2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔神傳 心平氣和的post
go

心平氣和的post [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

最後同各位講多一次丫~

^^ 我地成班會員~朋友~依家都仲玩得好開心丫~個個都好慶幸自己公會無賊~
起碼我地d帳戶好安全~唔似得d唔知咩公會甘經常閉門失竊~
做得我地會員/朋友,只要佢唔係對頭人既一份子...
我地紅花d會員唔會介意甘去幫人,唔會好似人地甘...
要收人利益先就去幫人打任...如果個會員同d 老臣子有唔岩...得罪過d高層...
連解任既機會都無添... 呢d叫咩?! 甘既會叫做一個好公會?!

紅花會更加唔會有好似聖戰位會員 [ 又係 教主 ] 甘小家既人...
同個會員朋友[都識左幾年,由香港玩到台灣再玩番黎香港] 去練雪地...
人地 [ 乂零乂 ] 吸左一件岩用既武器(當時出舊EQ)...唔比教主...
教主就以後唔再同人練 !
[ 乂零乂 ] 係馴師...人地吸左件雙手鈍...
你教主 自己做刺客...人地就算keep住把武器甘又點?!
甘小家... 開團打怪~轉各自丫麻... 我紅花會唔會有呢d 小家人 !

更加唔會有輝火呢d 老作怪!老作完又唔認~一問個d又唔答~skip晒d問題~勁到爆 !

你地班聖戰...成日話紅花點點點...如果紅花會真係有問題!真係甘差...
我相信無可能可以玩到甘耐...相反...一個二個係度針對我地既人...
永遠都講唔出d咩實質証據出黎...

話我地殺聖戰?! 唔係你地一開始就搶怪...再叫我d會員做垃圾...
係大頻隻教主乜都唔問清楚就話撐...轉頭  教主+神中龍 仲係大頻話開戰.
我d人先出 雪地 掃你聖戰一次! 之後一路到獅子撲兔事件後都無再殺過...

你地要屈~都唔好將d時間掉轉晒黎屈!

我地預早通知~再隔1星期去攻巴二...佔城!神中龍接住去打我黃金城時間戰,
打完時戰先密幻星~叫幻星通知我...我係大頻問佢!為甚麼唔預早通知~

神中龍就話    紅花會   獅子撲兔  !如果預早通知~聖戰點攻...     講到甘 !

甘就唔係叫做...玩城戰 ! 係叫偷空城~如果你地話唔洗通知...點解密幻星叫幻星通知我?!

做會長做到甘~唔夠聖水玩咪出句聲囉. 再唔係你唔夠人打城戰~講句咪得囉.
最多你地出幾多人.我地出番幾多人...你地乜都無講直接去打無人守既城~
你地仲要話我地預早通知係我地有問題係我地既事!係你地既skype度話我地蠢!
(唔好話我屈你地呀~係你地公會隻 沙龍 當時係你地個skype聽到之後同伊娃娜講番)
當時都未去到打交既地步!你地已經甘...仲講咩朋友唔朋友?!

輝火或者其他聖戰唔好不停美化你地個會長!一開始次男事件~

我地開頭只係殺你地d會員一次!就係雪地因為教主同神中龍既一句開戰!

之後一路到你地打黃金城前都相安無事...

唔係你地個低b神中龍係大頻講個一套... [ 獅子撲兔 ] 理論.
再去偷我地d無人守既城~根本就唔會一直打落去!輸唔起既係你地...
想要城又唔敢同我地打既係你地 !唔好再話你地幾有錢~d聖水多到掉死我...

你地自己講到明話唔浪費聖水同我地打 ~ 做錯野...程序錯晒之後唔認又係你地...

一班古古怪怪無家教既聖戰!
輸唔起唔夠聖水打城戰咪開聲囉~神中龍出埋 [獅子撲兔 ] 既理論....
無人既城先夠膽攻~你地成班係咪男人黎架 ?!
我係由神中蟲甘勁係大頻出完 [ 獅子撲兔 ]~之後先話要掃平你地聖戰.so?!

係我講我怕咩認?!我唔係你地d人~做完d咩...講完d咩...龜縮甘呢埋晒.

開頭打交.出會既咪唔再打囉.打到後期... 輝火你仲講話 7月3 ?!
你邊一個! 出得黎打過交~出得大頻曹過!一次就夠~我理得你地轉去邊一個會 !

唔關事既 ~ 無打過~無出過聲~打交未見過既...都要考慮一下放定唔放佢...

輝火,教主,門徒,roy少,清幽,40jlv2轉既主載,我死我事,赤雪,神中龍,亞魯xx, 等等...
出過頻~打過交既~唔好同我講有無會.轉左會定點. 話唔關事出會個d~

係完全無參與過既先有資格置身事外 !

隻藍情依家係度~我都叫 susu 或者 小雨收左佢入會.入左其他人會,咪唔再殺佢囉~
只限 藍情  一個~我唔理佢係你地邊一個條女~(一時呢一個...一時個一個...)
都唔知道係咪...XX 黎... 但我知道打交呢隻角色無出過黎,曹交未出過聲.
呢D咪有機會可以置身事外囉~

紅花會管理得好定唔好...唔係由你同我黎決定...

都係個句~鬥長命啦.我地一班朋友會一直玩落去架^^

唔知道你地仲有幾多個留低呢?!定轉晒玩新人仔?!^^

bye bye ~~~

紅花會根本就係不知所謂GA公會~~
係到咁大聲~~咩野叫偷空城????
您係咪白痴呀????佔領得城就野左有人去打啦!!!
您唔夠人去守就叫偷您城??您第一日玩ONLION  GAME呀???
次男事件您仲好意思提~~您地個公會故意搞事之後您地唔講道理
突然開紅偷襲殺人仲好意思話人地
係人都知您地賤~~~
隻GAME公應紅花會(一班無恥之徒GA公會)係最賤同最搞事公會
公道自在人心
GC多謝您地啦~~隻GAME無人玩都係多得您地~~

十週年勳章(賀詞)

開口埋口話紅花賤...

請問賤在那裡 ?!

打又唔夠打...講道理又唔夠人講...想玩又無得玩...
你地隻輝火唔係吹水王?!即係隻神中龍係啦?!
教主唔係小家鬼?!教主唔係乜都無問清楚就話撐?!
依家唔係你地d人搶怪在先?!

我會員打同音字,唔係打你地個正式會名...就要比你地係大頻叫垃圾?!
呢d係合理既 ?! 叫完我地想問清楚咩事...教主乜都唔問,唔講清楚就話要撐個朋友係岩?!
話撐完之後,先至叫我地開skype傾 ?! 點解唔一開始叫左我地係skype傾左先?!

教主你自己一開始出得大頻!就已經無凜過傾完先比任何意見!

我地d人係大頻想問清楚咩事...你都甘英勇話要撐~因為佢係你朋友.
甘講咩?! 轉頭   教主 同 神中龍 仲要話開戰...  打你地係你地自己囉黎!
要型 ! 要威 ! 要撐人...先要問清楚~自己撐既人係岩定錯!
唔好同我講話隻次男無錯! 如果無錯    神中龍  唔洗踢佢!
更多唔好話 教主 都無錯! 你地 個好會長 自己禁唔住個  威猛好會員詐 !

次男事件前! 紅花會一直無開紅打過你地 聖戰d人 !
((( 輝火報吋統帥事件例外~各位想知既歡迎問我~
     25仔輝火認完自己同統狗報我會員練功位置既相.
     係甘密我話唔關自己事既相依然健在,想睇既話出聲丫)))

紅花會有心為左小小野去掃你地聖戰既話~一早已經可以!
當時  熾魔天使  就係因為輝火報吋比人圍死左 !
我有無借d意打你地個會 ?! 我都叫d會員算數~當係誤會...
要打你地既話~當時更加容易! 搵個高lv睇下都無...

成日話我地借d意...甘多借d意唔見你地搵d機會借d意 ?!
問極你地紅花會有咩問題~!有咩甘狗~!無人答得出~!
殺你地係你地 教主 同 神中龍 口不擇言 !

清幽~ 你講d野都幾廢...拍得住輝火個吹水王!!

紅花有咩賤呀?! 我d會員比人恰...我地幫手?! 甘就係賤 ?!
你地公會唔理d會員係你地既事...統帥以前殺你地d人~你地公會一樣無人理架啦~

公會?! 超... 搵d會員著數你地就叻...無利益既野你地會幫?!
咪係度搞笑啦...你地公會d人甘廢係因為全部都自私鬼~自顧自己!
有++機既教主未打交之前一直自己同神中龍+輝火呢埋練...會帶人升咩?!
會幫會員++等佢地容易d練功咩?!吸件寶唔貢獻比教主已經係死罪啦~

之前藍煙仔 同 乂零乂  係你地會時! 都係我同yan幫佢地++~公會完全無人理佢地~

其他會員我唔識~亦唔會幫佢地++!只知道你會d人日日online企城都大把~
唔係開始左打交~你地位英明神武既教主都唔組埋其他人一齊升!

話紅花賤 ?! 我等緊你地班人點作丫 ~

十週年勳章(賀詞)

但你忘記左 ! 你地個神中龍講係話打城戰.大家玩下~
轉頭自己係大頻話   要我地無人守先夠膽去攻!

講到甘~你地都覺得個會長無問題既話.你地繼續囉~

係甘廢...當日出會唔好同我講話要收同組織一d新人同我玩城戰!
仲話打完叫我唔好嬲~只係玩下~

轉頭原來只係夠膽打一d無人守既城~笑話...

獅子撲兔...  係你地d甘好文彩既人先講得出口!
叫 獅子撲佩 會唔會好d ?!

回復 3# 鳳乂凰 的帖子

((( 輝火報吋統帥事件例外~各位想知既歡迎問我~
     25仔輝火認完自己同統狗報我會員練功位置既相.
     係甘密我話唔關自己事既相依然健在,想睇既話出聲丫)))
人地問我下面有咩人係度練公又係叫報串?你究竟清唔清楚件事架?
唔清楚問問當事人先啦...廣左九萬幾次誤會黎姐...你d人話左算你又搵番出黎廣?
你細個果陣仆親攪到低低地又變豬扮人又唔見你拎出黎同人分享0.0

(((當時  熾魔天使  就係因為輝火報吋比人圍死左 !)))
你又話熾魔死左...你親眼見到佢死架?你當時在場丫?
熾魔就同我廣冇死到...扣得3000血...我諗佢hp冇3000咁少掛...
你地邊個真先?...不過邊個鐘意吹水既我都心裡有數0.0

(((吸件寶唔貢獻比教主已經係死罪啦~)))
你話乂零乂果把雙鈍?話唔帶佢練公?
1.把雙鈍米佢自己吸番囉?關教主乜事?係人都知教主唔會貪呢d野啦?你搵野屈都思考下先ok?
2.佢練公係點我唔清太清楚...我只知我未玩輝火佢都110+,到我玩到輝火110+...
   佢仍然係110+,我又係聖戰升佢又係聖戰升?佢冇升上去又關教主事?
   你係米發燒丫?佢教主咋...唔係天主丫= =",你生得樣衰咁又關唔關教主事?

你唔好問人點解話你攪到紅花咁賤,你自己反省下先啦...又唔見我地個會成日俾人插!!!
乜解究你個會會俾咁多個會插既?你地生得靚女d?一d都唔覺囉= ="
由開ser都而家都未停過,簡直輪住黎...講等級講裝備都ok既...
講誠信講人品講膽量講道理就簡直要負分

清丫...米理d思覺失調既豬扮人啦...佢又萌塞又煩...鐘意將人地既事歪曲完跟住無限放大...
你小心佢肥左又向你禱告啊:smilie_:P2:

紅花係賤,就係人都知架啦,都唔知解釋噤多做咩
宜家攪到個港服無哂人,你地記得要努力升高d呀,最好不眠不休,我得閒會上黎睇下d狗仔有無偷懶架
有偷懶既話就打你petpet

十週年勳章(賀詞)

完全無答過人地問個d野...
問輝火就清幽出聲吠...
問清幽就輝火係度叫...

熾魔d ++機唔係野?!唔係佢d人?!死左既唔算係死?!你地都幾好笑...
到依家都係無答過究竟係輝火講廢話   定   神中龍講廢話....

輝火你做25仔既野~紅花全部都知~唔係你都唔洗比曉嵐追住你黎打!
上一次唔係比面  神中龍  同教主.你點解釋都無用!

又一隻(id:紅花狗)出黎叫~利害~全部縮頭龜!
講野又唔開名~不停係度話紅花呢樣個樣~

早講原來全部都係打廢話既就出聲!我唔洗再晒時間理你地班廢人!

教主  同我地成班人
(為數22人去打邊爐時自己講話   老k  [ 乂零乂 ] 吸左佢支鈍~唔拎出黎~以後都唔再組佢架 ! )
你地話無咪無囉 ~ 唔信既咪自己 上game 大頻搵當時人問下囉~

成班吹水唔抹咀...講埋晒d野全部老作...有根有據就拎上黎...

乜都唔講~不停話人賤...又唔講賤d乜~
你地d家人就賤...生到你地全部都腦殘仔~
乜都唔識講~不停叫人賤~全部都低能+弱智!

唉,做人做到你噤小氣我真係第一次見,小小事就話滅人個會
你地真係鐘意小事化大,岩架喇,打走哂D人,你地自己打自己手指啦,哈哈

十週年勳章(賀詞)

成日係度吠係度叫話紅花借d意打你地...我要借d意搵野曹你地~殺輝火~一早可以!
人地打緊交~全ser都知`唔好同我講你地唔覺得d統帥係狗~

我地紅花如果係你地所  作出黎既甘...周圍殺人,小題大做...
淨係你地隻 腦殘輝火 報左我地d人練功位置...就已經可以機會都唔比你.
直接好似打土豆甘打你 !你地喜歡屈紅花既...慢慢繼續~

統帥d狗係game度周圍殺人~開頭 伊娃娜 唔係係我公會.
佢以前係出邊比  統狗殺完. 無人打番轉頭~得紅花追住d狗黎打.
所以   伊娃娜   最後先會入左黎紅花!

唔好係度吹水話紅花d人周圍惹火頭~係game度好多大陸公會d狗周圍殺人!
( 唔係話全部大陸玩家都係狗~或者係全部都周圍殺人. 但有好多都係甘!)
係你地聖戰任得d會員比人殺完當無事唔敢理...唔代表我紅花會一樣要啞忍!

伊娃娜/巴巴拉    以前係香港.係台灣一直唔係我朋友/會員.更加唔係同我一齊升開.
佢入會既原因係當時佢一個練野外係甘比人殺... 開頭  野人 傻yan  偉偉 個d 全部都唔係紅花會!
好多會員係之前係game度~成日比d 國服玩家.殺得多,會出面打番轉頭既公會唔多,
所以佢地先至會入左紅花會...直到今時今日!

統狗當時係隻game度~唔止係打我地紅花會員...
甚至開game時既  [ 谷爆 , 彼岸天空 , 彼岸歸來 等等既大陸公會 ] 一樣係隻game度周圍亂殺人...
我地紅花打走呢d狗就係唔岩 ?! 就係賤 ?!

我地同  谷爆/彼岸 打既時後.人地d等級...人數...全部係我紅花會之上!
我公會係以齊心團結黎打走d狗!  你地會員一個都未試過比     以上d大陸公會會員殺過?!

神中龍自己都死過好多次!練練下比人打死無數次~裝佢都跌唔小啦~
唔係以前佢洗乜 9x lv~但個身d eq 都用 r2...你地屈紅花會打走晒d人...

原來你地當周圍開紅殺玩家既係人,佢地甘做係無錯...
我地打走d開紅殺人既狗係唔岩....唔怪得你話紅花個d係狗~難怪...
就係以前d 國服玩家喜歡周圍殺人.佢地唔理有無會~
係咪香港定台灣人都不停殺~我地紅花去打走佢地甘叫賤 ?! 甘叫亂殺人?!甘叫賤...?!

你地自己廢...就唔好話人地賤...話人地狗...呢樣個樣 !

你地班聖戰廢柴...
  • 一個無膽會長神中龍,自己話完開戰仲要屈我殺你d人...講明去打d無人守先攻既所謂城戰...
  • 一個小家無腦既教主,朋友有事...問都唔問清楚就話要撐,出埋大頻代表個會話開戰...轉頭又玩龜縮...
    人地kelly同你練吸左件裝唔比你就以後唔組人練功...
  • 一個渣住雞毛當令箭既輝火,做開25仔既佢...一時又話自己有朋友係 紅花skype~但就up極都up唔出~
    一時又話次男無錯...係次男知道紅花會小題大做自己出會... (ps:但神中龍就話自己踢左次男)
  • 一個垃圾清幽無啦啦不停話紅花狗~紅花賤~紅花呢樣個樣...但又up唔出d咩實質數據...
  • 仲有一個廢人 [紅花狗] 你最叻~我問輝火野...輝火唔答就清幽吠~我問清幽野...清幽唔叫就輝火吠...
    依家我問你地班廢人有咩証明話紅花狗~紅花賤~     就得番隻     紅花狗    出聲吠~GOOD DOG~
    原來你係聖戰養既狗~name call : 紅花狗~ good dog & good name!
你地喜歡~無証無據不停吠可以繼續...

依家吹水王~小家精~膽小鬼~縮頭龜都係你地!

你地無機打~想呃水吹咪出聲囉~去開一個吹水post丫麻~
不停話隻game小人~無人...係囉喎~我地打走晒d人~
甘利害既話~我地甘乞人憎既話....
全ser d人夾埋黎打紅花囉~但我又唔覺眼有囉~

成班聖戰廢柴~繼續屈我啦~~你地都習慣講野唔經大腦...無真憑實據就亂甘屈架啦!

鳳凰狗,睇下你自己D相就睇到你幾小氣啦,幾小事化大啦,仲要POST出黎俾人笑,真係笑大人地個口
大家睇清楚D相,睇下鳳凰狗幾小氣啦,幾小事化大啦
最後我介紹兩隻新養既狗俾你識,一隻叫紅花狗,一隻叫鳳凰狗
已有 1 人評分威望 收起 理由
☆魔鬼皇☆ -5 字句內容挑釁罵戰!

總評分:  威望 -5   查看全部評分

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 紅花狗 於 10-7-22 06:12 PM 發表
鳳凰狗,睇下你自己D相就睇到你幾小氣啦,幾小事化大啦,仲要POST出黎俾人笑,真係笑大人地個口
最後我介紹兩隻新養既狗俾你識,一隻叫紅花狗,一隻叫鳳凰狗

上一個post我本人已有說明 若有任何字句內容挑釁成罵戰 我會執行嚴厲處分

以下各位若再有違反 除處分扣除績分外 亦會把違規內容屏封 敬請留意 多謝合作!

壇規:四] 嚴禁侮辱 :
不準對別人發出帶有侮辱性的言詞, 侮辱是指言詞卑劣且目的令人難堪, 利用尖酸刻薄的字句惡意抨擊或中傷對方, 及以貶義之字詞形容對方~
(本壇可用粗口, 但內容是以粗口對罵或侮辱人為目的, 均屬觸犯此壇規; 有些分版是嚴禁粗口及對罵戰的標準稍為放寬, 詳情請參閱下文各版規之連結)

十週年勳章(賀詞)

原帖由 清之風 於 10-7-21 03:20 PM 發表
紅花會根本就係不知所謂GA公會~~.........
隻GAME公應紅花會(一班無恥之徒GA公會)係最賤同最搞事公會

原帖由 輝火 於 10-7-22 12:53 PM 發表
講誠信講人品講膽量講道理就簡直要負分
清丫...米理d思覺失調既豬扮人啦...你小心佢肥左又向你禱告啊
原帖由 紅花狗 於 10-7-22 02:27 PM 發表
紅花係賤,就係人都知架啦,都唔知解釋噤多做咩

原帖由 紅花狗 於 10-7-22 06:12 PM 發表
最後我介紹兩隻新養既狗俾你識,一隻叫紅花狗,一 ...

你地成班人無讀過書架?! 屋企人供你地讀書全部讀屎片?!
除左 不停侮辱人~無事實根據甘屈人呢樣個樣你地仲識d乜?!

唔係你地屈我話,我地紅花出名小事化大既話~話我地有心因為小小事打你地...
我洗貼番你地自己同我d對話相出黎 ?!有相有圖有人証~你地自己睇完...
輝火凜都唔凜清楚就出回應~講錯野...我問你野...又閃左去龜縮唔應人...

----------
打緊統狗期間...輝火同d統狗講話我d會員係樓下練功...之後你地話誤會.ok~算! 我地都無再追究..

====
聖戰d會員係雪地搶我紅花會員練緊功既位d怪,仲要我d會員搵番聖戰會長黎先至捨得滾去其他地方打,
之前有幾次我d會員已經忍左你地.係忍完幾次佢地越黎越過份,我d會員先直接搵神中龍黎拖番d狗走.
又想話無d甘既事?!自己去睇圖...仲有隻[墨x]係馬日搶我會員狂龍怪!轉頭又係話誤會...我地都算!
唔知道點解係你地d會員先會甘多誤會...定係你地d會員既電腦全部廢架?!離遠九呎見唔到不特止...
行到去人地隔離都見唔到人地已經打緊個位?!當時比面神中龍同教主...我地都無同你地追究!

====
紅花會員 [ 伊娃娜 ] 打同音字...係大頻比人話垃圾.我其他會員見到係大頻問下咩事...
教主問都無過,一句得埋黎話.次男係佢朋友,佢撐既!講完呢句,先叫神中龍密我話開skype講?!
依家你地九哥呀?!轉頭教主 + 神中龍自己係大頻話開戰.講完我咪去掃你d會員囉~?!有咩問題?!
掃完你地一團~你地依家係2000fun d好會員仲要屈我地話我地無啦啦開紅殺人?!
係你地自己親口係大頻講~關我地咩事?!殺完一轉,夜晚東東番到skype~叫我地算.
你地個神中龍又話係誤會又話已經踢左隻次男...我地都算,我地都由佢...
====
我地預早一個星期通知你地攻巴2~你神中龍同我講thanks.之後你地守唔到.紅花佔完城,
你通都無通知定我,係你地打完黃金時間戰先至密幻星叫幻星同我講...打左先講?!甘講黎做咩?!
轉頭我問你,你仲要係大頻講埋d咩....獅子撲兔...我有人守你點打...你地甘恨要地城咪講句囉~
你地話要既~我地一定施捨一個比你地架.洗唔洗堂堂一個會長甘肉酸...講明無人守既城至攻?!
====
甘又點?!頭三個全部都話係誤會...係你地聖戰d人先會有甘多誤會可以發生...

我係嬲你神中龍同教主呀!所以即時係skype落左話見親聖戰就殺~so?!我有講~我有做...我更加有認?!SO?!
唔見紅花會d人搶人怪?!   唔見紅花d人無啦啦係大頻話人做垃圾?!
以前大陸公會周圍殺人,我地只會去清紅人!怕d紅人去掃其他玩家.
如果我地搵緊狗~見到附近d玩家,仲會叫佢地小心紅人...
永遠唔會幫d紅人去報其他玩家練功位置等人比紅人殺...
----------

一個唔理三七廿一乜都話誤會誤會...既神中龍.    一個乜事件經過都唔問清楚就話撐既教主外加超小家.
再加一個  九唔答八既輝火...我比埋相你睇...你都仲要老作次男係無錯...係次男自己出會...
最好笑隻清幽...三九唔識七行出黎比人插...個四月新郎過左身?!無人照顧你呀?!

隻紅花狗.... 算把啦.你更加晒氣...不停吠又唔知道吠d乜...

回緊我既呢班 [不知名生物...]  ... 乜你地係神中龍?! 係教主?! 係次男咩... ?!

關事個d全部縮埋晒,唯一一個輝火都回回下,吹水吹得勁得制...講大話大得誇得制,問多佢兩問依家連影都唔見埋...

我打出黎d野.全部係事實...有根有據...我地紅花會唔會好似你地甘,作得就作,up得就up...
你地如果繼續只係吠吠叫...拎唔到任何野實質野回應既話.麻煩你地收皮+收聲.唔好再係度吠...

紅花會係好定壞唔輪到你地去作準,總知我d會員全部有家教,有修養,
亦都無近視,唔會見到人打緊d位都衝埋去打...
唔會好似你地甘乜都唔知,乜都唔明...完全無事實根據甘去話人垃圾.
我地叫得狗既...就唔會係人! 睇下你地一路回我d post 就一清二楚...

甘喜歡侮辱人...你地全部無亞媽生架?!定你地亞媽懷胎懷住你地時已經日日比人話佢生仔無屎忽...
所以你地覺得不停侮辱人,人身攻擊人係正確?!

我地一路同你地曹,一直講係game,係online中既事...唔似得你地拎晒人地d真人出黎講~
我一直都話我係肥妹~我有唔認咩?!我肥親你呀?!打機打到你地唔夠打...唔夠講...
跟住神中龍同教主無野好講~拎我係肥妹同二哥係四眼仔黎講...等你地不停吠...你地真係好肉酸...

一直曹~我地都只係用番係game所發生既一切事黎講...
你地班 [不知名生物] 唔夠講就走黎人身攻擊...你地知唔知道個  ( 醜 ) 字點寫?!

唔通我又話你神中龍 又肥又矮成個豬儒仔?!
再話你教主好人好姐雞蟲一名?!以前食親飯都帶d雞出黎陪坐...?!

你地甘大個人...打機就打機...唔夠人打...唔夠人講...
要拎人地生成點黎講...你地真係好肉酸!!!
除左無根無據不停吠同侮辱我地,同話我地個紅花會.你地仲識d咩...?!

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

就被我處分的人 我再次回應一事

論壇是中立的 不會涉及任何遊戲內有關事件 而我們作出執行處理 請理解是違反版規或壇規之限定

每版版主執行不同 而本人是理解會員在遊戲內各種發生事情而發展鬥爭 本人絕對放寬罵戰/筆戰情況 只要沒有明示或暗示粗言穢語,明示或暗示人身攻擊語句,及向本論壇會員或版主作出以上

面項事件本人是容許的 請討論之人士分清楚論壇會員及遊戲玩家分別 我是針對帖中內容查看有否違規事項 而遊戲內人和事的互相指責本人是不理會

就論壇會員"紅花狗"被本人處分 是因為明確對論壇會員作出侮辱語句 所以有請各位討論時文字上別有違反以下規條 向版主詢問問題也請用禮貌態度 謝謝合理

(若沒違反論壇規條,不用理會此文章)

2. 禁止粗口

本版絕對嚴禁任何形式的粗口及所有擁有粗口含意的字眼/圖片,一經發現會即時扣分,並不會事前作出警告,各會員請勿以身試法

所有不雅字句/同音字/英文拼音/各種輸入法字碼/含有粗口意識的圖片及隱喻粗口的符號,也有可能被列為粗口

發現含有粗口的文章,各版友可以使用帖子右下方的報告功能、舉報版或短訊息(pm)通知版主,並附上相關的連結,以方便我們處理相關文章
*若有會員經扣分後再犯,會被禁言作罰

4. 筆戰及罵戰問題

罵戰:所有主題一旦發現有罵戰發生,會即時被鎖

筆戰:筆戰的話會視乎該主題的討論性質,不含攻擊性及可令大家有所啟悟的筆戰或許會被接受

但最終決策權會在版主手上,任何有機會演變成筆戰及罵戰的主題也會有機會即時被關
若會員有意挑起罵戰的會被即時扣分及鎖文,甚至會被禁言

5. 針對性的主題
所有魔神傳版的主題,無論是針對任何人,而與遊戲內容本身無關的話
例如:你地覺得呢個人點點點?你地覺得我點點點?
一律鎖文及扣分/禁言處理
*毫無理據的主題可被視為針對性主題

6. 假設性問題/缺乏討論性的主題
對於任何屬假設性、無定義答案,缺乏討論性的主題
例如:人物叫咩名好?我玩唔玩返好?安魂戰曲幾時完?
有關主題一律關閉
*對於有討論價值的主題,則有限度地保留

嚴禁侮辱 :
不準對別人發出帶有侮辱性的言詞, 侮辱是指言詞卑劣且目的令人難堪, 利用尖酸刻薄的字句惡意抨擊或中傷對方, 及以貶義之字詞形容對方~
(本壇可用粗口, 但內容是以粗口對罵或侮辱人為目的, 均屬觸犯此壇規; 有些分版是嚴禁粗口及對罵戰的標準稍為放寬, 詳情請參閱下文各版規之連結)
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 07:22 PM , Processed in 0.041329 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存