2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 洛汗 Rohan 本人想澄清一點!!
go

本人想澄清一點!! [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

本人 小豬無罪   我沒有玩40萬HKD  ,,  不是超高防!!!

上次石灰打架一事....我一直在說 只玩了1萬5 HKD!!!
玩40萬HKD 是聖夜說..某人在某支ONLINE GAME 玩的數字!!!!!
不是我!!!!!!!!!!!!!!!

還有,我不是超高防...但想搵我打,我可以接受
我接受良性PK , 在PK埸 單對單!!!

但要用EC幫保血...我接受唔到囉

十週年勳章(賀詞)

嘩 你好勁呀
你都係想我咁講姐

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 pigming 於 10-7-24 11:42 PM 發表
本人 小豬無罪   我沒有玩40萬HKD  ,,  不是超高防!!!

上次石灰打架一事....我一直在說 只玩了1萬5 HKD!!!
玩40萬HKD 是聖夜說..某人在某支ONLINE GAME 玩的數字!!!!!

還有,我不是超高 ...

小豬 算吧啦 玩1萬5hkd我已經講你到底點玩嫁咁貴

宜家仲有人吹到40萬hkd 講既口大無知 信既腦細低能

港澳版洛汗要玩到40萬hkd 仲要現在65級封頂 要花40萬hkd都幾辛苦下嫁

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

原帖由 ☆魔鬼皇☆ 於 10-7-25 12:20 AM 發表

港澳版洛汗要玩到40萬hkd 仲要現在65級封頂 要花40萬hkd都幾辛苦下嫁

1萬5變40 反差都幾大下
邊個吹水唔抹咀咁勁 介紹泥聽下

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 davidrockman 於 10-7-25 01:02 AM 發表

1萬5變40 反差都幾大下
邊個吹水唔抹咀咁勁 介紹泥聽下

小豬內容有提及

咁樓主個AC 放出去最小直10萬啦

原帖由 ☆魔鬼皇☆ 於 10-7-25 12:20 AM 發表

睇清楚d先 小豬上面紅字 (見識少 )我又唔係講洛汗0.0 40萬姐..當你見識過真正HKD 戰士 你就會明白 所以HKD戰士唔可以亂認@@(某人(絕x)自認hkd戰士4-5技能變死屍)~~ (不喜別回)..

原帖由 poypoypoy 於 10-7-25 06:52 AM 發表

睇清楚d先 小豬上面紅字 (見識少 )我又唔係講洛汗0.0 40萬姐..當你見識過真正HKD 戰士 你就會明白 所以HKD戰士唔可以亂認@@(某人(絕x)自認hkd戰士4-5技能變死屍)~~ (不喜別回)..

你唔係講洛汗 我係講洛汗呀 睇清楚我意思先啦

玩40萬hkd 係有game發生過 但我講洛汗呀 洛汗呀 洛汗呀 唔好語癌先得嫁

每隻game有每隻game既價值 有d game最低消費都玩10幾萬先叫hkd戰士 有d game玩幾萬就已經hkd戰士 唔可以拿來相題並論 一直停留思想係其他game到 唔知那位見識少呢 笑點一個

例如:有人以前玩魔力寶貝 用左60萬 咁今時今日 如果冇一隻game有玩家俾錢超過依個數字 咁玩魔力寶貝這玩家是不是hkd最後戰士呢 絕種嗎??

所以玩緊洛汗討論洛汗就好正確啦 唔知點解會有人用另一game來比較 這樣可愛和特別呢

記得勒.........洛汗呀 洛汗呀 洛汗呀 洛汗呀 唔係其他game呀 記得亦唔好係洛汗版用其他game討論比較呀 同廢話冇分別 我會扣分嫁

原帖由 pigming 於 10-7-24 11:42 PM 發表

用左1萬5 HKD 玩都咁廢    勁

十週年勳章(賀詞)

用萬5蚊玩隻online game- -
萬5蚊換來既係虛構的東西
唔覺得好敗家好哂錢咩?
當然你可以話每個人既價值觀都唔同啦-_______________-

笑傲無雙 玩過星曲WEB

原來小豬版大 把祖先遺產都投資下去 拼過

不過 話又唔可以咁講既 有d野 人係會覺得值得 比如話有d人好珍惜女朋友 有d唔會珍惜
又唔可以話唔珍惜果個人錯 價值覲問題

當年我 都花唔少係game 為口氣

就係價值問題

其實game 開心就夠 玩純粹係玩佢故事同埋 研究 發輝下

原帖由 ☆魔鬼皇☆ 於 10-7-25 11:44 AM 發表

你唔係講洛汗 我係講洛汗呀 睇清楚我意思先啦

玩40萬hkd 係有game發生過 但我講洛汗呀 洛汗呀 洛汗呀 唔好語癌先得嫁

每隻game有每隻game既價值 有d game最低消費都玩10幾萬先叫hkd戰士 有d game ...

你可能覺得好好笑 不過我覺得你膚淺..講完0口0 算啦講多無為@@"

原帖由 poypoypoy 於 10-7-25 06:05 PM 發表

你可能覺得好好笑 不過我覺得你膚淺..講完0口0 算啦講多無為@@"

哈哈....自己出發點錯晒 自己用其他GAME比洛汗GAME 一成不變價值觀 真係除左笑 唔知點好

膚淺<--你用其他資料代替以後或所有GAME既情況 你仲可以用膚淺黎形容人地 咁你思想咪好膚深 入晒骨啦

眼光放遠D 再睇清楚宜家玩緊咩GAME 隻GAME咩情況黎講啦 人比人比死人啦 仲要拎其他GAME種黎比洛汗 都學你一句啦 講多無為因為你都唔係用洛汗既野黎比較 可以收線了

原帖由 ☆魔鬼皇☆ 於 10-7-25 06:37 PM 發表

哈哈....自己出發點錯晒 自己用其他GAME比洛汗GAME 一成不變價值觀 真係除左笑 唔知點好

膚淺

只不過我係唔想同玩2KF時間仲多過玩洛汗GE人 嘈姐0.0無意思 你係夠雷 就65左啦好耐啦 一成不變 笑0.0不可一世 同埋呢當時我係石灰到講..有咩入GAME講啦0.0 小學雞先上2KF嘈人 唔好自認呀

原帖由 poypoypoy 於 10-7-25 06:56 PM 發表

只不過我係唔想同玩2KF時間仲多過玩洛汗GE人 嘈姐0.0無意思 你係夠雷 就65左啦好耐啦 一成不變 笑0.0不可一世 同埋呢當時我係石灰到講..有咩入GAME講啦0.0 小學雞先上2KF嘈人 唔好自認呀

你睇唔睇起2kf係既事 你到留得言既就預左有人回 而我係討論聊天 唔係嘈 原來你係搵架嘈嫁 早d講聲丫 我真係好喜歡有人係到嘈字嫁

而我早唔早65 關雷唔雷咩事 你又一笑料勒  你講到game 識我既人都知道我 唔喜歡追lv既人 我上下線聊下天 打下怪過日神

我係睇版緊係係版講啦 game又唔識你 又唔想多識你 你係邊到講唔關我事嫁 我睇版睇帖討論聊天 見字回字

小學雞先上2KF嘈人? 原來你係小學雞黎 失覺晒啦 唔怪得思想咁得意啦 唔太岩傾

不過我真係想知道小學雞心態 可唔可以講我知道 點解夠雷同沖65lv關係呢 我脫節左太耐勒

已有 1 人評分Good 收起 理由
超級巨星 + 3 講得好一絕呀

總評分:  Good + 3   查看全部評分

十週年勳章(賀詞)

原帖由 poypoypoy 於 10-7-25 06:56 PM 發表

自己詞窮就拉話題 唔想係2000講 就唔好上黎啦 道理自己輸晒 又要死撐 第2隻game都可以拎黎比較 你仲玩洛汗替死咩 收皮啦

HK版咁環境 請問要用幾多錢叫做HKD戰士呀 你又用左幾多呀 唔抵得人俾錢玩 又多多聲氣 ON 8+1

十週年勳章(賀詞) 忍影世界

原帖由 ξ耀揚ξ 於 10-7-25 08:03 PM 發表

自己詞窮就拉話題 唔想係2000講 就唔好上黎啦 道理自己輸晒 又要死撐 第2隻game都可以拎黎比較 你仲玩洛汗替死咩 收皮啦

HK版咁環境 請問要用幾多錢叫做HKD戰士呀 你又用左幾多呀 唔抵得人俾錢玩 又多多聲氣 ON ...

唉....小朋友黎之麻 唔洗理佢啦 睇晒成個post 都知道佢料有幾多啦 佢仲講小學雞唔好嘈 佢應該同自己講 讀死一世書唔識長進唔識吸收更多野
仲同版主講夠雷就65 一睇就知9唔搭8啦 成個小朋友咁 又夠人講又叫人game搞 成個傻仔咁 佢自己都唔知自己錯左係邊到 由佢啦 無視就ok

小豬 做咩放咁多$落隻game到@@?
$15000 <-

原帖由 神劍遊俠 於 10-7-25 02:58 PM 發表

用左1萬5 HKD 玩都咁廢    勁

一針見血

笑傲無雙 玩過星曲WEB

其實小豬洗咩澄清  2000分就係有d人傻瓜黎 澄清都冇用

好似我有個帖 勁比2個無聊到爆既 垃圾洗帖 解釋極都係冇用 因為 有d人冇腦 澄清 都未必會聽得入耳

最緊要想點玩咪點玩囉 掉錢落去玩 有咩咁出奇 game 賺得錢 就係預左人掉錢
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 07:15 PM , Processed in 0.042448 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存