2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 電腦硬件及砌機交流 [分享]齊頭$2900 一般打機組合
返回列表 發新帖 回覆
go

[分享]齊頭$2900 一般打機組合 [複製鏈接]

機主係同學既原因,又係女仔喎,同佢慢慢傾;P
佢既要求好簡單
1. 打下ONLINE/PC GAME
2. YOUTUBE
3. FB
4. MSN

打PC GAME其實唔係好難,各位唔洗一下就諗到GTA4咁高級而又咁垃圾既遊戲。
其他果3項好易做到姐,一於就出張獨立DISPLAY啦。
咁但係而家有4670咩? 有,係我樓下電腦鋪咁岩見到最後一張,打電話比同學問問,最後當然係出住錢買左佢:lol

成套機係咁既:
1. A-DATA DDR-3 1333MHz 2G Ram AD2GD31333N
2. AMD Athlon II X2 ADX245OCGQBOX X245 CPU [AM3] BOX 盒裝 [低電壓]
3. ASRock M3A770DE AMD 770,DDR3 M/B
4. COOLER MASTER CA-RC310/WP Elite 310 ATX Case 白色, 粉紅邊
5. CORSAIR CX400 CMPSU-400CXUK 400W 80Plus 火牛
6. HIS HD4670 IceQ 512MB DDR3
7. LG GH-24NS50 24X DVD Writer /SATA/黑色
8. WD Caviar Blue 500GB  SATAII/16MB HDD
9. 鐮刀X2
10. 折扣 、免砌機費         
      總數: 齊頭HK$ 2900

由於好比心機砌,唔記得影下相;P
最後交2張相比你地睇睇啦:smile_35:

多謝:P

幫女仔砌機係唔同D

HKD X喜哥都過埋黎 (唔識打你個名)

原帖由 天地無雙 於 10-7-11 01:11 PM 發表
幫女仔砌機係唔同D

比人起底

WD BLUE 500GB 入手幾錢

回復 3# That'sRight 的帖子

你自己係HKD自爆比我睇到

十週年勳章(賀詞)

想睇內籠多點

十週年勳章(賀詞)

原帖由 天地無雙 於 10-7-11 01:11 PM 發表
幫女仔砌機係唔同D

係hkd邊位大大
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 05:06 PM , Processed in 0.032343 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存