2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 街頭足球Online 意見收集區
go

[其他] 意見收集區 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

由於近兩日有好多人對MAwML既不滿同反對,而分別係投訴板,聊板同街頭足球板發生紛爭/投訴等,更有玩家2000fun的ac被封,由於此事已不受控制,所以開此意見Post,收集一下大家既意見.

此外,要提番一下大家,你們本來想有板主的目的是什麼?不會是想搞多d紛爭出黎吧?我地目的不是想搞番好街頭足球的嗎?

而本人的立場是比機會他在呢2個月現實他在申請板主對本板的建議.

我承認對他的第一眼確實不好,但係呢2-3日相處,佢都好用心搞佢既活動,因此對他印象有點點改觀.

放心,佢都有唔岩既野ge.佢上任後唔夠10分鐘扣革命軍20分確實使人很不滿,一個警告沒有就扣20分?區板只是扣5分,而且你只是試用板主,你憑咩扣人20分?(我有同你講過的,我只是表達番當時心情)

最後,如果區板/MAwML本人 出佈MAwML/自己 申請板主時對本板的建議,認真的說,我已輸了.
已有 2 人評分Good 收起 理由
commander2620 + 1 支持開意見區
3.A.Cole + 1 支持你!下次繼續^_^

總評分:  Good + 2   查看全部評分

首先我好欣賞MAwML既熱心

不過理論還理論, 講到底

我覺得做無論係版主定領導者一樣最緊要既條件MAwML沒有

人緣

要是為了街頭足球好,何不把建議寫給MINGA/TOS, 不一定要做版主

退一步海闊天空

當多D同人係GAME相處,多D人接受你, 加上你的熱心, 版主一事指日可待
已有 1 人評分威望 收起 理由
minga + 10 活動參與

總評分:  威望 + 10   查看全部評分

十週年勳章(賀詞)

希望佢最d同板主個位講聲88 啦

十週年勳章(賀詞)

呢張相系美軍叫人當軍架wo..我地IH有教

十週年勳章(賀詞)

我要有權選版主!!
minga + 5 活動參與

總評分:  威望 + 5   查看全部評分

十週年勳章(賀詞)

一個人唔做錯野唔會冇啦啦比人插
除非你好撚樣衰既姐

其實係人都知M版主係靠關係
仲唔止 , 有起事上黎仲要班馬吹雞咩都出齊
講真 有邊個做版主既未試過比人投訴
有D直頭做錯少少野就即刻要落台
點解呢個試版 一上任搞到N多人投訴佢
都仲可以做到咁耐?

你唔認還唔認 都唔好亂尻咁吹雞禁人言
你知唔知一個2KF AC雖然唔算係D咩野
但你禁一個 果條友就可能唔再上
咁你係唔係直接減少緊KICKS版既人流?
你口中既觸犯版規
其實只不過係1D對你不滿既帖
你有冇用腦諗過 你可以好好解釋
咁D人就唔會繼續插你 ?
我對呢位版主既應變能力好有懷疑

其實好簡單
你一開始就話
雖然我係靠人事上位 而且對KICKS認識不深
但我依然會比心機為KICKS版出一份力
舉辦多D活動 +強人流
你咁樣講一講
係唔係可以令到我地條氣都順D?

但你諗下你自己做左D咩 ?
未上任已經官腔撚
上左任就狂扣分 扣分阻嚇唔到就吹雞禁言
你仲返緊小學 ? 放暑假真係多D小學雞 ?

我係真心想M版可以諗下自己做人處事之道
唔係認下低威會死
你諗下你想做一個親善既版主
定係只係識得扣分禁言既版主 ?
你舉辦活動 OK 冇問題
但係你ON9既形象已經深入民心
到時有冇人參加你個活動都係問題

出左篇錯既新手教學 唔緊要
因為仲有Minga果篇
不過如果你唔認錯
你就永遠都唔會有進步

以上係我對m版既感想
如果我係真心想搞事 我唔洗打咁多字 thx
minga + 20 精品文章

總評分:  威望 + 20   查看全部評分

佢上任後唔夠10分鐘扣革命軍20分確實使人很不滿<--我自己都冇不滿, 邊個夠膽不滿?
我出得黎屌佢老母就預左比人禁言
如果有心搞活動就叫好板主, 咁我夠膽講呢度人人都做到板主
唔能夠服眾點能夠得到人支持, 佢憑乜野做到板主先? 憑關係?

我既意見只有一個: 將撚樣一職罷免
minga + 7 活動參與,註:少粗口-.-

總評分:  威望 + 7   查看全部評分

十週年勳章(賀詞)

叫條x街收皮啦
人做版主佢做版主
做到佢咁Q x街
小學雞都不如
判斷力有問題
學乜Q人做版主姐
我地唔要小學雞版主
請佢收皮
下台吧!兄弟
on(8+1)仔

十週年勳章(賀詞)

積管睇下2個月入邊佢有咩作為囉

十週年勳章(賀詞)

小弟從來不在遊戲區出現的
只是在吹水區看到一個關於 貴遊戲的版主的事宜
經過我了解時件後
我認為此版主做得太過火了
他的能力我不清楚
亦不想清楚
只知道
有數十人已經被禁言
聽聞 貴版是可以說粗口的
哪...為什么會員都被禁言
令我百思不得其解
已有 2 人評分威望 Good 收起 理由
為口奔波 + 1 我都係八卦入黎睇^^
minga + 5 活動參與

總評分:  威望 + 5  Good + 1   查看全部評分

十週年勳章(賀詞)

講真..佢其實管得咁嚴
係因為佢想做好版主呢個位
我好欣賞佢既熱心
開個post黎教新手
但kicks好多老手都覺得佢教既加點錯
仲要高亮
叫佢下沉又唔肯
如果佢可以公開道歉並應承會做好d既話
我個人可以原諒佢
但唔知其他人的意見
minga + 8 活動參與,睇清楚d is ok

總評分:  威望 + 8   查看全部評分

1.打官腔(未上任)
2.繼續打官腔,完全無d主見,壇主契仔咁撚樣
2.搵人黎投佢票
3.個新手教學猶如垃圾
4.面皮厚
5.十問十唔應
6.什少係呢個版出沒,直至選版主,佢就出黎扮哂熱心,貪果8粒星
7.始終都放吾低權力2字
8.亂咁封post,完全失去討論既樂趣
9.對號入座,閒聊post當人針對佢
10.佢好撚on9
11.佢唔比人屌佢老母
12.態度問題,成日整果個乜撚野流口個撚樣   <<
13.自己係聊版講粗口,番到黎禁呢度d人講粗口   p.s.呢個版一向比講粗口
14.亂咁highlight佢d post
15.誤導玩家,亂答問題
16.我葡萄佢令仔

已有 4 人評分威望 Good 收起 理由
SiuTong` + 1 wow!
J.辛尼迪 + 2 16 唔比唔得
亨特.拉爾 + 1 屌你老闆好撚正
minga + 10 感謝分享!

總評分:  威望 + 10  Good + 4   查看全部評分

十週年勳章(賀詞)

我要收番"仲要高亮
叫佢下沉又唔肯"呢句說話
因為係minga高亮的

十週年勳章(賀詞)

支持選版主..版主吾比人選比高層fd選?

十週年勳章(賀詞)

我想貼我對本版的建議出黎
得唔得? 反正選完

對本版的建議(必須填寫):
雖然我在街頭足球0nline的年期不夠minga的多
可是我對本版 都是出自真心的
假若我真的擔任了見習版主這個職務…
我一定會做好自己的本份,甚至超越自己的本份。
我會將我的工作政策分為兩部份,一是管理的方面,另外是與會員溝通。
先說管理。當然,我也會像其他區版主一樣,對違反版規的會員進行處分。
視乎會員的違反程度,我會進行不同的處分,如關閉主題、扣分等。但我會與其他版主有些少的不同…
.就是在正式處分之前,我會先以短消息(pm)或暫時先扣一次小額分數,提醒會員已經違反版規了。
因為我知道人總會有犯錯的時候,但是知錯能改就可以了,所以我希望給他們一個機會。
我再說說擔任版主後與會員的關係…
我會不時發表一些文章,亦會回復帖子,作出評語或鼓勵。
那時既可以與會員互相交流,互相討論。
另外,我會爭取舉辦一些活動,尤其是在遊戲內舉行的活動。
因為這些活動可以促進會員與版主之間的友誼,提升本版的士氣。
也許,會員偶然也會在遊戲中看到我,我希望會員可以與我說聲[hi],
與我比賽一場,跟我比試一下,把我當作你的朋友。
除此,若然會員在本版有任何問題或者提議,
我亦非常歡迎會員以短消息(pm)告訴我,我會儘力為會員解答或細心考慮的。
如何提升本版的人流(?)
一:
一個每月最佳會員獎,會員當然要發有意義既帖子,並且遵守規則
二 :
將舉報的時限縮短.
就現在的舉報時間每次為60秒,個人認為未免長了一點,
希望能夠把時間縮短一點,令舉報制度更加完善.
同時,有機會的話,
希望能搞活動增進會員與本版的感情,望會員能對本帖有歸屬感及好印象,
或;發帖、留言,增進與會員之關係。

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

粗口都有分加

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 commander2620 於 10-7-17 07:54 PM 發表
粗口都有分加

冇,佢每一點一分,粗口個d冇計,如果全計佢有16分-.-

十週年勳章(賀詞)

先唔講佢上左任之後做左d咩
佢自己未做到版主已經係度懶係野咁
http://www4.2000fun.com/bbs/view ... page%3D3&page=2證據
要我地點服佢
加上佢自己都係其他版周圍係度爆粗&發膠帖
咁樣既版主要我地點頂得順
可能佢真係好用心搞活動
但係佢而家禁晒d人言
又同d人嘈
如果有人知道d活動係呢位版主搞既
試問有冇人會仲走去玩先
加埋佢
個新手教學簡直係不知所謂+誤人子弟
如果新手學左既話
真係比佢教壞晒
得閒再黎留多幾句啦下
minga + 15 活動參與

總評分:  威望 + 15   查看全部評分

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

原帖由 卍文哥卍 於 17-7-2010 15:23 發表
叫條x街收皮啦
人做版主佢做版主
做到佢咁Q x街
小學雞都不如
判斷力有問題
學乜Q人做版主姐
我地唔要小學雞版主
請佢收皮
下台吧!兄弟
on(8+1)仔

依個會員既回覆
如果係cs online版
實比音山既高壓手段
-100分
如果其他版
-999分

點解
cs online版整係-100
其他版-999
因為音山成日
比我係cs online版投訴
用高壓手段

十週年勳章(賀詞)

原帖由 commander2620 於 10-7-17 08:12 PM 發表

依個會員既回覆
如果係cs online版
實比音山既高壓手段
-100分
如果其他版
-999分

點解
cs online版整係-100
其他版-999
因為音山成日
比我係cs online版投訴
用高壓手段

乜q都唔理沖去投訴就是屈機??
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-15 04:34 PM , Processed in 0.044390 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存