2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 RF Online 交易版又小心一位懷疑騙徒喇...
返回列表 發新帖 回覆
go

交易版又小心一位懷疑騙徒喇... [複製鏈接]

簽名被屏蔽

唔賣比你就話人係騙子 你都幾好笑 買賣既野 我鍾意賣比邊個都得 當初你一味係咁叫我比個帳號你先 又話改完密碼先比點數我 你當我傻架 我覺得你先係一個騙子 >< 所以我先唔賣比你

你無野呀? 我唔賣比你就話我係騙子 ....

我第一次搵你ge時候已經叫你留電話比我 你又話唔好
你話直接轉點比我...但又要我先比個acc你
我當然唔制la ... 你覺得咁樣我有D咩保障?

你當時都好型ga ...
我話聽日再搵你 ( 因當時已夜深 ) .... 之後你仲要講一堆廢話 ....
又話自己有隻就升45 ... 但又話2服其實 B C 打 A 弱勢.... 見平收嚟玩下
我冇應你 ... 你話咁就唔買ma .... 仲 off 埋 line
我仲留左句 .... ok 無所謂 .....        

但估唔到第二日你又搵返我 =.=
又話想買 用第二個方法WO
你叫我留屋企電話比你 .... 我無屋企電話就話我究竟係咪賣 =.=
(你真係覺得冇屋企電話好出奇=.= 我就算有都唔會比你 我只係賣個acc 點解要比咁多私人資料你???)

講到呢度我已經好唔想賣比你 ... 你又話唔想買,但又不斷搵我 ...用D我唔識又唔安全ge方法 ...
我真係覺得你係騙子多D =.=

所以之後你話面交 我都冇理你 ... 因為我已經覺得你是一個騙子了 ...........

簽名被屏蔽
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 09:17 PM , Processed in 0.025710 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存