2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔物獵人Frontier(MHF) 萬能園地既一堆問題...
返回列表 發新帖 回覆
go

[疑難] 萬能園地既一堆問題... [複製鏈接]

點數夠60點了 開始要考慮點升
不過升之前仲有一大堆問題未解決.... [未解決= =" 諗起巴士阿叔 再諗起阿叔的離去 再諗起世界盃要比錢睇...]

1.小豬既聰明數值影唔影響帶素材返黎既成功率?同帶多個素材 [之前有人話會可以帶到兩個返黎 不過我到現在都未試過(34lv小豬)]
2.岩岩係巴哈睇到有人話 狂比錢去冒險 會加得多d浪漫力? 即係雜貨店個d狂買 狂調合會升多d決斷力?...
3.冒險屋實際用途  呢個一開始好多人話好用不過現在用落真係好像沒咩用 個回憶碎片d裝都配唔到好裝 刷左50個係到封塵....
睇過下d資料最多都係可以挖下d白x石紅蓮石綱龍石獄炎石... lv3貓要81lv先有大桶g挖到...

係咁多 有d問題突然間醒唔起

=.="唔知係唔係都以為我問應該升邊樣 既問題 所以沒人入來睇
算了過左咁耐 我都解決了  下次打標題要打得有技巧d  嗯....

玩過星曲WEB

我都想知 愛路廣埸d貓 點請番黎用?有冇人可以教下

十週年勳章(賀詞)

wiki應該解答到你

銀火翼膜 火龍㢟水 女王蝦 旗魚..我不用打已經有 算不算有用?

原帖由 pk5613008 於 10-7-18 06:56 PM 發表
我都想知 愛路廣埸d貓 點請番黎用?有冇人可以教下

擴大僱用格先得
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-15 04:08 PM , Processed in 0.026064 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存