2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 洛汗 Rohan 新手一問
go

新手一問 [複製鏈接]

如果E隻Game用錢玩、"即系hkd戰士 同 吾用錢玩、既分別大吾大、即有冇入石呀、強化呀、寵物果d、?(玩過天龍都g咩叫距離)
見到好多人都話e隻game系一隻pvp game、甘pvp有冇技術可言、同埋有冇指定pk埸、"
如果想主要pk、次要升lv、系米玩鄲族、?

感謝、"

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

現時好多 商城制既online game 都係一樣....
你買點/用錢玩...一定比 冇用錢玩既 勁!!
而洛汗沒有 合石/強化系統...(如: +1 +2 +3之類)
佢只係有分 (先講防具) 高級裝(2件指定既白裝合成)  希有裝(2件 指定既 高級裝合成)
最後就係 遠古裝 (希有裝 1件+ 屬性石)
武器: 同以上差不多  但合成時,高級 同 希有 可以加入 屬性石!
        遠古 就要加入 1個 (色品, 如: 介子之類既野)
而合成機率 本人覺得幾低.... 如果搵到頂防既 裝/ 靚屬既武
既合成, 我見意要買 商城既合成石 (現時只有高級同希有)
商城既合成石:當你失敗時,保護裝,一次....但不保護屬性石..一樣會爆...
而我覺得用左合成石去合, 成功率好似暗地裹高左....
我朋友唔用石合,合左13件都合唔到...
我用石合..次次都得=_="  係件甲爆左3次而已....
用合成石去合, 得就得..唔得就食忽得..請你到商城買過粒
高級 2xx點 = 1    希有 3xx點 = 1

而寵物...現時基本上,寵物係冇咩用...用途不是太大,可有可無

技術方面... 可以話有...當同人打交/城戰  你要諗出返技先,出咩技後~
洛汗可以隨時開紅殺人// 而佢本人都有pk埸 既...死左唔會扣經/掉物品
隻game 主要打怪升lv, 但有d任...有d裝/物品都唔錯,可以自已簡去做...

pk/升lv 冇話一定玩咩職...自己鐘意就得,因每個職都會有pk技/控埸技....
===========================================
而有d人會覺得洛汗好厄錢...得覺得一般吧

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-11 03:46 PM , Processed in 0.028235 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存