2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 Aion私服發佈整理帖[STOP UPDATE]
go

[香港] Aion私服發佈整理帖[STOP UPDATE] [複製鏈接]

笑傲無雙

排名不分先後
22/10/2010個人感覺:
基本上AION私服現在一個不如一個,唔係冇心機就係冇時間,一係就開左出黎俾人玩就乜都唔理改個少少野。
耐玩度高既私服只有"時光"同"世界"
因為佢地真係有技術班底.繁體真係得依2個玩.有D收$服真唔掂想用$玩既真係去世界好過~起碼開左咁耐唔會咁易執!
亦可以唔使理我講既野~自己去試下就知
繁體篇

時光AION
私服首頁網址:時光Aion 首頁
私服論壇網址:時光Aion 論壇 
個人經驗 x2
組隊經驗 x3
怪物掉落 x3
任務經驗 x3
任務基納 x2
時光Aion 特色:
-玩家指令: //help
-開放 深淵點數 商城
-新增反加速外掛系統 & Aion控制台指令
-顯示您是第幾位玩家上線
-開放所有背包 & 倉庫格子
-深淵副本中的寶箱有機率獲得"勛章"
-開放天魔和平地區(天魔可以進行交易)
-玩家拾取到 黃裝 或 橘裝 將會全伺服器公告
-開放魔族 安路齊納宮殿 & 族長努雅卡的傳送
-開放天族 耶拉庫斯地下神殿的傳送
-每40分鐘 && 玩家等級提升 會進行玩家資料儲存
-前30位上線玩家將會獲得神秘物品
-開放 深淵戰場 限制30級以上,隨機地點將落,深淵點數必須大於2000

個人感想:GM用心,永久非贊助服長玩必選

永恆世界
私服首頁網址:
永恆世界首頁
私服論壇網址:永恆世界論壇
個人經驗 x50
組隊經驗 x55
怪物掉落 x10
任務經驗 x1
任務基納 x10
本伺服器做到了服務端防加速器,儘量給玩家製造好的遊戲氛圍.
每日進行玩家數據庫備份,保證玩家的數據安全。
服務器帶寬:獨享100M光纖
組隊交易功能
魔石系統,封魂石系統,倉庫系統,深淵點數,軍團系統,個人商店,物品製作,神石系統,強化石系統,召喚精靈寵物系統,仲介交易所。
新人保護,當玩家之間等級相差太大,傷害會變得非常低.
星期日為和平時期,天魔玩家可在當天交易。
目前單服務器最大玩家限定1000人
在遊戲中輸入//gg 想說的話即可讓服務器的玩家看到消息
目前還在不斷完善中,服務器維護請看討論區公告.

個人感想:幣戰長玩的服必入依個

QBABY AION
私服首頁網址:
QBABYAion首頁
私服論壇網址:QBABYAion論壇
個人經驗 x30
組隊經驗 x20
怪物掉落 x18
任務經驗 x50
任務基納 x50
Qbaby's Aion 是一個 AION 繁體中文版本的私人伺服器,加入這裡的玩家不需要付費。
目前的伺服器還在測試階段,每日都會更新遊戲內容,在遊戲內容完整後,會將人物資料刪除,從零開始。  歡迎加入我們,遊戲愉快^^

吉米AION
私服首頁網址:好像沒官網呢-.-"
私服論壇網址:
吉米AION論壇
個人經驗 x50
組隊經驗 x60
任務經驗 x10
任務基納 x10
深淵點數    x20
深淵殺人    x25
新手出生送30深淵金裝。
擁有獨立副本。
開放免費boss積分商城系統。
各大套裝效果實裝 強化系統實裝 神石系統實裝。
不定時舉辦各類活動!!
支援天魔PVP、不耐殺玩家請勿加入、以免日後有不必要的紛爭

天傲
私服首頁網址:
天傲首頁
私服論壇網址:沒有
個人經驗 x30
組隊經驗 x1.5
怪物掉落 x10
任務經驗 x1
GAME正常運作,遊戲永久開放
魔石系統,封魂石系統,倉庫系統正常
深淵,軍團,神石系統正常
個人商店,物品製作系統正常
目前單服務器最大玩家限定10000人

聖皇永恆
私服論壇網址:
聖皇永恆論壇
個人經驗 x10
組隊經驗 x20
任務經驗 x8
任務基納 x8
深淵點數    x10
新手出生輔助為 10萬基納、下級跑捲*5、最下級恢復密藥*5『33級』達人藍裝
新手補助是讓大家有個方便請不要開人物重複洗,把方便當隨便。
一經查獲將鎖帳號若風氣實在不好將會取消

棉花糖AION
私服論壇網址:
棉花糖AION論壇
睇唔明直接cpoy好了=.="
普通怪物經驗倍率為12倍;殺死精英怪物獲得深淵點數為 2倍
精英怪物經驗倍率為15倍;殺死怪物獲得深淵點數倍率為 9倍
玩家組隊經驗倍率為 6倍;殺死玩家獲得深淵點數倍率為20倍

物品掉落倍率為 5倍;允許天魔對戰
任務經驗倍率為10倍;魔石成功率為80%
任務金錢倍率為10倍;強化與神石系統正常
採集經驗倍率為 7倍;萬魔城 和 聖天界 可以刷海盜副本王與隱藏守護者三兄弟
製作經驗倍率為 7倍;新手贈送30守護者套裝,30之前請勿脫下

達人閃光防具數值 2倍;武器 2倍
閃光鳴龍王與暗龍王系列武器數值提高 3倍

EDGE永恆紀元
私服首頁網址:
EDGE永恆紀元首頁
私服論壇網址:沒有
個人經驗 x50
組隊經驗 x40
任務經驗 x50
任務基納 x40
深淵點數    x30
GAME正常運作,遊戲永久開放
魔石系統,封魂石系統,倉庫系統正常
深淵,軍團,神石系統正常
個人商店,物品製作系統正常
添加背包倉庫系統正常
絕大部份技能正常
上線即贈25級金武金防 100萬基納
【新手送的25級金防武已修改1級也能穿 40級裝備請用積分換 謝謝!】
玩家指令請打//help查詢
個人感想:贊助服不如玩世界

外國篇
Ifinite Aion
私服首頁網址:http://www.infiniteaion.com
私服論壇網址:http://infiniteaion.com/forums/
個人經驗 x1
組隊經驗 x1
怪物掉落 x1
任務經驗 x1
任務基納 x1
比任何服完善度高很多

PS.原來簡體服夠完善同有特色既已經變哂團隊研究AION了-.-"有好介紹的再更新..這POST做了幾小時...
話說昨天開了這post時看到有1個新的aion私服出現了,今天更新時卻發現不見了???
另外依個POST可以討論下所有AION私服既事~同埋大家想知乜野資料我都可以做UPDATE!!

以下為已倒閉的私服
命運AION
T-MAX永恆
編織AION
CrazyAION
櫻花永恆AION

PS.雖然開左好多新既aion不過無一個服睇到gm有心搞so唔打算加果d新服,如我見到有個似樣d既話會加入list,或者個服太差我都會更新.

已有 5 人評分威望 Good 收起 理由
咖啡♂噗≧▼≦ + 2 很用心 加油^^
wuheison + 2 精品文章
Ar文' + 1 你好比心機播._.`真係唔該曬樓主a_a` 方便某 ...
CK  + 3 GD JOB
☆魔鬼皇☆ + 30 + 2 支持你!下次繼續^_^,維持更新!

總評分:  威望 + 30  Good + 10   查看全部評分

Ifinite Aion 有冇得轉繁版

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

又黎呢d野

原帖由 CK  於 10-5-28 02:22 AM 發表
Ifinite Aion 有冇得轉繁版

有...不過要自己搵 因為我玩緊

原帖由 catincar 於 10-5-28 12:20 PM 發表

有...不過要自己搵 因為我玩緊

我好疾 你會吾會 send個檔黎OK 0 0?

笑傲無雙

原帖由 CK  於 10-5-28 16:29 發表

http://u.115.com/file/f8ec8e4fc1
善用google功能會找到很多東西

永恆世界最多人玩bo
不如一齊入去玩la
人多d開心d ga

笑傲無雙

原帖由 天之殺 於 10-5-28 21:07 發表
永恆世界最多人玩bo
不如一齊入去玩la
人多d開心d ga

俾$玩先勁的服.......那不如玩官服吧
計多人都唔夠美服多!!成千人在線!!

原帖由 CK  於 10-5-28 04:29 PM 發表

唔疾啵~如果真係玩記住去lumiel呢個ser  因為升級倍率高d  冇咁難升

十週年勳章(賀詞) 忍影世界

新手玩aion,想揀個gm會做野,人流又多,唔洗狂用真錢先勁既服 @@
各位有師兄有咩推介

永恆世界魔族有條香港佬
簡直係香港人ge恥辱   玩game 玩到佢咁撚樣  不如唔好玩!!
奉勸大家唔好玩呢個私服

我想問邊個最多人!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

搵個黎玩下先得

請問有沒有人有Aion主程式高壓版??

笑傲無雙

原帖由 Pc寂靜 於 10-5-29 19:45 發表
我想問邊個最多人!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

外國SER..千人在線

笑傲無雙

原帖由 ♂邪留丸╳~王子 於 10-5-29 12:42 發表
新手玩aion,想揀個gm會做野,人流又多,唔洗狂用真錢先勁既服 @@
各位有師兄有咩推介

時光/PINK都OK
已有 1 人評分Good 收起 理由
♂邪留丸╳~王子 + 2 唔該晒~咁我試下pink先,成百幾人上線 @@

總評分:  Good + 2   查看全部評分

咁你地玩緊咩服呀...除左美服之外 仲有咩服多人

吉米啦 大家玩 我個人認為係設定得比較好既一隻

樓主好比心機 0.0 謝謝分享

官網個主程式真係多- -成13個檔案......有排dl.......
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-9 09:35 PM , Processed in 0.039620 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存