2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 獵刃 我知點解D人反獵刃-.-
go

我知點解D人反獵刃-.- [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

果D魔亨仔-.-知道隻game因為要收錢,新手又追唔到lv冇人玩,
驚D新手玩家尼哂獵刃@.@自己比左咁多$$就白費哂,
所以就尼E到做免費打手-.-叫人唔好玩,
可惜得到反效果-.-令到2000fun獵刃板變左嘈交版,
GOOD!!加油-.-繼續拉人玩魔亨啦
如果你可以的話

原帖由 woody033052 於 10-7-20 12:31 AM 發表
果D魔亨仔-.-知道隻game因為要收錢,新手又追唔到lv冇人玩,
驚D新手玩家尼哂獵刃@.@自己比左咁多$$就白費哂,

好現實既人氣問題話比我地知根本唔洗擔心MH會冇人玩
驚我地D玩家會因為轉玩獵刃?
我睇連0.1%都冇吧(...我反而擔心新斷線白痴作風會嚇走人,最近想轉玩日版...)

自己睇
http://www.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=3946089&page=1
http://www.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=3906701&page=1
http://www.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=3617255&page=1
鐘意玩MH既人見到呢隻GAME只會覺得不屑
退一萬步講我地仲有台灣市場
你擔心下你地隻豬刀有幾多人玩先啦

再唔係既 你唔係好擅長去聊板唱人既咩?
你咪去聊板問下 大家識MH 定係識獵刃囉...

原帖由 woody033052 於 10-7-20 12:31 AM 發表
可惜得到反效果-.-令到2000fun獵刃板變左嘈交版,
GOOD!!加油-.-繼續拉人玩魔亨啦  
如果你可以的話

東遊最初都好多玩艾爾之光既人入去嘈交
咁而家多數人係玩艾爾定東遊?
多人嘈就會多人玩嗎?天真

我再講一次

點解我地要亂獵刃板
因為呢隻game無恥到將mh既動作 地圖甚至配音直接復製貼上
然後仲可以自稱原創
mh殺魔物係靠經驗同技術
貓車得多先知道要點打,點走位
你地搞腦殘商城無限復活,+x秒殺級武器/大技
係對玩mh玩家既一種侮辱

我們玩MH既有既係尊嚴
因為我們玩既係正版 玩得問心無愧
唔似得某D人玩既係抄襲作 仲可以咁大聲串人 搞笑

至於玩家點選擇 係自己既事
有人鐘意玩商城game 或者 唔想比錢 想pvp等等理由玩獵刃
支持邊隻就玩隻
話咩俾唔起月費就係小學雞
咁係鬧既人唔岩

PS:我咁肯定下面一定又係一堆
[唔鍾意唔好玩!][告佢囉!]之類既發言...

十週年勳章(賀詞)

原帖由 正義之名下 於 10-7-20 04:58 AM 發表

好現實既人氣問題話比我地知根本唔洗擔心MH會冇人玩
驚我地D玩家會因為轉玩獵刃?
我睇連0.1%都冇吧(...我反而擔心新斷線白痴作風會嚇走人,最近想轉玩日版...)

自己睇
http://www.2000fun.com/bbs/viewthread ...

你唔擔心又尼搞@.@?
話尼知我尼搞事原因同你地一樣,
厄po厄分^_^
厄到三星
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-7 01:15 PM , Processed in 0.026826 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存