2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 街頭足球Online [建議]有關內容觸犯版規一項事宜和版主一事 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

[其他] [建議]有關內容觸犯版規一項事宜和版主一事 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

用內容觸犯版規呢個reason去扣人分可唔可以詳細小小講埋邊一條
如果唔係好令人懷疑係咪針對人/存有不公/主觀的情況出現
同埋我希望2位版主可以私下多d 溝通
扣分定加分都商量完先做決定,唔係到時做錯野又比人插,到時又引起混亂
最後,希望2位版主做ge野可以係一視同仁,做野一致d,等我地有得跟你地ge準則

另外,冇左禁粗口,係咪姐係可以爆粗但不含人生攻擊?
有咩就係到講清楚,唔好無視呢個post...

以下的出自m..
-------------------------------------------
往後日子,小弟可能又犯錯
但希望大家容忍、包容下我,有需要時提醒下小弟邊度錯
邊度大家唔中意既!

小弟一定會努力改!

你地唔中意我無所謂,但請唔好搞到個版同game同個壇
-------------------------------------------
另外:
我同另一位版主minga講好左

少量粗口-不需要扣分
1個Post內多於2組粗口-需要扣分
(此只適用大板,而交易區等不會計算)

xx老母<<=一組
戇x<<=一組
手然<<=一組
鎖文方面:

離題:討論版是禁止吹水的地方,任何與主題無關連的回覆會視作離題。版主執行動作前無責任作事先通知,請版友自律

罵戰:所有主題一旦發現有罵戰發生,會即時被鎖

筆戰:筆戰的話會視乎該主題的討論性質,不含攻擊性及可令大家有所啟悟的筆戰或許會被接受

針對性的主題:所有街頭足球Online版的主題,無論是針對任何人,而與遊戲內容本身無關的話例如:你地覺得呢個人點點點?你地覺得我點點點?一律鎖文及扣分/禁言處理

假設性問題/缺乏討論性的主題:對於任何屬假設性、無定義答案,缺乏討論性的主題例如:人物叫咩名好?我玩唔玩返好?街頭足球Online幾時完?有關主題一律關閉

我打係到係想比多d人睇到..一黎可以做record,二黎我希望你真係講得出做得到..跟番你自己講ge野黎做...
諗清諗楚先好做..
唔係的話...我真係可以祝你好運

本身仲有其他野想講..不過...唔想打

十週年勳章(賀詞)

其實我覺得係版主針對我地
BTW , 留名

十週年勳章(賀詞)

版主呢件事等2個月之後先算啦
但其實

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

OK,多謝意見

十週年勳章(賀詞)

原帖由 MawML 於 10-7-18 10:06 PM 發表
OK,多謝意見

意見比左你,希望你真係會改
2個月雖然唔長,但係你做左d咩我地都會睇到的

同埋..唔該鎖左post果d下沉佢...第一頁好多呢d野..唔多掂,,

十週年勳章(賀詞)

點解唔封呢個post??????????

我覺得呢個post同封左果d一樣
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-11 12:31 AM , Processed in 0.032310 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存