.....等等之類

本人對依D說話一早麻木晒啦

原帖由 kingage 於 2010-7-13 13:59 發表
本人都係想講出見到你(wolfhell)既所作所為,我對你有咩感覺姐…
無人想你少忽肉,無人想hurt 你
只係想你明白…點知你話你已經麻木晒喎!
我諗聽得多先會"麻木",咁你咪成日俾人咁話你?
你仲唔明自己有咩問題? ...

如果你回應我係謙虛既、用好既語氣冇帶串咀成份,我咪會改囉

但如果你回應我文章係帶有串咀成份好似99金回應我文章咁

我一定唔會改就算我知道自己錯係邊都好都唔會改,正所謂人要面樹要皮

佢話到咁我仲要碑鞠屈"室"比佢睇?? 如果係既話佢起不是對我更加目中無人、得寸進尺

再講你話我有咩問題時可唔可以自己諗下佢由頭到尾有冇錯先

至於你話我咪成日人咁話,我可以答你就算有人話我都係番工時間

同埋我冇諗過同佢繼續嘈落去,係佢自己咬住我唔放之前個標題,

我已經有2次認晒低威比佢之後先無視佢文章,現在依度個標題又有1次

姐係總共3次,就算冇3次起碼有兩次,但對我黎講可以話我讓得好大步比佢,大到可以連我既尊嚴都就黎比埋佢咁濟

但係佢想踩我更無地之容我都冇辦法嫁,講到尾或由此至中都係佢既囂張文字語氣,如果佢當初對我冇咁囂,本人都唔會同佢嘈到咁既地步

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

個POST變左鬧戰POST

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

原帖由 天武仔 於 2010-7-13 07:26 PM 發表
個POST變左鬧戰POST

當睇戲lo~

原帖由 wolfhell 於 10-7-13 02:56 PM 發表

如果你回應我係謙虛既、用好既語氣冇帶串咀成份,我咪會改囉

但如果你回應我文章係帶有串咀成份好似99金回應我文章咁

我一定唔會改就算我知道自己錯係邊都好都唔會改,正所謂人要面樹要皮

佢話到咁我仲 ...

你學好中文先黎罵人啦...
我睇得好辛苦呀
碑鞠屈"室"?起不是?定係豈不是?由此至中?定係由始至終?真係笑死人!
d語句又唔係好通順- -“

唔知係邊個咬住邊個唔放呢?唔知係邊串人呢?
睇番“一步一步往上爬 遊戲蝸牛十年展望 文/曜冰”嗰篇文,最後嘈ge係你波!
之後係咁走去我d帖度引戰,係度打你所謂ge“遊擊戰”真係勁無聊...
引用其中一個
原帖由 wolfhell 於 10-6-28 12:44 AM 發表
原來樓主大多數都想去台版玩九陰嫁0.0
咁本人就應該可以可喜可賀了 ( 只係偽裝 )

不過本人冇打算投票玩乜野版本,亦都唔洗同本人講:咩冇預你投票、
隨便你投唔投...等等廢話/屁話

仲要話我咬住你唔放...好笑!
我本來都冇諗住同你嘈落去,但係你鬧板呢d白目行為真係令人十分討厭!
成日話自己認晒低威,又咩,又咩
唔好轉移視線呀

總之你覺得我轉貼係洗板請去投訴
請不要鬧板,引起筆戰
你都出左黎社會做事啦~做d野仲係咁唔成熟ge?
請停止白目行為好嗎?

kingage 你都見到啦,我都想停止唔想同佢嘈

但佢係都要插多我一獲,我有乜辦法姐

由依個標題第8編本人發出既回應內容其中一段----> ( 至於下一編你(99金)點回也好、回唔回也好,

本人都唔會直接回應你既文章 )

由過一刻開始本人已經停晒手停晒口唔同佢嘈

之前可以話彩已經比佢拿得接近乾乾淨淨咁濟、認低威本人可以話認晒咁濟

佢唔覺得我有認低威我都冇辦法

再來尊嚴可以話比佢踩無地自容n次咁濟

但佢此終唔死心,此終佢捉我錯字同埋搵番另外自己既post同我嘈,我可以點姐

總之面、彩、台階.....等等既野我已經比足晒佢有剩

但佢死纏唔擺手都要引用我文章再插多我一獲,我都阻止唔到佢嫁 我會有乜辦法姐

總之依一編本人已經講晒、表明晒本人想講既感受,如果佢係下一編唔插就最好

如果係插既話我都冇辦法。

原帖由 wolfhell 於 10-7-14 03:22 AM 發表
kingage 你都見到啦,我都想停止唔想同佢嘈

但佢係都要插多我一獲,我有乜辦法姐

由依個標題第8編本人發出既回應內容其中一段----> ( 至於下一編你(99金)點回也好、回唔回也好,

本人都唔會直接回應你既文章 ...

唔好轉移視線去第8篇呀!第4篇你人身攻擊

你唔想筆戰就唔好回,好嗎?
你回人地,其實都係映射緊我

兩次都係你引起筆戰
第一次,你係你話我洗板
第二次,你係咁鬧板,係我d文章度引戰
唔好講到自己好似好無辜咁

如果你真係唔想繼續嘈落去,麻煩請自刪

kingage 你又再一次睇到/見到啦

本人已經可以話投晒降、舉晒白旗、丟晒武器出黎

但佢連投降者都唔放過

又或者係佢連少少一角劑既台階都唔比我落

我只好怪佢野心太大

如果佢有少少良知第15編本人回應內容

已經暗示左及留下一句---> 做人唔好去得咁過份

佢插我唔係問題但唔好去得咁過份/咁盡

但到依一刻本人已經故意/刻意轉移視線、唔直接回應佢文章...等等既野

佢仍然死纏唔擺手仲說咩第幾編之類想有意繼續同我嘈,

本人只好怪佢野心太大之如佢做野唔識趣

忍影世界 玩過星曲WEB

白痴
係到無啦啦影射人地
宜家又話自己無辜
得閒無屎柯咩
人地POST野你鬧到人唔post啦
宜家有人知道無左佢唔好啦
想佢post啦
你又黎過
99金 + 2

總評分:  Good + 2   查看全部評分

原帖由 john01006 於 2010-7-14 16:10 發表
白痴
係到無啦啦影射人地
宜家又話自己無辜
得閒無屎柯咩
人地POST野你鬧到人唔post啦
宜家有人知道無左佢唔好啦
想佢post啦
你又黎過

你插我唔介意

反正我都比99金插到無地自容n次咁濟

本人比你插多一獲無地自容有乜所謂姐

上一編本人已經認到、做到好似隻死狗咁

唔掙在你會有咩粗口成份之類說話話我D乜野

總之彩、面、低威、台階、尊嚴5大既野,本人已經比佢到盡

你及你地(包括:99金)係通要插我既,我咪比你地插囉

我睇你地會有乜野插我,反正個容已經爛到不能再爛

小說寫手 十週年勳章(賀詞)

原帖由 wolfhell 於 10-7-14 04:35 PM 發表

你插我唔介意

反正我都比99金插到無地自容n次咁濟

本人比你插多一獲無地自容有乜所謂姐

上一編本人已經認到、做到好似隻死狗咁

唔掙在你會有咩粗口成份之類說話話我D乜野

總之彩、面、低威、台階 ...

面就人地比,架就自己掉

99金 + 1

總評分:  Good + 1   查看全部評分

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 02:24 AM , Processed in 0.040014 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存