2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 亂咁關帖做咩柒? 呢度唔係fez版咩 唔比玩家搞活動? ...
樓主: 幾米@戰魂
go

[疑難] 亂咁關帖做咩柒? 呢度唔係fez版咩 唔比玩家搞活動? [複製鏈接]

活動勳章

原帖由 幾米@戰魂 於 10-7-27 02:47 PM 發表

為什麼我張圖要令人聯想起FEZ呢又?
這裡好像叫 FEZ版, 進來的不大都是FEZ玩家嗎?  我想最起碼有一半是吧
還是這裡叫 online game 推介版, 讓各位唔知選咩game玩既人提供意見
讓不認識FEZ的人一看就知道是多麼好 ...

如果人人都好似閣下求其畫張圖話係部隊會章之後搞個填色活動
咁我想問fez版會變成點?
又或者人人都搵d唔關fez事既圖黎搞d活動
咁fez版仲係咪fez版?

原帖由 幾米@戰魂 於 10-7-27 02:48 PM 發表

宏觀地睇
咁我地都唔關呢個世界事, 對於呢個世界, 您影響唔到d咩
咁我同您都可以唔存在喇

你愈講愈唔知自己個立場係邊...

如果你係因為有人封左你藍國部隊po,從而發難,咁都情有可願,不過要適可而止,因為已經開番。
但純粹為左呢d無聊又小圈子是填色比賽,我真係覺得你無判斷能力,

主版同五國子版既作用希望你分清楚,你地認識咩尼咩咩,係你地既事,
出邊大部分人都無人知你地講乜做乜,
正如一日,我搞一個幾米接龍比賽係主版,其他人會點諗?

平時紅豆on99我都由佢,但今次佢又真係出師有名喎,你要拜神又真係番去你地子版拜好d

就算真係藍紫國好出名無人不曉呀,仲有紅黃綠都完全唔明你地做乜春?
我都係藍紫國人,一樣唔明你地係度做乜春?
r撚哂頭
已有 1 人評分Good 收起 理由
茉莉月姬. + 1 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 1   查看全部評分

在情在理關帖都係正常做法
而家版主又唔係話唔俾你地搞d自組活動
只係你打正fez名義又講到為世人咁搞個自稱"fez"活動
佢都叫你返子版俾個位你落台
樓主仲要拎d咁既道理出黎嘈
面係人地 架係自己丟

十週年勳章(賀詞)

原帖由 9978 於 10-7-27 03:06 PM 發表

你愈講愈唔知自己個立場係邊...

如果你係因為有人封左你藍國部隊po,從而發難,咁都情有可願,不過要適可而止,因為已經開番。
但純粹為左呢d無聊又小圈子是填色比賽,我真係覺得你無判斷能力,

不能以自己立場認為無聊就封人地個post架...

原帖由 matrix 於 10-7-27 03:01 PM 發表

我由封測玩到而家都未見過依張咁既野...點解佢可以代表FEZ?
咁都唔叫小圈子?
樓主又話想大家一齊笑下開心下
但笑點在哪?
我唔覺得一張咁既小學雞圖有幾好笑...

請問為何找不到笑點即不能夠笑下開心下?

原帖由 wyto21 於 10-7-27 03:41 PM 發表

請問為何找不到笑點即不能夠笑下開心下?

無笑點...點笑...?
唔通你望到乜都可以笑同開心..........?!
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 03:23 PM , Processed in 0.031284 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存