2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 亂咁關帖做咩柒? 呢度唔係fez版咩 唔比玩家搞活動? ...
樓主: 幾米@戰魂
go

[疑難] 亂咁關帖做咩柒? 呢度唔係fez版咩 唔比玩家搞活動? [複製鏈接]

咁個團成幾個月後先有人報名 算唔算推舊貼

十週年勳章(截圖)

原帖由 raylwy 於 10-7-27 12:01 PM 發表
咁個團成幾個月後先有人報名 算唔算推舊貼

回覆與討論主題不符,違反版規

原帖由 Fourth 於 10-7-27 11:57 AM 發表

笨夢你可以向分數說再見了

我想提醒米米快d回應之ma/_\"
米米軍進擊(?

原帖由 ~雞絲翅~ 於 27-7-2010 12:02 發表

雞c 你一係就用舉報喇=口=
你這句又何來和主題有關呢?.?

十週年勳章(賀詞)

原帖由 -123456- 於 10-7-27 02:04 AM 發表
其實個活動係你個既事姐
關整個fez咩事._.
個名十足十黑橘搞既活動

主題一開始頭4個字: 自組活動
咁關黑橘咩事, 係我表達能力定您理解能力有問題

此回覆與本帖主題符合 PASS

十週年勳章(截圖)

受到警告
原帖由 raylwy 於 10-7-27 12:04 PM 發表

雞c 你一係就用舉報喇=口=
你這句又何來和主題有關呢?.?

分巳到手

原帖由 細路@Feather 於 10-7-27 11:57 AM 發表

部隊收人帖演變成吹水帖先被封
而唔係唔比部隊開收人帖

部隊收人帖
要入團既自己會搵帖再回覆 (搜索功能)
無需要定期開新帖

嗚哇...單就藍DY我見佢地申請過團板失敗, 印象中turn down佢地既版主叫佢地有咩交代/吹水/宣佈就去團帖道講 (大約係DY帖入面4xx頁吧? 版主你有興趣搵既請善用搜索功能)

而剩低既團版我又唔見得入面好多topic都同fez有關(有D團版甚至連該版版主都已經超過半年無上2kfun )

耐無人回又話推舊post , keep住佢又話灌水 , 開新post又話重複發帖

咁可以點呀

簽名被屏蔽

關fez咩事@@@@@@@@@@

簽名被屏蔽

活動勳章

你地自己要推崇一d所謂既神係你地既事
但以fez既名義去搞活動仲要係唔關所有玩fez既事
有無覺得自己過份左?
講真約翰尼佢既一張圖係咪可以代表到fez?
唔好打橫黎講囉唔該
如果係正式搞個什麼填色比賽既我唔會阻止
但拎住fez既名義意圖或企圖搞事我絕對會關post囉
你地要拜神可以去返紫國版
但唔好係主版到強迫推銷要人信你個神

原帖由 紅豆湯丸*QQ 於 10-7-27 01:28 PM 發表
有無覺得自己過份左?
唔好打橫黎講囉唔該
如果係正式搞個什麼填色比賽既我唔會阻 ...

版主大人 咁你重唔拿拿臨封埋出面個"第二屆FEZ填色比賽"
做人最緊要尺度如一嘛 你自己覺得岩咪封囉
洗咩解釋咁多 你都識話"世上ON9何其多"啦(我唔係人身攻擊)
不過極權統治 引黎乜野後果 你自己要好好考慮

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

花生區

十週年勳章(賀詞)

原帖由 紅豆湯丸*QQ 於 10-7-27 01:28 PM 發表
有無覺得自己過份左?
唔好打橫黎講囉唔該

您話『你地』 即係唔止我一個, 唔係剩係我既事, 係藍國同紫國既事
如果中國同美國既事, 算唔算係世界既事? 定係關唔關日本事?
佢係神?!, 我幾時咁講過, 紫國團體是人嗎 ? 還是算神?
什麼是打橫來講? 您話我強迫推銷要人信你個神, 咪就係打橫來講囉
家陣唔係咩祟唔祟拜神既問題, 發揮下創意比大家開心一下係咪唔比先?
如果您話係, 咁ok囉, 我諗大家都知道咩事

活動勳章

原帖由 幾米@戰魂 於 10-7-27 01:40 PM 發表

您話『你地』 即係唔止我一個, 唔係剩係我既事, 係藍國同紫國既事
如果中國同美國既事, 算唔算係世界既事? 定係關唔關日本事?
佢係神?!, 我幾時咁講過, 紫國團體是人嗎 ? 還是算神?
什麼是打橫來講? 您話我強迫 ...

如果要用一張唔關fez事或者係一張只代表一個團既圖黎講係"fez"填色既話
我唔會認同
如果你地要係紫國或者藍國版入面搞依d
我更加唔會阻止
講真如果真係搞自組活動我無必要去阻止你地
但你地用一張唔能夠代表fez既圖去話係fez填色比賽
根本就唔能夠接納
所以你地要玩既麻煩返入去紫國或者藍國版
唔該晒

原帖由 紅豆湯丸*QQ 於 10-7-27 01:51 PM 發表

如果要用一張唔關fez事或者係一張只代表一個團既圖黎講係"fez"填色既話
我唔會認同
如果你地要係紫國或者藍國版入面搞依d
我更加唔會阻止
講真如果真係搞自組活動我無必要去阻止你地
但你地用一張唔能夠代表f ...

版主大人請善用移動貼子的能功

十週年勳章(賀詞)

咁我明白晒,
以後除左藍國同紫國既人外, 其他人唔准開心, 唔可以笑, 唔可以抽水
唔可以輕鬆, 唔可以小圈子, 唔可以係主板剩係講其中一國既事
中國同美國既野, 日本唔可以加把口,
北韓同南韓既事, 美國唔可以幫拖。
就好似選舉咁要公平, 要曝光就要同時曝光, 要開戰就一定要5國大戰
南韓同北韓如果要開戰, 就要所有國家一起參戰, 咁樣一定世界和平
呢個世界真係完美

以後發帖標題唔可以剩係得其中一隻顏色, 除左黑色同橙色
多謝指點

有無覺得自己過份左?
唔好打橫黎講囉唔該

點解你甘搞笑啊~

從來無人講過一張圖代表到成個fez,討論區也無可能做到一樣野代表成個fez~你係討論區度up極都係fez呢個集合既片段人事~你做版主就係睇下有關人事話題有無過分,唔係反其道而行消除fez集合的人事,仲要用埋「唔關所有玩fez既事」呢種低級借口~

好啦~如果討論區討論人事就為之過分,甘樣有關騙子一類,新手國戰意識,甚至玩家之間的互動關係都算係過分~已經「唔關所有玩fez既事」,可以全部刪去~而且,從來有貶抑就生起褒揚,有簡單就生起複雜,既容許宣傳騙子或低劣玩家的post,就無理由反對宣傳值得尊重既人(不包括尼奧元)~玩家之間的關係從無到有,漸漸從簡單變複雜,感情一定從淺發展至深,現在卻只容許玩家以事交流,不準以情,那麼就是打壓玩家之間的關係發展,傷害玩家之間的感情~又只許批評值得批評既人,禁止褒揚值得褒揚既人,這種完全漠視人情關係,選擇性地執導的不完全手法,已經離開公正公平非常遠,而你仿然用種種借口掩飾,你的面皮真唔係一般地長~:smilie_:):

十週年勳章(賀詞)

受到警告
原帖由 幾米@戰魂 於 10-7-26 10:49 PM 發表
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... &extra=page%3D1

咩呢度唔比人搞活動?? 定係fez的團唔關fez事?
定係d人坐住個腦?   on79
要扣分扣飽佢, 最好ban我ip添
仆街啦去

一睇就知你係香港住,計下角度就知,ip都唔洗check

活動勳章

根本張圖就唔係FEZ
你地又要拉到去講到咁政治
好似之前斬你全家咁就算佢係玩野
但佢係用FEZ既同人誌我都吹佢唔帳咖
咁佢個D真係關FEZ事
但你張圖就只係代表一個團體所屬既部隊圖
你地可以係國家版入面慢慢玩
主版我絕對唔會俾你咁做
對你張圖好有興趣既咁自動會去個版入面同你地慢慢玩
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 12:36 AM , Processed in 0.042005 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存