2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 SGO - 星夢Online 《星夢》心得資料區 合成材料:虛空秘銀+附魔瑟銀錠點先有?
go

合成材料:虛空秘銀+附魔瑟銀錠點先有? [複製鏈接]

以下依兩個網址都冇講明   虛空秘銀 同 附魔瑟銀錠   係做任打怪拎到   定   分解裝傭拎到   有冇好心人可以幫我解一解答我的問題丫?
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... &extra=page%3D2
http://www.sgorpg.com/iehk/news/news_detail.php?newsid=808
究竟點先可以擁有虛空秘銀同附魔瑟銀錠呢?

虛空秘銀主要材料:10-30lv武+11up 分解出黎的  合金錠
附魔瑟銀錠主要材料:40-60lv武+11up分解出黎的  神木輝石
呢2個係主要材料比較貴重...你可以收住呢2個先
印象中仲要有其他材料...
你可以係尼城武器右手面戈個材料人 查下
---------------題外話-------
你係唔係小聖0個fd...

原帖由 N刃 於 10-7-26 11:29 PM 發表
虛空秘銀主要材料:10-30lv武+11up 分解出黎的  合金錠
附魔瑟銀錠主要材料:40-60lv武+11up分解出黎的  神木輝石
呢2個係主要材料比較貴重...你可以收住呢2個先
印象中仲要有其他材料...
你可以係尼城武器右手面戈 ...

e家仲有人合嫁咩a_a
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 01:28 PM , Processed in 0.026273 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存