2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 SGO - 星夢Online 搵$方法/ 搵人一齊升
go

搵$方法/ 搵人一齊升 [複製鏈接]

我考完試  想玩返  (我應該係由星夢出個時就開始玩, 不過玩玩下好悶 就冇玩)   
1)  好似少左好多人玩  e個真係好重要  online game好似得自己一個玩咁真係最冇意思
2)當然佢個game冇咩update都係一問題既   不過多人玩先最important  不過其實2樣野係有關係
3) 同埋e+玩e個game  我諗一係買野...升lv (升人又好寵又好)真係想搵d人一齊升  ;
     買野都係...玩online game  買野都係一個樂趣  but d野都幾貴下   有時有d又冇咩用
     我想買兔紋(我諗我買到之後會對e隻game 既興趣大曾)  問題係7千幾m8千m..有咩方法     可以搵到咁多....(唔用真$/買點方法)   我知一定要時間  不過有冇d可以比打花快= =打花打10隻先2千= =   幾時先有1千m= =

如果你係一開始就有玩應該勁有錢囉......
一套暗星都幾千萬
以前暗星s 40萬有交易`

睇黎你都係  個時我地月1set 赤set  好似10m都唔使   個時最貴係小惡魔wing好似..

可能我個陣都遲左玩........我玩個陣已經要40m 1set`

算  e個已經唔重要
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-6 02:39 AM , Processed in 0.155131 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存